Насіння кропиви для потенції: корисні властивості та рецепти для чоловіків

Ефективним народним засобом є насіння кропиви для потенції, які рекомендується приймати строго за рецептом. Це перевірена часом ліки від багатьох хвороб, але чоловікові репродуктивного віку воно допомагає повернути стабільну ерекцію, попередити передчасне сім'явивергання, усунути комплекс неповноцінності. Насіння кропиви дводомної при еректильній дисфункції можна використовувати тільки з лікарських рекомендацій, поверхневе самолікування повністю виключено.

Що таке потенція

Відновлювати чоловічу силу часом доводиться не один місяць, тому завдання пацієнта – чітко слідувати всім лікарським приписам. Почати варто з того, що потенцією називається репродуктивна активність представника сильної статі, його здатність продовжити статевий акт і завершити його насиченим оргазмом. Хвороби може передувати запальний процес і ряд інших провокуючих факторів, тому необхідно щось робити.

Кропива для чоловічої сили є ефективним засобом, натуральний склад якого входять тільки необхідні для організму речовини рослинного походження. Скористатися таким призначенням лікаря потрібно негайно, причому додатково можна зміцнити імунітет, вирішити ряд інших проблем зі здоров'ям, забезпечити організм вітамінами.

Чим корисна кропива для чоловіків

Говорити про користь кропиви можна довго, оскільки це лікарська рослина при відсутності медичних протипоказань благотворно впливає на всі внутрішні органи, системи. Лікувальна дія спостерігається практично відразу, і пацієнт, наприклад, надовго забуває про колись непокоїть біль. Інші цілющі властивості для потенції насіння кропиви перетворюються на наступний терапевтичний ефект для ослабленого організму:

  • підвищення лібідо;
  • стрибок сексуального поділу;
  • відновлення циркуляції крові в органах тазу;
  • очищення лімфатичної і кровоносної системи від токсинів;
  • продовження статевого акту.

Лікувальні властивості і протипоказання насіння кропиви

Це лікарська рослина допомагає нормалізувати роботу сечостатевої системи, дисфункція якої сприяє різкого зниження потенції. Однак задіють насіння кропиви і в інших терапевтичних напрямах. В корисних властивостях таких натуральних компонентів сумнівів не виникає, процес природного одужання можна помітно прискорити. Як варіант:

  • сечогінну, тонізуючу дію у сечостатевій системі;
  • зниження шкідливого холестерину, цукру в крові;
  • активація обмінних процесів організму;
  • протизапальний ефект при простатиті;
  • позитивна динаміка при цукровому діабеті;
  • контроль вироблення достатньої кількості тестостерону в крові;
  • нормалізація роботи ендокринної системи, щитовидної залози;
  • збагачення організму вітамінами, мікроелементами, аскорбінової кислотою;
  • розрідження жовчі.

Рецепти для підвищення потенції

Кропива для потенції, вірніше її насіння, мають кілька способів приготування. Одні пацієнти вибирають відвари для прийому всередину, а інші додають цілющу рідину в ванну для прийняття водних процедур. Головне – взяти потрібні пропорції, чітко виконувати запропоноване лікарем рецептом. При щоденних процедурах позитивна динаміка спостерігається вже через 5-7 процедур без шкоди для здоров'я. Лікувальний склад потрібно додати в добовий раціон, але попередньо з'ясувати причину основного захворювання. Нижче представлені перевірені часом народні кошти.

Відвари

Якщо обрана народна методика для підвищення потенції, мінімальною кількістю протипоказань мають водні відвари, які можна додавати у ванну або клізму, використовувати для прийому всередину. Насіння кропиви збагачують організм цинком і магнієм, що особливо важливо для підвищення потенції. Ліки з додаванням води мають менше побічних явищ, але попередня консультація фахівця все одно необхідна. Нижче представлені ефективні рецепти, як можна використовувати насіння кропиви для потенції. Отже:

  1. Подрібнити насіння кропиви в кількості 70 г, залити склянкою крутого окропу, настояти під щільно накритою кришкою. Процідити після остаточного охолодження, додавати чайну ложку меду і пити засіб для потенції протягом дня.
  2. Лікарська рослина в кількості 50 г подрібнити, залити склянкою молока і утримувати на водяній бані 5-7 хвилин. Остудити, додати чайну ложку меду, випити замість іншого напою. Лікуватися таким способом покладено на протязі 1-2 тижнів.
  3. Для виконання водної процедури потрібно підготувати дволітрову банку висушених насіння кропиви, залити 4 літрами окропу, настояти, процідити класичним способом. Додавати у ванну, приймати водну процедуру не менше 15-20 хвилин.
  4. Використання насіння кропиви для потенції доречно у вигляді клізми, особливо якщо передує патологічного процесу прогресуючий простатит. 1 столову ложку складу насіння залити 1 склянкою окропу, настояти, а для посилення потенції приймати як клізми – вводити в пряму кишку теплий склад один раз за добу.
  5. Для примочок можна приймати мазь з насіння кропиви. 1 частина висушеної трави залити 2 частинами розігрітого масла, настояти в темному місці кілька тижнів. Процідити, остудити, перелити в скляну ємність. Застосовувати як примочок (кілька крапель на марлю) протягом 30-40 хвилин за один сеанс.

Настоянки

Використання насіння кропиви при виражених проблеми з потенцією доречно в дорослому і відносно молодому віці, особливо це стосується чоловіків малорухливого способу життя. Вміст спирту в приготованому ліках доречно при відсутності проблем у роботі органів ШКТ. Вживати ліки всередину дозволено при відсутності необхідності водіння транспортного засобу і зайняття інтелектуальною діяльністю. Настої з насіння кропиви є ефективним засобом, але мають медичних протипоказань з боку ослабленого організму. Отже:

  1. Змішати насіння кропиви в кількості 2 ст. л. з 200 мл горілки, настояти в темному місці 2 тижні. Приймати по 20-30 крапель перед їжею тричі за добу для забезпечення позитивної динаміки основного захворювання. Можна використовувати медичний спирт, але попередньо зменшити його концентрацію, розбавивши водою.
  2. Залити 20 г сухого насіння кропиви 500 мл столового червоного вина. Наполягати спиртовий настій протягом 2 тижнів, потім процідити через кілька шарів марлі, приймати всередину по 1 ст. ложці, попередньо перед розливом збовтавши скляну ємність.
  3. 5 столових ложок висушених насіння кропиви належить залити 500 мл червоного вина і закип'ятити. Остудити під щільно накритою кришкою, процідити через марлю. Приймати всередину при проблемах потенції по 1 ст. л обов'язково перед прийомом їжі.

Відео

Як зробити настоянку кропиви: чоловічий тонік для здоров'я простати

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!