Кращі таблетки для потенції у чоловіків

Частина чоловічої половини населення планети страждає імпотенцією, проте не кожен готовий прийти до лікаря, щоб поділитися цією проблемою. Статевий акт – маркер сексуального здоров'я, добробуту, можливості зачати дитину. Для відновлення сексуального життя багато вдаються до використання народних методів, інші виконують вправи для поліпшення ерекції, а деякі використовують препарати. Дізнайтеся про кращі таблетки для потенції у чоловіків, дію засобів, ознайомтеся з інструкцією по прийому препаратів.

Що таке потенція

Згідно з визначенням, потенція – це готовність і здатність організму чоловіка до статевого акту. Вона характеризується підняттям і отвердінням статевого члена чоловіка, сприяє приємною для обох партнерів тривалості сексу. Вона забезпечує можливість вести нормальну інтимне життя. При цьому, наприклад, у курців більше 1 пачки в день ризик виникнення і розвитку недуги статевого безсилля близький до 60%. На потенцію впливають такі причини:

  • психічний стан;
  • фізична форма;
  • зайва вага;
  • зовнішні фактори;
  • стреси;
  • алкоголь, нікотин;
  • хвороби, пов'язані з сечостатевою системою.

Одночасно порушення чоловічої потенції може супроводжуватися такими неприємними симптомами:

  1. відсутність ерекції вранці/вночі;
  2. під час ерекції твердість статевого члена знижена/мінімальна;
  3. під час статевого акту ерекція ослаблена/знижується;
  4. інтерес до сексу пропадає.

Що приймати для підвищення потенції

Для відновлення чоловічої функції використовують багато засобів. Наприклад, народну медицину. Ефект від будь-яких рецептів помітний тільки при регулярному лікуванні. Відмінно допомагає нормалізувати функцію настоянка звіробою. Для лікування імпотенції ще використовують сухофрукти. Як тільки ви виявите слабкість або статеве безсилля, зменшення тривалості акта, вирушайте на ринок за кедровими і волоськими горіхами.

Алкоголь збільшує тривалість статевого акту, однак заважає розрядці. Шкідливі звички не сприяють оздоровленню організму і нормальному його функціонуванню. Для відновлення чоловічої сили чоловік повинен їсти багато морепродуктів, рибу, м'ясо, сухофрукти, овочі, шоколад, фрукти і ягоди. Рекомендується пити свіжовичавлені соки і імбирний чай. Можете додати в раціон вітаміни А, В, Е.

Засоби для підвищення потенції

Дисфункцією у цій сфері в тій чи іншій мірі страждають багато людей, але мало хто знає, який препарат краще для підвищення потенції. Чоловіки, щоб уникнути невдачі в інтимному плані, намагаються знайти засоби, які допоможуть швидко, ефективно вирішити цю проблему. Важливо знати, що є склади, які підвищують потенцію, збільшують час інтимного акту, і ті, що поступово виліковують дане захворювання.

Таблетки

Практично всі таблетки для лікування відсутності ерекції використовуються для усунення порушеною здібності збільшення обсягу члена, його затвердіння на час статевого акту. Два найменування більше інших зарекомендували себе на аптечному ринку – це Імпаза і Зидена:

  • Імпаза – ефективний засіб для потенції, яке використовується для підвищення чоловічої сили. Надає позитивний вплив на всі складові сексуальному житті чоловіка. Застосовують Импазу при зниженні лібідо і еректильна дисфункція. Активна речовина впливає на вироблення оксиду азоту. Через нестачу даного ферменту у чоловіків спостерігається еректильна дисфункція, цукровий діабет, атеросклероз та інші захворювання.
  • Зидена – кращі таблетки для потенції. Активна речовина кошти швидко всмоктується в кров, ерекція починається через 25 хвилин. Фізичне збудження тривати протягом дня. На ефективність діючої речовини не впливає ні алкоголь, ні висококалорійна їжа.

При першому прийомі кошти Зидена часом спостерігаються побічні ефекти у вигляді кровотечі з носа, сильне серцебиття, кашель, діарея і тривала ерекція. Наступний прийом більш продуктивний і проходить без побічних ефектів. Не слід приймати таблетки при захворюваннях серця. Зверніть увагу, якщо у вас ерекція триває більше 4-х годин, незалежно від наявності/відсутності болю, терміново зверніться до лікаря. Який препарат краще для потенції у вашому випадку, зможе сказати кваліфікований фахівець після обстеження.

Натуральні препарати

На вироблення певних речовин, які впливають на ерекцію, можна впливати, використовуючи натуральні склади. До них відносять засоби, які містять у собі:

  • варденафіл (речовина, яке призначене для лікування імпотенції);
  • йохімбін (рослинний алкалоїд, який активізує впливає на нервову систему).

Якісний натуральний склад Биоманикс входить в список, який складають тільки кращі препарати для потенції. Він містить речовини:

  • муіра пуама (бразильський чагарник роду оливкових, стимулюючий чоловіче потяг);
  • Тонгкат Алі (відповідальний за функціонування статевого органу);
  • L-аргінін (стимулює вироблення тестостерону);
  • трибулус террестрис (з латини – «колючий лоза», якірці сланкі – викликає потужний приплив крові, сприяючи збільшенню члена);
  • корінь маки перуанської (зміцнює і збільшує обсяг статевого члена).

Приймають цей засіб так:

  1. вранці і ввечері по 1 таблетці протягом 21 дня;
  2. потім – перерва протягом 7 днів;
  3. після паузи курс повторюється.

