Кращі засоби для потенції у чоловіків

При погіршенні потенції не варто приховувати існуючу проблему зі здоров'ям. Потрібно своєчасно звернутися до фахівця і спільно вибрати ефективне консервативне лікування. Для підвищення статевого потягу можна задіяти лікарські препарати, Бади з рослинним складом, інші прогресивні засоби. Існує певний рейтинг препаратів для підвищення чоловічої потенції, який допомагає правильно визначитися з вибором і продуктивно відновити чоловічу силу, остаточно позбутися комплексу меншовартості.

Що таке потенція

Згідно з термінологією, це фізіологічна здатність організму чоловіка до статевого акту. Потенцію часто асоціюють з чоловічою сексуальністю, роблять невід'ємною складовою і важливою функцією репродуктивної системи. Якщо в цьому питанні переважають певні проблеми, чоловік відчуває не тільки фізіологічні симптоми, але і внутрішній дискомфорт, закривається в собі і приховує захворювання від оточуючих. Така фізіологічна дисфункція переважає з віком, а в групу ризику потрапили чоловіки від 35 до 50 років. Важливо підібрати ефективне і безпечне лікування.

Препарати для підвищення потенції у чоловіків

При тривалій статевій дисфункції проблема зі здоров'ям набуває хронічного характеру, складно піддається консервативному лікуванню. Насамперед необхідно визначити і усунути провокуючий фактор, інакше позитивна динаміка виражена слабо, зовсім відсутній. Медичні препарати штучно стимулюють ерекцію, але при системному або місцевому застосуванні можуть викликати побічні явища. Тому є кілька форм випуску такого роду ліків, серед них:

  • таблетки: Андріол, Небидо таблетки;
  • капсули: Метилтестостерон;
  • ін'єкції: Сустанон, Омнадрен 250, алпростадил;
  • креми: МаксоДерм, Эромакс, Химколин;
  • гелі: Эромакси, Erecta Prompt;
  • мазі: гепариновая мазь, Power Life, Нитромазь;
  • китайські пластирі: Цзанван Шэньбао, ProEnhance;
  • Бади: Биоманикс, Стимэрект, Молот Тора, М-16, Червоний корінь, Секрет Імператора, Йохимбе Форте, АлиКапс;
  • порошки: Сила Марала, Перуанська Маку;
  • краплі: Левзея, Ель Мачо, Торнадо;
  • швидкодіючі таблетки: Віагра, Визарсин, Сіаліс.

Таблетки для чоловічої сили

Такі медичні препарати призначені для застосування перорально одноразово або повним курсом, за функціями є так званими «активаторами» чоловічої сили. При комплексному використанні пігулок спостерігається стійкий і тривалий лікувальний ефект. Фармакологічні властивості таких медикаментів представлені нижче:

  • поліпшення системи кровообігу;
  • заспокоєння нервової системи, позбавлення від стресів і депресії;
  • стимуляція процесів метаболізму на клітинному рівні;
  • підвищення чоловічого лібідо;
  • посилення вироблення статевих гормонів;
  • забезпечення припливу крові до статевих органів;
  • зміцнення місцевого імунітету.

Така форма випуску ліки приваблює зручністю застосування і унікальними фармакологічними властивостями, але зважаючи системної дії рослинних і синтетичних компонентів може спровокувати побічні явища, потенційні ускладнення зі здоров'ям, наприклад, викликати напад підвищення артеріального тиску і не тільки. Щоб цього не сталося, необхідно ознайомитися з протипоказаннями та проконсультуватися з лікарем. Ось найкращі таблетки для потенції:

  1. Левітра. Це ефективний засіб діє практично миттєво. Для посилення бажаного результату потрібно приймати разову дозу під час їжі, запивати водою. Активний компонент – варденафіл, який проникає в системний кровотік і підтримується протягом 4 – 6 годин. Препарат забезпечує посилений приплив крові до статевого члена, стимулює ерекцію. Серед переваг – швидкий результат, недолік – тимчасове дію.
  2. Андріол. В одній упаковці міститься 60 капсул, які діють системно. Активний компонент – тестостерону ундеканоат, оксид азоту, демонструють високу ефективність при слабкій потенції. Лікуватися від імпотенції належить 2 тижні, добова доза – по 1 таблетці двічі за добу. Серед переваг такої терапії лікарі виділяють натуральний склад ліки, мінімум побічних явищ. Недоліки – ціна, тривалість застосування.
  3. Метилтестостерон. В одній упаковці міститься 20 таблеток, які призначаються пацієнтам вкрай рідко. Пояснюється це токсичною дією активних компонентів на печінку і нирки, великою кількістю протипоказань. Згідно інструкції, потрібно приймати по 1 пігулці після їжі щодня. Курс інтенсивної терапії – до 4 тижнів. Серед переваг – стійкий терапевтичний ефект, недоліки – небезпека порушення дозування.
  4. Дапоксетін. Даний медикамент відноситься до групи інгібіторів захоплення серотоніну, нормалізує еякуляцію у дорослих чоловіків. Після прийому 1 таблетки позитивний ефект спостерігається через 30 хвилин, триває до 3 – 4 годин. В ході інтенсивної терапії нормалізується психоемоційний стан, настрій і поведінку, з'являється внутрішня впевненість у собі. Серед переваг – позитивна динаміка на будь-якій стадії недуги, недолік – висока ціна, ризик розвитку артеріальної гіпертонії, інших побічних явищ.

