Тонгкат Алі Преміум: інструкція препарату для чоловіків

В будь-якому віці чоловік може відчувати проблеми з потенцією. На неї негативно впливають стреси, екологічна обстановка, ігнорування спорту, шкідливі звички. Перевірений багатьма пацієнтами препарат Тонгкат Алі Преміум може допомогти з проблемою еректильної дисфункції. БАД корисна і жінкам, що зазнають проблеми з сексуальним бажанням. Раніше медикамент називався «Платинум», але з-за проблем з реєстрацією з'явилося багато контрафактного товару, тому виробник змушений був змінити найменування на «Преміум».

Що таке Тонгкат Алі Преміум

Виробник біологічно активної добавки (БАД) Тонгкат Алі з приставкою Преміум є вже відомим багатьом чоловікам. Препарат володіє натуральним складом і потужної формулою складу. У нього входять малайзійський корінь Тонгкат, Ікариїн і суміш інших активних біокомпонентів. Їх поєднання сприяє підвищенню чоловічої сили, підтримки здоров'я і енергійного способу життя чоловіка. Вітамін В12 у складі добавки корисний для чоловіків, необхідний для нормального функціонування центральної нервової системи (ЦНС).

До складу Тонгката Алі Преміум входять біологічно активні сполуки, які швидко засвоюються і збільшують сексуальну активність, потенцію. Вони дозволяють досягти потужної стійкої ерекції, посилити бажання, підвищити яскравість і якість оргазму, продовжити статевий акт. Інгредієнти, що входять до складу добавки, перевірені численними дослідженнями і багаті корисними речовинами, що забезпечує максимальний результат з природного відновлення чоловічого організму і посилення показників ерекції.

Форма випуску та хімічний склад

Препарат випускається у форматі желатинових капсул, упакованих у картонні пачки по 2 або 10 штук. Допоміжними речовинами препарату є гліцерин, вода, картопляний мальтодекстрин, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію (агент, що запобігає злежуванню), харчовий желатин (для оболонки). В активний склад Тонгкат Алі Преміум входять:

  • екстракт коренів еврікоми довголистої (кореня тонгката) – 120 мг на 1 капсулу;
  • адсорбированное бджолине маточне молочко – 120 мг;
  • сухий екстракт трави горянки;
  • L-аргінін альфа-кетоглюторат;
  • L-цитрулін DL-малат;
  • екстракт горця японської;
  • коензим Q 10;
  • биоперин – екстракт чорного перцю;
  • сухий екстракт кори йохимбе;
  • вітамін В12.

Засіб не є ліками, відноситься до групи біологічно активних добавок до їжі. Воно являє собою збалансовану суміш натуральних рослинних екстрактів, які підтримують здоровий енергійний спосіб життя чоловіка. В екстрактах трав виділяють быстроусвояемые біологічно активні сполуки гинзенозиды, стероїдні сапоніни, деценовые кислоти, що сприяють сексуальної активності.

Тонгкат Алі (эврикома довголиста)

Компонентом з підтвердженою клінічною ефективністю є эврикома довголиста або Radix Eurycoma Longifolia, яка служить основним складовим препарату. Це природний афродизіак, який збільшує рівень тестостерону, підвищує швидкість просування сперматозоїдів майже на 50 % і обсяг сперми і насінної рідини на 18 %. Проведені дослідження показали, що эврикома (малайзійський корінь) ефективно впливає на поліпшення потенції.

Екстракт горянки

До складу входить екстракт трави горянки є джерелом ікариїну – це речовина, яка впливає на чоловічу потенцію комплексною роботою. Воно активує донацію оксиду азоту, розширює судини статевого члена, інгібує фосфодіестеразу п'ятого типу (також розширює судини) і підсилює вироблення статевих гормонів, підвищуючи їх концентрацію в крові.

Трава є природним афродизіаком, підвищує рівень тестостерону, кількість сперматозоїдів, служить для відновлення нервових закінчень в головці статевого члена. Екстракт горянки ефективно посилює потенцію та лібідо, стимулює ерекцію. У поєднанні з іншими активними речовинами складу препарату спостерігається істотне поліпшення еректильної функції.

L-аргинин

Л-карнітин є амінокислотою, що грає важливу роль у підтримці тонусу кровоносних судин статевого члена. Вона робить їх стінки гладкими й еластичними, що ефективно впливає на ерекцію. Дія L-аргініну здатне підсилити і продовжити ерекцію, збільшити тривалість інтимної близькості, наситити клітини і кров оксидом азоту, що важливо для потенції і збудження.

