Як поліпшити потенцію у чоловіків в домашніх умовах

При ослабленні чоловічої сили представники сильної статі вибирають медичні препарати для поліпшення потенції у чоловіків. Питання важливе, тема делікатна, тому не кожен пацієнт готовий відкрито звернутися до уролога з такою проблемою по здоров'ю. Однак вирішувати її необхідно, причому негайно. Спочатку потрібно з'ясувати, як підвищити потенцію у чоловіків природними способами, а потім вдаватися до допомоги медикаментозних методів.

Що таке потенція

По суті, це чоловіча сила, здатність представника сильної статі до продовження роду. З роками потенція помітно слабшає під впливом різних провокуючих факторів, і чоловік не може змиритися з такою глобальною втратою. Та й не потрібно. Необхідно в терміновому порядку звернутися до уролога, з'ясувати причину і пройти повний курс лікування для її поліпшення. В іншому разі це впливає на чоловічу віру в себе, може стати причиною комплексу неповноцінності.

Як поліпшити потенцію

Щоб продовжити статевий акт і повернути чоловічу силу, можна скористатися лікарськими препаратами і травами, при цьому не забувати про користь правильного харчування і спеціальних вправ в домашній обстановці. Для поліпшення потенції показано повністю відмовитися від шкідливих звичок, оскільки нікотин і алкоголь чинять негативний вплив на сечостатеву сферу чоловіки. Близькість з жінкою лякає, і пацієнт відчуває себе неповноцінним.

Препарати для підвищення потенції у чоловіків

Про силу Віагри відомо багатьом чоловікам, але не всі наважуються скористатися цим медичним препаратом. Дарма – поліпшення потенції, повноцінне збудження спостерігається в найкоротші терміни, і чоловічий статевий орган функціонує на повну силу. Ліки ефективне, але приймати його пацієнтам віком до 40 років не рекомендується. Серед протипоказань – хвороби органів ШКТ, порушений зір, систематичні напади мігрені. Однак цим медикаментом список таблеток, щоб забезпечити поліпшення потенції у чоловіків, не обмежується, є й інші.

Ліки

Перш ніж поліпшити потенцію в домашніх умовах, потрібно пройти повне обстеження і визначити причину зниження тестостерону в крові представника сильної статі. Це може бути внутрішнє захворювання, сильний стрес або тривале переохолодження організму. Важливо не тільки стимулювати ерекцію, але й усунути причину її придушення. Що стосується дисфункції статевої сфери чоловіки, позбутися її симптомів допоможуть наступні медикаменти:

  1. Левітра. Збудливий ефект спостерігається через чверть години з моменту прийому разової дози, збережуться на кілька годин. Препарат працює слабкіше Віагри, до того ж, в якості побічних ефектів можуть виникати м'язові болі, фізична слабкість.
  2. Сиаліс. Це більш потужний препарат для поліпшення потенції, дія якого в крові зберігається на 35 годин. Порушення відчувається через 15 хвилин після вживання разової дози, ризик виникнення побічних явищ мінімальний. Серед протипоказань – хронічні хвороби нирок, серця, печінки.
  3. Тестостерон ін'єкційно. Такий метод підвищення потенції доречний, якщо в крові діагностовано недостатня вироблення вказаного гормону. Показанням до застосування цього засобу є патології ендокринної системи, гормональний дисбаланс в організмі чоловіка.

Вітаміни

Окремо варто нагадати про чудодійні властивості афродизіаків, які не лише симулюють сексуальне збудження, але й здатні продовжити його на кілька годин. Під впливом таких таблеток час статевого контакту і сім'явивергання просмикуються. До того ж, зазначеним способом можна зміцнити імунітет, збагатити організм чоловіка цінними вітамінами, мікроелементами.

Як поліпшити потенцію без ліків

Якщо чоловікові необхідно поліпшити еректильну функцію, не варто поспішати з купівлею ліків. Однак звернутися до лікаря вже точно не завадить. Для поліпшення лібідо доведеться пройти комплексне обстеження на предмет запалення і причин його виникнення. Усунути таке порушення можна без медикаментів, однак це питання не одного дня. Наприклад, краще сісти на лікувальну дієту, виключити пасивний спосіб життя, приймати вітаміни і Бади строго по лікарських рекомендацій.

Харчування

Під забороною каву, міцний чай, напівфабрикати, консерванти, жирні, солоні і копчені страви, які гальмують струм крові, сприяють формуванню застійних явищ в області статевого члена. А ось кількість вітамінів, антиоксидантів, білка, складних вуглеводів бажано підвищити в добовому меню. З напоїв вітається достатнє споживання води, зелений чай, лікувальні відвари, фруктові соки. Їжа повинна бути натуральною, а продукти харчування для припливу сил і енергії корисними. Лікарі настійно рекомендують включити в раціон:

  • часник;
  • цибуля;
  • м'ясо;
  • рибу;
  • морепродукти;
  • горіхи;
  • моркву.

Вправи

Вивчаючи методи підвищення потенції і поліпшення ерекції, рекомендується не забувати про користь помірних фізичних навантажень. Основна мета – підтримувати всі м'язи тіла в тонусі, посилити системний кровообіг в органах малого тазу. Кожен чоловік може самостійно визначати свою навантаження, нижче представлений універсальний тренувальний комплекс в домашній обстановці:

  1. Встати половиною стопи на невелику піднесеність, після чого піднімати п'яти вгору – вниз протягом хвилини. Утримувати рівновагу можна, спершись на вертикальну поверхню.
  2. З положення стоячи ноги на ширині плечей чоловікові показано виконувати кругові рухи тазу в одну сторону, а потім в іншу протягом 10 хвилин.
  3. Протягом 1 хвилини виконувати високі кроки на місці так, щоб коліна стикалося з областю грудей.
  4. Зайняти положення лежачи, щоб ноги опинилися зігнуті в колінах. Виконувати ритмічні підйоми тазу, на кілька хвилин затримуючись у верхній точці.
  5. З положення лежачи виконувати класичну вправу «Велосипед», при цьому робити акцент не на кількості махов, а на їх якості.