Крем

Такі засоби призначені для застосування зовнішньо, практично не мають протипоказань і побічних явищ. Представники зазначеної форми випуску відрізняються густою консистенцією, інтенсивно насичують шкіру пеніса поживними речовинами, необхідними для справної роботи статевих органів. Це безпечне лікування, оскільки активні компоненти вибраного препарату не проникають у системний кровотік, діють на рецептори пеніса локально, направляють імпульси до головного мозку.

Переваг такого фармакологічного призначення предостатньо – мінімальний ризик серцевих нападів, швидке дію, відсутність випадків передозування. Головними недоліками цієї форми випуску є виборчий терапевтичний ефект, складності придбання кошти для потенції в аптеці, не завжди доступна ціна. Щоб значно продовжити статевий акт, можна скористатися такими лікарськими препаратами у формі кремів для зовнішнього застосування:

  1. Химколин. Має однорідну структуру, приємний аромат, призначений для втирання в проблемні зони щодня. Лікувальну дію після такого сеансу зберігається на 4 – 6 годин, після вимагає повторної дози. Активні компоненти мають рослинне походження, у поодиноких випадках можуть спровокувати і місцеві алергічні реакції. Крем продається в аптеках, забезпечує позитивну дію при еректильній дисфункції.
  2. Максодерм. Це рослинний засіб у формі крему, який локально стимулює струм крові, забезпечує приплив до статевого члена, забезпечує високу потенцію і чоловічу силу. У натуральному складі крему зібрані аргінін, лецитин, вітаміни, женьшень і йохімбін, які діють комплексно без шкоди для здоров'я. Необхідно натирати пеніс натуральним складом перед сексуальним контактом, після почекати бажаного ефекту 20 – 30 хвилин. Серед переваг – локальна дія, швидкий результат. Недолік – індивідуальна непереносимість рослинних компонентів.
  3. Эромакс. Є сильнодіючим засобом з урахуванням місцевого впливу на осередок патології. Препарат розширює судини, забезпечує приплив крові до органів таза, живить клітини киснем, підвищує лібідо. Эромакс практично не має протипоказань, а побічні явища обмежуються місцевими, алергічними реакціями. Для збільшення потенції таким способом потрібно попередньо проконсультуватися з урологом, виключити запалення простати. Кремом необхідно натирати пеніс перед статевим актом.

Спрей

Така форма випуску засобів для потенції приваблює простотою і зручністю застосування в повсякденному житті. За принципом дії спреї не тільки продовжують статевий контакт, але і значно покращують якість сексу, не викликають так званого «ефекту звикання». Серед переваг такої рідини – природний процес сім'явипорскування, позитивний вплив на м'язи органів малого тазу. Недолік – виборчий терапевтичний ефект. Нижче представлені найбільш вдалі фармакологічні позиції:

  1. Мачо Мен. Лікувальний склад належить використовувати перед статевим актом, а сексуальне бажання з'являється через 15 – 20 хвилин після застосування разової дози. Щоб підтримувати слабку потенцію, такий спрей без шкоди для здоров'я доведеться задіяти перед кожним інтимним моментом. Це головний недолік такого фармакологічного призначення при масі вагомих переваг.
  2. Аерозоль «999». Це засіб тривалої дії. Якщо нанести склад на чутливу шкіру пеніса, позитивна динаміка відзначається через чверть години і зберігається на 5 годин. Концентрації активного компонента цілком вистачає, щоб продовжити статевий контакт, отримати яскравий оргазм. При підвищеному кров'яному тиску таке ліки не заборонено, приймати його не варто при непереносимості діючих речовин.

