Продукти підвищують потенцію у чоловіків

З давніх часів людський рід прагнув відшукати кошти для підтримки чоловічого сексуального потенціалу. У стародавній Греції їм було дано особливу назву – афродизіаки. Важливе місце серед цих засобів займали наїдки. Так почала розвиватися любовно-еротична кулінарія, в рецептах якої використовувалися різноманітні продукти, що підвищують потенцію у чоловіків. Сучасні вчені підтверджують, що рівень тестостерону в чому залежить від раціону. Давайте ж дізнаємося, ніж потрібно пригощати чоловіка, щоб підтримувати його сексуальну компетентність.

Живлення для потенції у чоловіків

Список продуктів, що підвищують потенцію, включає в себе безліч пунктів. Кожен з них насичує організм корисними елементами, які тим чи іншим чином сприяють підвищенню лібідо. У перших рядах стоять продукти, що містять «чоловічі вітаміни» - A, B і E і жири груп омега-3. Сильна стать повинен вживати достатню кількість корисної їжі, орієнтуючись по таблиці сумісності продуктів, щоб отримувати бажаний результат, не перевантажуючи шлунок. Ознайомившись з наступними розділами цієї статті, ви дізнаєтеся, що потрібно їсти для підвищення потенції.

Горіхи

Горіхи не тільки стимулюють чоловічу потенцію, але також надають лікувально-профілактичну дію. Систематичне вживання горіхів помітно знижує ймовірність появи еректильної дисфункції. Щоб горіхи приносили бажаний результат, їх потрібно здобувати неочищеними. Якщо запитати лікаря про те, як підвищити рівень тестостерону у чоловіків у віці за 40, фахівець порекомендує приділити особливу увагу фісташкам і арахісу.

Особливо корисні горіхи для потенції у чоловіків у поєднанні з бджолиним медом. Чудодійні властивості цього продукту проявляються при систематичному вживанні. Запам'ятайте простий рецепт страви для потенції чоловіків, який гарантовано забезпечить підвищення рівня тестостерону: змішати 100 г подрібнених волоських горіхів і 70 грам меду. Вийде густа пухка маса, яку потрібно вживати щодня по 20-30 грамів за три години до нічного сну.

Овочі

Їжа для потенції може складатися із звичних для всіх нас овочів. Перш ніж звернутися до фахівців з питанням про те, як збільшити вироблення тестостерону, приділіть увагу простих продуктів харчування. Ви будете здивовані, але підвищення чоловічої сексуальної компетенції сприяють:

  • цибуля;
  • морква;
  • капуста;
  • селера;
  • буряк;
  • спаржа;
  • редис;
  • петрушка;
  • часник.

Фрукти

Продовжуючи перераховувати продукти, що підвищують потенцію чоловіків, ми дісталися до одного з найважливіших моментів. Вміст вітамінів у фруктах неймовірно високо, тому кожен з'їдений апельсин, грейпфрут, гранат або банан миттєво забезпечує посилення сексуальних функцій. Ось ви і отримали відповідь на непросте запитання про те, як підвищити потенцію у чоловіків природними способами. Урізноманітніть раціон фруктовими чаями і коктейлями. Все це допоможе забезпечити чоловічі вітаміни для поліпшення потенції в достатній кількості.

Мед

Для підвищення потенції ви можете щодня вживати звичайний бджолиний мед невеликими порціями, проте найбільшу ефективність він забезпечує в поєднанні з іншими продуктами. Давайте розглянемо кілька корисних рецептів, які сприятимуть підняттю чоловічої потенції:

  1. Мед з імбиром. Це засіб стимулює сексуальні функції у чоловіків і надає загальнозміцнюючу дію на організм. Щоб його приготувати, змішайте в рівному співвідношенні розтоплений бджолиний мед і сухий корінь імбиру в рівному співвідношенні. Для отримання бажаного ефекту приймайте медово-імбирне засіб три рази в день по 10-12 грам. Для кращого засвоєння рекомендується запивати водою.
  2. Мед і моркву. Цей рецепт допоможе впоратися з ознаками імпотенції. Змішайте в невеликій посудині 200 мл свіжовичавленого соку і 150 грамів меду. Приймайте густу суміш перед сніданком обідом і вечерею, по 35-40 мл Для поліпшення ефекту рекомендується витримувати інтервал не менше чверті години.
  3. Вино з медом. Народний рецепт, який використовується для збільшення потенції і лікування простатиту. Змішайте в скляній ємності 300 грам натурального бджолиного продукту, 400 мл червоного вина, 180 мл свіжого соку алое, 100 грам подрібнених на кавомолці плодів шипшини та 40 грам насіння петрушки. Дайте настоятися 8-9 днів. Приймати чудовий засіб потрібно дрібними порціями, по 18-20 грам, перед кожною трапезою.

Інші продукти для підвищення потенції

Додайте в свій раціон різноманітну корисну їжу, що сприяє підвищенню потенції. У цьому вам допоможуть наступні продукти:

  • сметана;
  • перепелині яйця;
  • гарбузове насіння;
  • масло чорного кмину;
  • шоколад;
  • устриці;
  • мідії;
  • мигдаль.

Продукти підвищують тестостерон

Нижче наведено список продуктів харчування підвищують потенцію у чоловіків шляхом стимуляції вироблення основного статевого гормону:

  • сайра;
  • окунь;
  • краби;
  • кунжут;
  • абрикоси;
  • персики;
  • шпинат;
  • крупи;
  • родзинки.

Народні рецепти для підвищення потенції у чоловіків

Використовуючи натуральні продукти, ви зможете приготувати дієві засоби, які будуть посилювати чоловічі сексуальні функції. Якщо вас турбує питання про те, як підвищити потенцію народним способом, візьміть на озброєння наведені нижче рецепти:

  1. Гілки сосни. Покладіть дрібно нарізані свіжі гілочки в каструлю середніх розмірів. Залийте їх водою з-під крана, поставте на плиту і включіть повільний вогонь. Коли вміст посудини закипить, засічіть чверть години, зніміть з плити і дайте настоятися 14-15 годин. Екстракт повинен придбати коричневий колір. Він використовується для ванн в пропорції 1 до 40. Народне засіб потрібно додати в гарячу воду і паритися не менше години. Корисні елементи, що містяться в складі соснових гілок, будуть вбиратися в шкіру і, тим самим, покращувати чоловічу потенцію.
  2. Цілюща квіткова настоянка. При регулярному застосуванні це засіб буде допомагати збільшувати потенцію. Щоб приготувати його, змішайте в посудині об'ємом 1-2 літра квітки безсмертника піщаного і календули, подрібнений валеріановий корінь і сушену траву звіробою в співвідношенні 2:1:3:3. Отриманий збір залийте окропом. Остудіть і приймайте по дві десертні ложки перед кожною трапезою.
  3. Кропива з вином. Залийте 25 грам насіння трьома склянками червоного марочного вина. Залиште в затемненому прохолодному місці на 7-8 днів. Перед кожним прийомом їжі випивайте по 20-25 мл настоянки.

Відео: продукти збільшують потенцію у чоловіків

Переглянувши цей відео ролик, ви більш детально вивчіть натуральні продукти, ефективно підвищують потенцію у чоловіків. Фахівці доступно пояснять, наскільки корисний мед, горіхи, овочі і сметана для потенції. Використовуйте отриману інформацію, щоб скласти правильну дієту і швидко впоратися з проблемою нестачі тестостерону.

Продукти для підвищення потенції?

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!