Народні засоби

Для посилення ерекції та підвищення рівня тестостерону можна скористатися цілющими рецептами альтернативної медицини. Активні компоненти рослинного походження мають менший список протипоказань і побічних явищ, але теж допомагають відновити нормальну роботу сечостатевої системи. Перш ніж приготувати склад рецепта, важливо впевнитися у відсутності алергічної реакції на ту або іншу рослину. Нижче представлені найбільш ефективні засоби боротьби з імпотенцією.

Трави

  1. Рецепт 1. Залити 50 грам висушеної кропиви 100 мл окропу, настояти складу під закритою кришкою. Охолоджену рідину процідити, вживати по половині склянки вранці і ввечері.
  2. Рецепт 2. Запарити 2 ст. л. висушеної трави звіробою в 200 мл окропу, знову настояти класичним методом і процідити. Приймати перорально тричі на добу незалежно від прийому їжі.
  3. Рецепт 3. З'єднати свіжий сік столітника з медом у співвідношенні 1:5, ретельно перемішати складу. Приймати по чайній ложці кашки тричі за добу, обов'язково перед основною трапезою.

Настоянки

  1. Краще засоби для підвищення потенції, ніж корінь женьшеню, все одно не знайти. При нездатності до ерекції можна купити в аптеці готову настойку або приготувати склад в домашній обстановці. З метою поліпшення потенції надано розчиняти краплю концентрату в склянці води, випивати вранці натщесерце. Щодня підвищувати дозу настоянки женьшеню на 1 краплю. Таким способом стрімко підвищується готовність до сексу.
  2. Для забезпечення нормальної сексуальної активності можна використовувати настоянку імбиру на горілці. Першим ділом подрібнити висушений корінь у кількості 400 грамів, а потім залити його літром горілки. Для посилення ерекції і тривалості статевого акту - наполягати в темному місці протягом 2 тижнів при кімнатній температурі, а приймати всередину по 20 грам до їжі, рясно запивати водою. Стан чоловіка перед сексом дуже скоро прийде в норму.
  3. Поліпшення еректильної функції у чоловіків забезпечують свіжі або висушені квітки бузку, з яких показано приготувати лікувальний відвар. Для цього потрібно заварити 2 ст. л. сировини в 2 склянках окропу. Після цього настояти і процідити склад, а потім готову дозу ліки приймати протягом дня незалежно від трапез. Тривалість такого лікування для поліпшення потенції – 2-3 тижні.

Гомеопатія для підвищення потенції

В житті кожного представника сильної статі відбувається той період, коли питання, що покращує потенцію у чоловіків, стає руба. Існує багато ефективних методів вирішення такої пікантної проблеми зі здоров'ям, але звернути увагу рекомендується на фармакологічні властивості гомеопатичних засобів. Такі лікарські препарати впливають на слабкі судини, нормалізують струм крові до органів таза, підвищують еректильну функцію. Добре зарекомендували себе в заданому напрямку наступні позиції:

  1. Йохімбе. Цей інноваційний препарат випускається у формі капсул, змушує організм виробляти тестостерон з метою посилення еректильної функції.
  2. Імпаза. У натуральному складі містяться активні компоненти, здатні продовжити статевий акт, повернути радість сексу, забезпечити гостроту почуттів.
  3. Золоток коник. Препарат добре відомий за постійної рекламі, яка позиціонує це інноваційний засіб, як панацею імпотенції. Для лікування еректильної дисфункциипоказано пройти повний курс.

Як поліпшити потенцію перед актом

Багатьом чоловікам потрібно просто переступити психологічний фактор, коли після низки невдач в сексі з'являється внутрішня боязнь інтимної близькості. Щоб допомогти собі переступити цей непростий бар'єр, можна використовувати спеціальні засоби для потенції, практично миттєвого реагування. Виділити необхідно наступні інноваційні препарати, використовувати які показано строго за медичними показаннями:

  1. Спрей М-16. У складі екстракт гуарани, магній і гліцин. Посилення ерекції забезпечено навіть при хронічних хворобах сечостатевої сфери.
  2. Молот Тора. Містить екстракт північного моху і витяжку з морських литоринов. Препарат забезпечує не тільки поліпшення потенції, але і надає гостроту відчуттів під час сексу.

Засоби для підвищення потенції в літньому віці

Якщо мова йде про чоловіків у передпенсійному віці, поліпшення потенції – це реальність. Можна вибрати один із зазначених препаратів або скористатися засобами альтернативної медицини. Проте насамперед показано обстежити простату на предмет запалення, якісно пролікувати основне захворювання. З додаткових рекомендацій фахівця можна виділити наступні моменти:

  • є більше зелені, фруктів і овочів, уникати переохолодження організму;
  • регулярно вживати продукти харчування, багаті цинком, фосфором, кальцієм, калієм і токоферолом;
  • контролювати хронічні хвороби, оскільки від цього залежить загальний стан організму.

Відео: Збільшення потенції у чоловіків народними засобами

Народні засоби для підвищення потенції ! Як підняти посилити і підвищити потенцію-№ 1

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!