Натуральні препарати

Більшість чоловіків, вибираючи найкращі засоби для потенції, віддають перевагу натуральним рослинним і складів з мінімальним списком протипоказань і побічних явищ. При такій терапії не страшні випадки передозування, так і лікарська взаємодія здебільшого повністю відсутня. Ось кращі медикаменти – представники гомеопатії:

  1. Імпаза. Це гомеопатичний засіб, що виконує функції адреноблокатора, яке потрібно приймати повним курсом. В 1 упаковці міститься 20 таблеток з активними компонентами афінно очищені антитіла до ендотеліальної NO-синтетазе. Побічні явища практично повністю відсутні, але приймати засіб належить до появи помітних поліпшень, але не менше 3 тижнів.
  2. Тонгкат алі платинум. Це рослинні ліки з екстрактом кореня Эврикома, бджолиним маточним молочком, коренем женьшеню в рослинному складі. Використовують його при статевій дисфункції тривалістю до 3 – 6 місяців. Середня добова доза становить 1 капсула, приймати яку покладено після їжі, запиваючи водою. Серед переваг – підвищення тонусу кровоносних судин, посилення ерекції, можливість ефективного лікування первинної патології.
  3. Червоний корінь. Це БАД з активним компонентом корінь копійочник, ефективний при ураженні простати, здатний підтримувати еректильну функцію при вплив провокуючих факторів. Такий найкращий препарат для потенції успішно бореться з підвищеною стомлюваністю, помітно подовжує тривалість статевого акту. Випускається у формі капсул, призначених для прийому внутрішньо. По мірі лікування активний компонент підвищує концентрацію в крові, забезпечує вже системне дію в організмі. Недоліком вважається ризик алергічних реакцій.

Препарати для чоловічої потенції без побічних ефектів

Докладно вивчаючи кращі препарати для підвищення потенції у чоловіків, хочеться вибрати такий медикамент, щоб потенційна загроза здоров'ю після його застосування зовсім відсутня. Нижче представлені ті фармакологічні позиції, які реально діють без побічних явищ:

  1. Сиаліс. Це нешкідливе засіб, який за якістю перевершує навіть Віагру. Лікувальна дія зберігається на 36 годин, побічні явища повністю відсутні. Засіб не викликає нападів гіпертонії, діє без побічних явищ. Необхідно приймати 1 капсулу, і чекати, поки з'явиться сексуальний потяг. Курс інтенсивної терапії може тривати до 6 місяців, зате ефект звикання повністю відсутня. Це не єдина перевага обраного медикаменту.
  2. Льовітра Софт. Це засіб для ерекції без шкоди для здоров'я можна поєднувати з алкоголем, мало того, під впливом спиртних напоїв позитивна динаміка анітрохи не знижується. Представники серії Льовітра випускаються у формі капсул, призначені для застосування перорально повним курсом. Побічні ефекти при правильному лікуванні переважають вкрай рідко, лікарська взаємодія теж виключено. Серед недоліків – не завжди доступна вартість кошти для потенції.

Засоби швидкої дії

Багато чоловіків цікавить тільки кращий засіб для потенції з аптеки, ефективне на наявність всіх стадій захворювання. Щоб усунути статевий розлад, контролювати процес сім'явипорскування, забезпечити збільшення часу статевого акту, можна задіяти швидкодіючі медикаменти. Серед них необхідно виділити:

  1. Віагра (Силденафіл). Бажаний ефект забезпечений за рахунок активного припливу крові в запалі тіла статевого члена, внаслідок чого можна підтримувати природне збудження не одну годину. Таблетку потрібно випити приблизно за 1 годину до статевого акту, а лікувальний ефект триває 4 години. Через вказаний інтервал можна повторити дозу, але пам'ятати про небезпеку випадків передозування. Переваги – швидке дію, недолік – висока ціна.
  2. Вилдегра (Силденафіл). Активний компонент забезпечує інтенсивне вивільнення азот у кавернозних тілах пеніса при додатковій сексуальної стимуляції. Таким способом посилюється приплив крові, і статевий член твердне. Приймати всередину по 1 пігулці, і отриманого результату вистачить на 4 – 5 годин. Побічні явища виникають нечасто, тому засіб не має недоліків, користується високою популярністю в масах.

