Нейродоз - інструкція по застосуванню препарату

Даний препарат широко застосовується в урологічній практиці як засіб лікування передчасної еякуляції (сім'явиверження) у представників сильної половини людства – забезпечує стійку ерекцію, необхідну для повноцінного статевого акту, усуває недолік потрібних чоловічому організму амінокислот і вітамінів, тим самим сприяючи відновленню сексуальної активності. Ознайомтесь із інструкцією по застосуванню цього засобу.

Що таке Нейродоз

Препарат являє собою багатокомпонентну біологічно активну добавку (БАД), спеціально створену для чоловіків, що мають проблеми інтимного плану. Позитивний ефект від застосування Нейродоза досягається шляхом збільшення концентрації серотоніну в щілини пресинаптической. Спільна комбінація основних компонентів препарату нівелює психогенний фактор передчасного сім'явиверження, сприяючи збільшенню тривалості статевого акту.

Склад і властивості компонентів

Препарат випускається в капсулах. Одна упаковка містить засоби 3 блістери з таблетками по 20 штук в кожному. Препарат Нейродоз включає магній, вітамін В і цілий комплекс амінокислот. Компоненти БАД підібрані з урахуванням їх впливу на чоловічу статеву функцію. Крім того, препарат позитивно впливає на нервову систему. Вхідні в його склад амінокислоти сприяють поліпшенню емоційного фону чоловіки. Більш детальна інформація про компоненти Нейродоза представлена нижче.

Назва речовини

Зміст компонента в добовій дозі (мг)

Вплив на організм

Триптофан

100

Підвищує рівень серотоніну

Фенілаланін

400

Збільшує вміст ендорфінів

Тирозин

400

Допомагає боротися з депресією

L-глютамін

52

Бере участь у синтезі вітамінів групи В

Вітамін В6

0,4

Бере участь у виробленні серотоніну

Магній

4

Покращує циркуляцію крові

Показання до застосування

Згідно інструкції по застосуванню, біологічно активну добавку, насамперед, рекомендується приймати чоловікам, які не можуть контролювати еякуляцію і потребують поліпшення нейрогуморальної регуляції – здатності протистояти стресам, а також екстремальних ситуацій. Поряд з цим таблетки Нейродоз призначаються для підвищення якості сексу, поліпшення самопочуття та психоемоційного стану.

Спосіб застосування і дозування

Вживання препарату слід передувати консультації уролога. Добова доза Нейродоза становить 4 капсули, що повністю покриває щоденну потребу чоловічого організму в амінокислотах і вітамінах. Приймати таблетки необхідно разом з їжею двічі за день. Курс Нейродоза розрахований на 30 днів. В окремих випадках лікувальний процес може тривати 3 місяці.

Нейродоз для жінок

Біокомплекс призначений виключно для представників сильної статі. Жінкам приймати препарат не рекомендується. Справа в тому, що засіб створено з урахуванням специфічного впливу його активних компонентів на статеву систему партнера. Крім того, вміст амінокислот і вітамінів в добавці відповідає добовій потребі в них чоловічого організму, а ніяк не жіночого. Підвищення лібідо у жінок допомогою Нейродоза може спричинити виникнення ефектів передозування:

  • диспепсичних розладів;
  • головного болю;
  • алергічної реакції;
  • порушення дихання.

Побічні ефекти Нейродоза

Судячи з відгуків, препарат здебільшого добре переноситься пацієнтами. Поряд з цим інструкція попереджає, що прийом Нейродоза у рідкісних випадках може викликати алергічну реакцію у вигляді шкірної висипки, розладів ШЛУНКОВО-кишкового тракту в осіб з індивідуальною непереносимістю компонентів засобу. При всьому цьому зазначені побічні явища, як правило, проходять самостійно і не вимагають медикаментозної терапії. У всьому іншому Нейродоз абсолютно безпечний.

Протипоказання

Біокомплекс дозволяється приймати чоловікам до 70 років. При відсутності у пацієнтів протипоказань з боку серцево-судинної системи препарат ефективно усуває швидку еякуляцію, сприяє збільшенню тривалості сексу. Крім того, інструкція повідомляє, що засіб вкрай небажано приймати особам з спадковим захворюванням групи ферментопатий, пов'язаних з порушенням метаболізму амінокислот (головним чином фенілаланіна).

Умови продажу та зберігання

Купити Нейродоз можна в аптеках і спеціалізованих інтернет-магазинах, відділах торговельної мережі. Зберігати біологічно активну добавку рекомендується в темному, сухому, недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 С. Термін придатності становить 2 роки з дати виготовлення продукту.

Аналоги

При ситуації, коли прийом добавки неможливий через індивідуальній непереносимості компонентів або необхідності прийому більш дешевого замінника, урологи вдаються до призначення аналогічних Нейродозу препаратів. На сьогоднішній день споживачу пропонується величезний вибір натуральних засобів, що підвищують потенцію, тому підібрати іншу добавку не складе праці. З цією метою урологами призначаються такі препарати:

  • Огоплекс;
  • Ловелас;
  • Верона;
  • Віардо;
  • Пролонгал;
  • Сустинекс.

Вибираючи той чи інший аналог лікарського препарату або БАД, пацієнти, перш за все, керуються його ціною. Згідно відгуками, вартість ліків досить висока, тому чоловіки мимоволі звертають увагу на більш доступні біологічно активні добавки з аналогічним ефектом. В цьому плані найбільш оптимальним варіантом можна вважати препарати Верона і Ловелас.

Ціна Нейродоза

Середня вартість препарату в аптеках Москви становить приблизно 1000-1700 р. за упаковку. Враховуючи, що на весь курс (1 місяць) потрібно 120 капсул Нейродоза, лікування передчасного сім'явиверження обійдеться, м'яко кажучи, недешево. З цієї причини не зайвим буде звернути увагу на спеціалізовані інтернет-ресурси, де ціна на БАД значно нижче аптечної.

Форма випуску

Аптека

Ціна (р.)

Капсули №60

Вікно допомоги

1286

Здравзона

1591

ІФК

1994

Еврофарм

1720

Відео

Нейродоз. Гірки

Відгуки

Олег, 35 роківНабрид швидкий секс, хотілося випробувати справжнє задоволення і задовольнити дружину. За рекомендацією уролога, почав пити Нейродоз по 4 капсули за день. Спочатку не помічав ніяких змін, але через два тижні відчув прилив сил і сексуальної енергії. По закінченні курсу (1 місяць) повністю забув про статевої дисфункції.
Андрій, 28 роківНамагався лікувати Нейродозом передчасну еякуляцію. Щодня приймав по 4 капсули препарату. За курс (3 місяці) випив більше 6 упаковок цієї добавки, але особливого ефекту, пов'язаного з тривалістю сексу, так і не відчув. Треба визнати, що покращився загальний стан здоров'я, емоційний фон – в інтимному плані все залишилося без змін.
Олексій, 55 роківЗ віком почали періодично проявлятися небажані фізіологічні зміни організму, тому вирішив трохи відстрочити наступ «чоловічий» старості і почав вживати Нейродоз. Брав БАД згідно інструкції. Позитивний вплив капсул на статеву функцію відчув ще першого тижня прийому.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!