Підняти потенцію народними засобами: методи домашнього лікування для чоловіків

До того, як почати зміцнювати чоловічі сексуальні можливості з допомогою засобів нетрадиційної медицини, потрібно переглянути спосіб життя. Підняти потенцію народними засобами реально і результативно, якщо чоловік поєднує методи лікування з умінням уникати нервово-стресових ситуацій, розвантажувати організм спортивними заняттями – тоді можна домогтися поліпшення еректильної функції без ліків.

Народні засоби для підвищення потенції у чоловіків

Застосовуючи стародавні рецепти, треба пам'ятати про те, що рослини наділені чудодійними властивостями, застосовувати їх слід обережно, щоб від них була користь, а не шкоду. Свій намір вилікувати слабку потенцію травами підкріпіть схваленням вашого лікаря. Рослинно-трав'яні суміші, перевірені часом, дозволять поліпшити стан і функціонування чоловічої статевої системи, домогтися стійкого лібідо при індивідуальному підборі. Часто народні засоби допомагають підняти потенцію ефективніше, ніж медикаментозні.

Імбир

Народна медицина для підвищення потенції пропонує імбир як одне з давніх дієвих рослин. У прянощі унікальний набір компонентів:

  • ефірні масла;
  • вітаміни групи В (потрібні для нервової системи), А, З;
  • мікроелементи;
  • амінокислоти.

Масла посилюють активність крові, що циркулює до статевих органів і стимулюючою їх чутливість. Сприяє зростанню тестостерону в крові і підняття потенції регулярний прийом імбиру. Він продається в різних формах: у свіжому вигляді як корінь, в маринованому і молотом варіанті. Є протипоказання до його застосування:

  • запалення на тлі високої температури;
  • виразка ШЛУНКОВО-кишкового тракту;
  • камені в нирках;
  • гіпертонія;
  • серцеві порушення.

Сода

Народні засоби для чоловічої потенції дивують великим переліком: всім відомий білий порошок крім свого стандартного застосування успішно застосовується в лікуванні статевої сфери і завдання повернути чоловічу силу. Проблеми сексуального розладу найчастіше обумовлені інфекційно-запальними причинами. Протизапальні якості харчової соди справляють гнітюче дезінфікуючий дію на хвороботворні флору.

Харчова сода впливає на вироблення статевої секреції не безпосередньо, а через очищення репродуктивної системи, тому чекати миттєвого ефекту не варто. Потрібно 3-4 тижні для перших видимих результатів. Рекомендується використовувати соду як всередину, так і зовнішньо, у вигляді ванни можна поєднувати. Для внутрішнього прийому потрібно ½ ч. л. соди розчинити в теплому молоці (200 г). Добре розмішавши, відразу випити напій теплим. Курс становить 10-30 днів.

Содові ванни, народні натуральні засоби для підвищення потенції у чоловіків, слід приймати перед сном не більше 30 хв. Пачка соди розводиться в киплячій воді (3 л), суміш виливається у ванну, загальна кількість води доводиться до комфортної температури. Щоб уникнути можливого шкірного роздратування від залишків соди, після процедури необхідний душ з використанням засобів звичайної особистої гігієни.

Мед

Відомий народний засіб – мед. У комплексі з червоним вином засіб сподобається багатьом чоловікам. Смачний і корисний для потенції склад робити просто: треба з'єднати в співвідношенні 3:2:1 вино, мед, сік алое і трохи насіння петрушки. Суміш настоюється 2 тижні. Ефективний результат дає морквяний сік з медом та імбиром. Кедрові горішки + мед + сік алое – інший потрійний ефект підсилити ерекцію: потрібно 100 мл алое, 300 г меду і 500 г горіхів. Суміш споживається до їди по 1 ст. л.

Гарбуз

Насіння гарбуза – чудовий по своїй доступності та ефективності продукт, щоб підняти потенцію народними засобами. Компоненти насіння, насамперед цинк, допомагають в короткі терміни відновити ерекцію, репродуктивну систему, сприяють гормонального синтезу, посиленню вироблення сперми. Подрібнені сирі насіння треба змішати з медом у однакових пропорціях, приймати по 2 ч. л. 6 разів на день.

Активно відновлює лібідо і гарбузове масло, маючи ще й антиоксидантними якостями. Беруть масло по половині 1 ст. л. 3 рази на день 2 місяця для стійкого ефекту, хоча за відгуками результат помітний дуже швидко. Шукають підвищення ерекції народними засобами за 3 дні оцінять цей спосіб. Крім того, олія з насіння можна застосовувати для мікроклізм по 100 г, які слід виконувати двічі-вранці та ввечері.

Осикова кора

Відомо, що кора осики допомагає підняти потенцію і багата змістом:

  • кислот – арахіновая, капріновая, бегеновая, лауринова;
  • дубильних речовин;
  • фенолгликозидов;
  • мінеральних солей;
  • каротину;
  • ароматичних кислот і масел.

При патологіях чоловічої потенції застосовується відвар осикової кори. Готують його в домашніх умовах, заварюючи 100 г сировини на 1 л окропу і витримуючи приблизно 15 хв. на низькому вогні, після чого охолоджують, проціджують. Приймати треба по склянці відвару щодня. Широке поширення загальним зміцнює і иммуноповышающим дією при проблемах потенції знайшов осиковий екстракт: приймати його треба по 15 крапель 3 рази в день протягом 2 місяців.

Трави для поліпшення потенції

Поради про збільшення потенції у чоловіків народними засобами були б неповними без згадки природного користі трав. Трав'яні відвари і настоянки допомагають збільшити чоловічу потенцію, впливаючи судинорозширювальну дію на кровообіг, розслаблює гладкі м'язи. Як правило, трави мають широкий спектр дії, перш ніж практикувати їх застосування, порада лікаря повинен бути обов'язковим. Як найвідоміші і доступні трави, успіх у лікуванні потенції і профілактики чоловічого здоров'я собі здобули:

  • кропива;
  • звіробій;
  • чебрець;
  • прополіс;
  • аїр болотний;
  • женьшень.

Відео

Народні засоби для підвищення потенції ! Як підняти посилити і підвищити потенцію-№ 1

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!