Дешеве засіб

Деяких чоловіків бентежить ціна питання, оскільки окремі фармакологічні позиції коштують недешево. Можна значно заощадити, оскільки в аптеці є «стимулятори ерекції» за бюджетними цінами. Діють вони не гірше, але теж вимагають попередньої консультації фахівця. Дешевими є такі засоби для потенції:

  1. Варденафіл. Це недороге засіб при проблемах з ерекцією, яке можна поєднувати з алкоголем і жирною їжею. Бажаний ефект від цього анітрохи не знижується. Таблетку належить прийняти за 30 хвилин до сексу, а отриманого ефекту вистачить на кілька годин. Серед переваг – відсутність токсичного впливу на печінку і нирки, низька ціна. Недоліки – вибіркове дію.
  2. Тадалафіл. Ще один ефективний засіб для ерекції, яке чинить системну дію в організмі. Після разової дози потрібно почекати годину, а після статевий контакт може тривати до 3 – 4 годин. Таблетки недорогі, але мають медичні показання, можуть розвинути серйозні побічні явища, крім алергічної реакції.

Бади

Такі біологічно активні добавки не є офіційними лікарськими препаратами, але теж забезпечують стійкий ефект затвердіння пеніса. У складі тільки переважають рослинні компоненти – трави, витяжки, екстракти, які підвищують ерекцію без надмірного навантаження на серце і з мінімальним ризиком розвитку серцевих нападів. Ось про які БАДах слід згадати при «слабкості чоловічої сили»:

  1. Йохімбін. Це бразильський афродизіак, алкалоїд, який безпосередньо впливає на лібідо, «розпалює» в організмі сексуальне бажання. Випускається в таблетках по 5 мг, вживати які потрібно повним курсом. Разова доза – 1 – 2 таблетки до 3 разів за добу протягом 3 – 4 тижнів. Позитивна динаміка спостерігається тільки через 10 день.
  2. Вука-Вука. Серед рослинних компонентів необхідно виділити цілющі властивості геерии сітчастої, каріссімі їстівної, кореня секуринега вирозы, гетероморфы деревовидної і триумфетты вельвича. Прийом разової дози стимулює місцевий кровообіг в малому тазу, збільшує тривалість статевого контакту. Це кращий засіб відрізняється швидким ефектом, лібідо підвищується через 30 хвилин після прийому. Серед недоліків – ризик алергічної реакції на рослинні компоненти ліки.

Російські препарати

Вітчизняна фармакологія пропонує ряд лікарських засобів, основна мета яких – підвищити лібідо, усунути еректильну дисфункцію, позбавити пацієнта від комплексу неповноцінності. Ось найкращі фармакологічні позиції для чоловіків при прогресуючій імпотенції:

  1. Сиалекс. Усуває еректильну дисфункцію різного ступеня, є частиною комплексної терапії. Активний компонент не тільки забезпечує загальнозміцнюючий ефект, стимулює мікроциркуляцію крові і підвищує сексуальну витривалість, але й зміцнює місцевий імунітет, регулює обмін речовин. При разовому застосуванні потрібно випити 1 капсулу за 1,5 – 2 години до статевого контакту. Ризик побічних явищ мінімальний, ефекту вистачає на кілька годин.
  2. Аликапс. Це БАД з функціями адреноблокатора, який діє системно в чоловічому організмі. Щоб відновити гормональну регуляцію і поліпшити роботу статевих залоз, харчову добавку приймати повним курсом. Рекомендований курс – 1 капсула на добу протягом 30 днів. При разовому прийомі Аликапс належить вжити 2 таблетки за годину до статевого акту.

Кращий засіб для потенції

Щоб підвищити чоловічу силу, можна використовувати тестостерон в ампулах за ціною від 250 до 5 000 рублів за ампулу в залежності від виробника. Таке консервативне лікування необхідно попередньо обговорити з андрологом, урологом, при цьому не порушувати вказані добові нормативи. Уколи забезпечують практично миттєвий результат, але при бажанні можна замінити ін'єкції на мазі і креми з тестостероном. Їх дія в чоловічому організмі дещо слабше.

Основні критерії вибору відповідної фармакологічної позиції такі:

  1. Форма випуску. Таблетки і уколи діють швидше, мазі, гелі та креми демонструють більш посередній результат.
  2. Кінцевий результат. Одні препарати мають накопичувальним ефектом і не відразу демонструють позитивний результат лікування, інші забезпечують миттєве вплив на вогнище патології.
  3. Спосіб застосування. Якщо через годину планується статевий акт, краще купити таблетки з швидкодіючим ефектом; а вже потім лікуватися від імпотенції комплексно.
  4. Особливі вказівки. В даному випадку, перед покупкою потрібно уважно вивчити інструкцію, зробивши особливий акцент на таких пунктах, як побічні явища, передозування, протипоказання, лікарська взаємодія.
  5. Виробник і ціна. Не варто економити на купівлі, краще придбати сертифікований препарат і не сумніватися в його фармакологічних властивостях.