Кора йохимбе

До складу кори дерева йохимбе входить йохімбін. Він є природним афродизіаком, підсилює сексуальне бажання до високої потужності. Речовина підвищує потенцію, лікарі оцінюють його ефективність при лікуванні еректильної дисфункції від 35 до 75 %. Йохімбін не дає сповільнитися швидкості роботи спинномозкових центрів ерекції та еякуляції, його діяльність здатна поліпшити психоемоційний стан чоловіка.

Речовина кори йохимбе має здатність стимулювати статевий потяг. Воно пов'язане з общестимулирующим дією на центральну нервову систему. Йохімбін підсилює ерекцію, якщо її зниження викликано сильною перевтомою або астенічним синдромом. При органічних причинах, що викликають порушення потенції речовина безсило. Це легко виправляється поєднанням засобу з іншими биоэкстрактами.

Японський горець

До складу екстракту рослини горця японського входять речовини ресвератрол і пікногенол, які володіють позитивними властивостями по відношенню до зміцнення чоловічої потенції. Вони роблять стінки кровоносних судин статевого члена більш міцними, гладкими й еластичними. Речовин під силу підвищити рівень тестостерону, якість сперми, вони є потужними антиоксидантами. Екстракт горця японського покращує кровообіг.

Бджолине маточне молочко і чорний перець

На другому місці в складі Тонгкат Алі Преміум варто маточне бджолине молочко (Royal Jelly). Це унікальне відновлюючий речовина, яка є найціннішим продуктом бджільництва. У молоці міститься велика кількість білків, ліпідів, макро-і мікроелементів, вітамінів. Крім загальнозміцнювальної дії, продукт збільшує рівень тестостерону в крові чоловіка і підвищує статевий потяг.

Биоперин або BioPerine (запатентований речовина) являє собою екстракт чорного перцю. Його додають до складу біологічно активної добавки, щоб посилити біодоступність компонентів комплексу. Поєднання активних добавок з екстрактом чорного перцю призводить до більш швидкому та якісному засвоєнню інших речовин. Сам Биоперин теж покращує потенцію.

Л-цитрулін

Альфа-амінокислоти L-цитрулін (цитруліну малат) включена до складу Тонгката Алі Преміум для підтримки вироблення організмом природної амінокислоти L-аргініну. Обидві речовини працюють в комплексі, забезпечують посилення і продовження ерекції, тривалу тривалість статевого акту, яскравість відчуттів від оргазму. Л-цитрулін сприяє підвищенню витривалості, бере участь в утворенні оксиду азоту.

Коензим Q10

Унікальність препарат Тонгката Алі Преміум полягає в тому, що він містить безліч корисних компонентів, що не тільки позитивно впливають на потенцію, але і служать для загального зміцнення здоров'я організму. Такою речовиною є коензим Q 10, який підвищує якість сперми, регулює окислювально-відновні процеси в клітинах і уповільнює процес старіння.

Корисні властивості та ефективність застосування

Тонгкат Алі Преміум при аденомі простати є порятунком для чоловіків, яким не можна приймати сильнодіючі препарати. За рахунок того, що БАД містить тільки рослинні екстракти, він володіє рядом корисних властивостей:

  • задовольняє добову фізіологічну потребу чоловічого організму у вітаміні В12 на 90%, в коэнзиме Q 10 на 93%, ресвератроле – 47%, флавоноїди і рутині – 107%, L-цитруллине – 60%, йохимбине і икариине;
  • біологічно активна добавка чоловікам рекомендується для вживання як засіб, що підвищує потенцію, і додаткового джерела деценовых кислот, гінзенозідов, стероїдних сапонінів.

Як діє на потенцію

За відгуками лікарів, капсули для підвищення потенції Тонгкат Алі Преміум є ефективним засобом. Існує практика використання капсул у профілактиці захворювань передміхурової залози. Крім прямого впливу на потенцію і ерекцію, препарат піднімає життєвий тонус. У складі Тонгката Алі Преміум, крім маточного молочка, міститься два основних компоненти – эврикома довголиста та екстракт горянки. Ці рослини служать джерелом ікариїну – речовини, що володіє позитивною дією на потенцію. Вплив полягає в роботі, яка складається з етапів:

  • донація оксиду азоту (розширення судин статевого члена);
  • інгібування фосфодіестерази 5 типу (інгібітор призводить до розширення судин);
  • посилення вироблення статевих гормонів;
  • підвищення рівня тестостерону в крові.