Російські препарати

Є і аналогічний по дії вітчизняний препарат – Стимэрект. У складі засоби містяться панти самців північного оленя та інші компоненти. Плюсом вважається пантовая продукція на складі – тварини адаптогени засвоюються набагато ефективніше, ніж рослинні компоненти. Курс прийому – 1 таблетка під час їжі вранці протягом 3-х тижнів, повторити через 10 днів. Засіб не можна вживати людям з:

  • алергію на будь-які компоненти;
  • підвищеною нервовою збудливістю;
  • безсонням;
  • артеріальною гіпертензією.

Кращий засіб для потенції з аптеки

Аванафил – це нове, ефективне медикаментозне засіб, здатний швидко відновлювати чоловічу силу. Воно входить в рейтинг препаратів для підвищення чоловічої потенції як найкращий спосіб справитися з проблемою статевого безсилля. Перевагою Аванафила вважають швидкодію, адже ефект помітний вже через 15 хвилин. Дія триває 6 годин. Є обмеження за віком – заборонено приймати препарат особам до 18 років.

Аванафил скорочує час на відновлення після еякуляції, яке необхідно організму чоловіка, продовжує інтимний акт на 35%. Він підходить гіпотонікам, з ним можна поєднувати з алкоголем і жирною їжею. При передозуванні можлива закладеність носа і головний біль. Єдиний недолік – вартість. За упаковку ви заплатите близько 1100 рублів.

Кращі БАДИ

Будь-Бади – це біологічні активні добавки, які застосовують для зміцнення загального стану організму. Наприклад, Тонгкат Алі Платинум – це «довгограючий» склад високої якості, який підвищує здатність здійснити статевий акт. Засіб створено на основі кореня Тонгкат. Препарат безпечний, не має протипоказань і поєднується з алкоголем. Добавка:

  • підсилює сексуальне збудження;
  • зміцнює ерекцію;
  • продовжує інтимний акт;
  • підсилює оргазм, покращуючи кровопостачання в органах малого тазу;
  • знімає втому;
  • підвищує загальний тонус і стан пацієнта.

Наступна біологічна активна добавка – Вука-Вука. Це рослинна суміш, в яку входять рослини, які здавна використовувалися як сильні афродизіаки. Перед прийомом даного засобу пройдіть консультацію у лікаря. Доза для чоловіків – 2 таблетки під час прийому їжі кілька разів за добу. Він не викликає звикання, однак рекомендується не застосовувати цей засіб при індивідуальній непереносимості компонентів.

Популярні таблетки

У рейтинг популярних препаратів для підвищення чоловічої потенції входять багато засобів. Серед них – Віагра, Сиаліс і Льовітра. Кожен з них має свої переваги і недоліки, які можуть полягати як у високій ціні, так і в неприємних побічних ефектах. Розберіться, які таблетки краще для потенції, як правильно розрахувати дозування, показання та протипоказання препаратів.

Віагра

Препарат Віагра є одним з перших засобів цього ряду, але користується попитом досі. Компоненти Віагри позитивно впливають на поліпшення кровопостачання судин передміхурової залоз і статевого члена. Діє засіб від 4-х до 5-ти годин. Розпочинати прийом слід з половини таблетки. Потім можна поступово збільшувати дозу до 1 таблетки. Віагру не слід вживати людям із захворюванням печінки та серця, при індивідуальній непереносимості компонентів засобу. Аналоги Віагри – це:

  • Дженерік Віагра;
  • Камагра Голд;
  • Силдигра;
  • Сухагра.

Сиаліс

Не менш відомий, ніж Віагра, Сиаліс – це відносно новий препарат. Активна речовина починає діяти через 10 хвилин. В якості стимулятора засіб діє протягом 36 годин. Навіть з урахуванням невеликого терміну на ринку препарат вже заслужив позитивну репутацію завдяки високій ефективності. Побічні дії – головний біль і діарея або запор. Максимальна денна доза – 20 мг.

Льовітра

Третя в ряду відомих засобів, Левітра вважається засобом нового покоління для підвищення потенції. Ефект відбувається через 25 хвилин після прийому засобу. Тривалість дії – 10 годин. Препарат впливає на посилення ерекції і збільшує кількість сперми. Це засіб найкраще серед інгібіторів фосфодіестерази-5. Аналог – дженерик Левітри, Варденафіл. Засіб доступно в аптеках, але можна купити в інтернет-магазині.

Як вибрати засоби для підвищення потенції

Які таблетки краще приймати для підвищення потенції? Розглядати потрібно не тільки вищеперелічені варіанти препаратів, але і китайські таблетки. Дані засоби здатні підвищити потенцію на кілька годин через 10-20 хвилин. Існують спеціальні мазі, які впливають не тільки на нормальну ерекцію, але і на ріст статевого члена. Краще всього купувати препарати, які забезпечують ерекцію один раз в день, такі як Віагра.

Ціна

Якщо ви визначили потрібний вам препарат, можна замовити в аптеці, більш дешевий спосіб – купити в інтернет-магазині. Для цього вам необхідно вибрати з каталогу підходяще, ефективне і бажано недорогий засіб, прочитати відгуки і проконсультуватися з лікарем для розрахунку дозування для курсу застосування ліків. Ціни кращих таблеток для потенції можна дізнатися в таблиці:

Препарат

Ціна, рублів

Імпаза

500

Зидена

700

Биоманикс

1000

Стимэрект

1990

Аванафил

2080

Тонгкат Алі Платинум

1900

Вука-Вука

650

Віагра

650

Сиаліс

Дві тисячі п'ятсот

Льовітра

1100

Відео

Ліки для підвищення потенції у чоловіків

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!