Рейтинг препаратів

Відгуки пацієнтів допомагають визначити список ефективних засобів, які для підвищення еректильної функції є найкращими. Запропонований нижче рейтинг необхідний виключно для ознайомлення, а при виборі медикаменту потрібно індивідуально проконсультуватися з компетентним фахівцем. Ось такими «стимуляторами» активно користуються сучасні чоловіки дорослого покоління:

  • Віагра;
  • Льовітра;
  • Сиаліс;
  • Динаміко;
  • Імпаза;
  • АлиКапс;
  • Вука-Вука;
  • Сеалекс;
  • Зидена;
  • Йохімбін.

Найбільш ефективні народні засоби

Методи альтернативної медицини теж допомагають вирішити таку пікантну проблему зі здоров'ям, причому в самі найкоротші терміни і без шкоди для здоров'я пацієнта. Головне – вибирати такі засоби і рецепти, які не спровокують в чоловічому організмі рецидив основного захворювання, наприклад, краще відмовитися від залучення меду при цукровому діабеті. Нижче представлені ті харчові інгредієнти, які з мінімальними фінансовими витратами допомагають відновити чоловічу силу і здоров'я. Попередньо проконсультуватися з терапевтом теж не завадить.

Мед

Продукти життєдіяльності бджіл покращують ерекцію, підвищує якість сперми, прискорюють вироблення статевих гормонів, відновлюють чоловічу силу і функції репродуктивної системи. Самим потужним афродизіаком є каштановий і липовий мед, які практично миттєво підвищують лібідо. Ще можна використовувати жасминовий і квітковий сорту, мед орхідей. Для посилення ефекту лікарі рекомендують смішити цей унікальний продукт з подрібненими волоськими горіхами, приймати по 2 ч. л. за добу. В якості екстреної заходи краще залучати медикаментозні методи.

Женьшень

Цілющі властивості має корінь зазначеного рослини, який можна задіяти для приготування водних настоїв, та спиртових настоїв. Женьшень не тільки пробуджує у чоловіків сексуальне бажання, але і здатний продовжити статевий акт, підсилити яскравість оргазму, усунути комплекс неповноцінності. Це самостійний або допоміжний засіб у комплексному лікуванні репродуктивної дисфункції.

Крім позитивного впливу на потенцію таким способом можна поліпшити якість сперми і налагодити репродуктивну функцію, у складі комплексної терапії вилікувати діагностоване безпліддя. Наприклад, 50 г кореня женьшеню потрібно залити 500 мл горілки і настоювати 2 тижні. Приймати по 1 ст. л. перед їжею двічі за добу. Курс терапії до 3 – 4 тижнів.

Горіхи

Волоський горіх допомагає повернути чоловічу силу, причому ці плоди не потрібно навіть готувати в складі народного рецепта. Необхідно просто включити горішки в добовий раціон, вживати їх попередньо очищеними, свіжими. Якщо ж мова йде про народних ліках, нижче представлені перевірені часом рецепти чоловічого здоров'я:

  1. Необхідно 2 частини квіткового меду змішати з 1 частиною подрібнених волоських горіхів. Перетерти отриманий склад, помістити в скляну ємність, накрити кришкою і зберігати в холодильнику. Вживати натщесерце 2 – 3 рази в день по 1 – 2 ст. л.
  2. Попередньо потрібно зелені волоські горіхи подрібнити, помістити в скляну ємність, залити горілкою (500 мл припадає на 2 ст. л. сировини). Настоянку необхідно настоювати в темному місці 3 місяці, після чого приймати всередину по 50 г щодня на ніч.

Ціна

Такого роду засоби складно придбати в аптеках, так і більшість покупців відчувають дискомфорт при бесіді з фармацевтом на пікантну тему. Тому чоловіки вибирають замовити препарат з каталогу і купити в інтернет-магазині за доступними цінами і на самих вигідних умовах. Це можуть бути таблетки, креми, навіть чаї і жуйки для потенції є. Нижче представлені розцінки найбільш затребуваних на практиці фармакологічний позицій:

Назва кращого медикаменту

Ціна, рублів

Йохімбін

600

Віагра №1

800

Сиаліс

1 000

Льовітра

1 100

Імпаза

400

Аликапс

800

Вука-Вука

800

Відео

Таблетки, препарати від геморою!

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!