Активні компоненти-витяжки, потрапляючи в організм, швидко відновлюють сексуальну силу, повертають чоловіка потрібний психологічний настрій. Використання препарату може подовжувати час інтимної близькості, посилювати оргазм і підвищувати вироблення сім'яної рідини. Одночасно Тонгкат Алі Преміум покращує працездатність і витривалість, зупиняє статеве безсилля чоловіків і жінок.

Інструкція по застосуванню

Прийом Тонгката Алі Преміум показаний чоловікам і жінкам. Разовою дозою служить одна капсула препарату, що приймається 1 р/добу під час їжі, запиваемая склянкою води. Бажано пити продукт вранці або за 30-40 хвилин до інтимної близькості. Інструкція по застосуванню вказує, що тривалість засобом лікування становить 2-3 тижні. Повтор курсу капсул можливий через місяць перерви. Інтенсивність прийому слід зменшити людям з цукровим діабетом, артеріальною гіпертензією та серцевими проблемами – в цьому випадку краще звернутися до лікаря.

Не можна поєднувати капсули з одночасним вживанням алкоголю – бажано витримати перерву щонайменше півгодини. Чоловіки не повинні перевищувати дозування дві капсули/день. Для підтримки ерекції рекомендується приймати по одній капсулі раз на три дні – це покращує потенцію, сексуальні можливості і репродуктивне здоров'я. Жінки з фригідністю, зниженими потягом і безпліддям можуть приймати по капсулі раз на три дні курсом 1-6 місяців. Ефект і дію препарату тримаються протягом 3-7 діб після прийому однієї капсули.

Показаннями для застосування препарату служать труднощі з сексуальною активністю чоловіків і жінок:

  • ослаблення сексуальної активності;
  • труднощі з досягненням оргазму;
  • дисфункція ерекції;
  • передчасне сім'явипорскування;
  • імпотенція;
  • втома після інтимної близькості;
  • захворювання простати: хронічний простатит, аденома, пієлонефрит, цистит;
  • труднощі з досягненням оргазму у жінок;
  • фригідність, безпліддя, фіброміома матки;
  • захворювання сечостатевої системи, що протікають на тлі запалень.

Ефективність БАДа для підвищення потенції

Капсули Тонгкат Алі Преміум володіють доведеною клінічною ефективністю і нешкідливістю, про що йдеться в інструкції по застосуванню. Вони:

  • відновлюють потенцію;
  • запобігають помилки під час статевого акту;
  • покращують сексуальні можливості;
  • усувають еректильну дисфункцію, викликану віком, стресами, перевтоми, нервовими переживаннями, проблемами зі здоров'ям;
  • стимулюють імунітет, допомагають нормалізувати загальне самопочуття пацієнта;
  • знімають розумову і фізичну втому;
  • підвищують працездатність;
  • сприяють збільшенню м'язової маси.

Клінічні дослідження

Перед надходженням препарату Тонгкат Алі Преміум в продаж, його тестували і проводили клінічні дослідження за принципом добровільного прийому. Результати випробувань показали:

  • 89 % чоловіків зазначили, що їх еректильна дисфункція повністю була усунена після закінчення курсу прийому;
  • 97 % приймають капсули вже після одного прийому відчули потужну ерекцію;
  • 99 % представників стали займатися сексом частіше і довше, збільшення відбулося приблизно вдвічі;
  • 100 % людей відзначили посилення чутливості статевих органів;
  • ніхто з добровольців не повідомив про побічні ефекти.

Переваги застосування

Добавка для потенції Тонгкат Алі Преміум має ряд переваг перед іншими аналогічними препаратами. Вони полягають у виявленні можливих властивостей:

  • довготривале повернення потенції після курсового прийому;
  • запобігання раннього сім'явиверження;
  • підвищення рівня тестостерону до 87 %;
  • посилення ерекції в 4-5 разів;
  • покращення кровообігу в органах малого тазу;
  • збільшення сексуального бажання;
  • підвищення фізичної витривалості;
  • поліпшення мікроциркуляції і кровообігу в статевих органах;
  • посилення імунітету;
  • підвищення чутливості статевого члена;
  • збільшення тривалості статевого акту вдвічі;
  • міцна стійка ерекція після першого прийому, відновлення і посилення потенції після курсового лікування.

