Список природних і лікарських стимуляторів жіночого лібідо - список препаратів з описом і цінами

Еротичне спілкування між партнерами залежить від таких чинників, як можливість швидкого сексуального відповіді. Фізичну неготовність видає скутість, загальне відсутність бажання, мляве поведінка в ліжку і неможливість отримати задоволення. Жіноче тіло порушується набагато довше чоловічого, але є способи, які гарантують феєричний секс для двох. Існує не один жіночий стимулятор потенції – препарати навіть при одноразовому прийомі істотно підвищують лібідо.

Що таке жіночий стимулятор потенції

Жіночий збудник діє схожим чином, як і чоловічий. Основу їх складають натуральні екстракти трав, коренів або плодів. Частина з них посилюються вітамінами А, D, Е у кількості добової дози для дорослого. У більш дорогих варіантів зустрічаються добавки стимулюючих речовин миттєвої дії: L-карнітину, протеїну, кофеїну, аденозинтрифосфорної кислоти. Виробники часто випускають засоби одного складу і під однією назвою для чоловіків і жінок.

Перелічені компоненти є швидкими джерелами сили в цілому, не мають прямого відношення до сексуальної поведінки. Вони заряджають енергією м'язи. Їх ефект застосовується для сексу так само, як для будь-якої фізичної навантаження. Деякі виробники тримають в секреті склад, але можна точно сказати, що кожен містить одну з рослин, які здавна відомі своєю здатністю стимулювати струм крові і діяти на нервову систему.

Як діє

Препарати для підвищення потенції у жінок потребують додатковому описі. Вони діють так:

  • кров приливає до статевих органів, клітор наливається кров'ю, стає дуже чутливим, матка тонізується;
  • соски эрегируют – це теж вважається ознакою збудження жінки;
  • рецептори шкіри стають більш чутливими до пестощів і дотиків;
  • відбувається активне вироблення змазки – це забезпечує легкість і безболісність проникнення пеніса і дає більш приємні відчуття в цілому;
  • деякі мають у складі розслаблюючі трави, здатні зняти тривожність і втому.

Стимулятори потенції

Найвідоміше найменування серії жіночих стимуляторів – Віагра. Її легко можна замовити без рецепта в аптеці або купити в інтернет-магазині, секс-шопі. Вартість – близько 800 рублів. Збудники випускаються:

  • в таблетках – жіноча Віагра;
  • у порошках – Срібна лисиця;
  • в краплях – Шпанська мушка;
  • духи з феромонами;
  • кава, жувальна гумка для збудження і інші незвичайні форми;
  • продукти-афродизіаки.

Щоб сексуальне бажання швидко виникло, треба застосовувати порошки, краплі, кава, жуйку – виробники засобів обіцяють підвищення лібідо через 10-15 хвилин. Віагра подіє через 30-40 хвилин, але ефект триватиме 6 годин. Запах духів не порушує безпосередньо, а скоріше направляє думки в потрібне русло. Продукти-афродизіаки працюють так:

  1. відновлюють сили;
  2. покращують гормональний фон;
  3. надають сприятливу дію на потяг;
  4. забезпечують оздоровлення жіночого організму.

Препарати

Жіночий стимулятор може бути синтетичним і натуральним. Деякі кошти з природним складом можна використовувати як біологічно активну добавку до їжі для оздоровлення сексуальної функції організму і підвищення яскравості оргазму. Нюанси:

  • Штучно створені речовини потребують індивідуальної консультації лікаря, відрізняються більш сильною здатністю до лікування порушень лібідо.
  • Натуральний складається з трав і продуктів тваринного походження. Наприклад, до складу «Шпанської мушки» входить екстракт статевих залоз комахи з однойменною назвою в гомеопатичному розведенні.
  • В основному виробники спираються на народні китайські рецепти.