Плюси цієї активної добавки помітні:

  • природний збалансований склад, що включає компоненти рослинного походження;
  • збереження ефекту після закінчення курсу;
  • дозволено поєднання з алкогольними напоями та іншими ліками, але з невеликою перервою між прийомами;
  • сертифікати якості та відповідності, ліцензії;
  • мало протипоказань;
  • продукт пройшов всі експериментальні тестування і визнаний безпечним;
  • доступна ціна таблеток.

Як відрізнити підробку

На російському ринку можна часто зустріти підроблені упаковки Тонгкат Алі Преміум Плюс і Платинум (різновиди засобів), тому важливо знати, як відрізнити підробку від оригіналу. Звертайте увагу на колір упаковки – у цього продукту вона чорна з золотом, захищена оригінальної наклейкою з голографічним зображенням і текстом «ТОНГКАТ». Шахраї використовують неякісний картон, можуть допускати помилки в найменуванні.

Скільки коштує

Купівля кошти не потребує рецепт від лікаря. Воно зберігається в сухому, захищеному від світла та дітей місці. Придбати препарат Тонгкат Алі Преміум можна на офіційному сайті, в аптеках або інтернет-аптеках. Його вартість залежить від рівня націнки продавців і кількості капсул в упаковці. Приблизні ціни на засіб по Москві складуть:

Місце продажу

Кількість капсул 650 мг, шт.

Ціна в рублях

Офіційний сайт для замовлення, де можна оформити заявку rus.tongkatalipremium.com

10

3500 (при купівлі декількох упаковок можна придбати їх акції-розпродажі за 1 карбованець, вартість вказана без доставки)

Інтернет-аптека apteka.ru

10

Одна тисяча двісті шістдесят

Інтернет-аптека eapteka.ru

10

1500

Еврофарм

10

1399

Побічні ефекти і протипоказання

Пацієнти відзначають, що інноваційний препарат Тонгкат Алі Преміум добре переноситься і не викликає побічних ефектів. Можливими негативними реакціями у відповідь на прийом кошти можуть служити нудота, болі в животі, запаморочення, алергічні реакції при індивідуальній непереносимості компонентів. Протипоказаннями застосування Тонгката Алі Преміум служать:

  • гіперчутливість, алергія на компоненти складу;
  • тяжкі захворювання печінки, нирок, серцево-судинні хвороби;
  • поєднання з адреноміметиками (стимуляторами адренорецепторів);
  • артеріальна гіпотензія або гіпертензія (підвищений або знижений тиск);
  • збій роботи ритму серця;
  • виражений атеросклероз;
  • знижений гемоглобін;
  • гормональний збій;
  • безсоння;
  • сечокам'яна хвороба;
  • прийом у вечірній час або другу половину дня;
  • підвищена нервова збудливість;
  • вагітність, годування груддю (лактація);
  • вік молодше 18 років.

Відео

Тонгкат Алі Преміум - для потенції

Відгуки

Олексій, 46 роківЗ віком я став помічати, що моє сексуальне бажання все слабшає, а інтимна близькість не приносить задоволення, як раніше. Я вирішив спробувати препарат Тонгкат Алі Преміум, який мені порадив друг. Засіб виявилося відмінним. Воно повністю натуральний, не викликає звикання і добре відновлює потенцію. Ми з дружиною задоволені.
Віталій, 51 рікУ мене молода дружина, яка любить секс. Щоб не допускати зради, самотності і завжди її задовольняти, я приймаю Тонгкат Алі Преміум. Раніше я пив препарат з приставкою Платинум, але його немає в продажу. Це зілля не гірше – моментально викликає ерекцію, подовжує час статевого акту. Я задоволений результатом, подобається, що препарат натуральний.
Анастасія, 34 рокиЧоловік старший за мене на 10 років, і вже почав відчувати проблеми з потенцією. Подруга порадила купувати спеціальні стимулюють ерекцію препарати, мій вибір припав на Тонгкат Алі Преміум. Мене привабило, що до складу входять трави і амінокислоти, а додатково влаштувала ціна. Вже після першої капсули секс з чоловіком став набагато яскравіше, я задоволена.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!