Віагра

Основна дія Віагри – посилення припливу крові до статевих органів. Підвищення кровотоку в цих місцях сприяє їх більшій чутливості. Нервові закінчення швидше передають сигнали в мозок, шкіра і слизова статевих органів нагрівається, що допомагає їм швидше і сильніше реагувати на стимуляцію, змащується піхву. Засіб для потенції у жінок не діє на свідомість і не може змінити настрій, однак не рекомендується прийом кошти з алкоголем.

Віагра повинна використовуватися не часто, тільки в особливих випадках, а для постійного підтримання себе у формі краще використовувати ароматерапію або еротичний масаж. Протипоказання:

  • вагітність на будь-якому терміні;
  • підвищений артеріальний тиск;
  • епілепсія, судомний симптом деяких захворювань;
  • запалення статевих органів;
  • підвищена температура тіла;
  • алергія на будь-який з компонентів.

Сиаліс

Жіночий стимулятор для потенції на основі тадалафілу, як і чоловічий, називається Сиаліс. Ефект настає через годину, коли поліпшується кровообіг, і триває близько доби, але тільки за умови наявності статевого потягу до чоловіків. Препарат для потенції у жінок Сиаліс не є штучним стимулятором. Він впливає на організм так:

  • збільшує статевий потяг;
  • покращує виділення змащення піхви;
  • підвищує чутливість;
  • працює на зниження симптомів втоми, виснаження;
  • піднімає настрій.

Препарат для потенції є безпечним, майже не викликає побічних дій і має мінімум протипоказань. Після прийому кошти можуть спостерігатися короткочасні незначні розлади – депресія, головний біль, закладеність носа, почервоніння обличчя. Явища швидко зникають і не впливають на загальне самопочуття. Препарат Сиаліс для жіночої потенції – оптимальний варіант для поліпшення якості інтимної близькості.

Краплі

Деякі препарати для підвищення потенції у жінок приймають всередину у вигляді крапель (це препарати на натуральній основі, як Кінг Фокс, Beauty Women). 5-7 крапель запивають великою кількістю води. Збуджуючі краплі після прийому покращують і стимулюють сексуальну активність жінки. До складу входять рослинні афродизіаки. Причина дії препаратів все та ж – проводиться посилений приплив крові до малого тазу і статевих органів, внаслідок чого під час акту виділяється змазка і скорочуються м'язи вагіни.

Кінський збудник

Це гомеопатичний препарат для підвищення потенції, що відноситься до Бадів, відрізняється відсутністю серйозних протипоказань. Створений на основі йохімбіну, який підвищує статевий потяг шляхом впливу на центральну і вегетативну нервову систему, посилення кровотоку до статевих органів з подальшим швидким настанням сексуального збудження. Однак виробник не дає 100%-ї гарантії на засіб, так як в силу невеликої концентрації активних речовин на деякі категорії людей препарат для потенції може не подіяти.

Порошки

Природні стимулятори потенції для жінок випускають і у формі порошків, як, наприклад, forte love. Основна речовина – L-аргінін, стимулює виробництво оксиду азоту, який розширює судини, забезпечує приплив крові, знімає проблему недостатнього бажання. Він збільшує тонус у м'язах вагіни. Постійний прийом дозволений тільки за рекомендацією спеціаліста. Препарат стимулює вироблення жіночих гормонів, долає починаються ознаки патології з серцебиттям, втомлюваністю, припливами. Рекомендований жінкам в будь-якому віці.

Шпанська мушка

Цей препарат тваринного походження (кантаридин) з тельця тропічного комахи. Препарат є збудливим стимулятором нервової системи для жінок. Засіб є медичним, однак не можна говорити про лікувальну дію на знижене лібідо. Для разової стимуляції потенції у жінок його цілком можна використовувати. Цей препарат не допоможе подолати фригідність. Ціна 1 пакетика речовини без смаку і запаху – від 425 р. Заборонити користуватися цим засобом для потенції потрібно при:

  • наявність серцево-судинних захворювань;
  • індивідуальної непереносимості компонента препарату;
  • варикозному розширенні вен;
  • хворобах печінки, підшлункової залози, нирок;
  • гінекологічних хворобах;
  • важких нервових розладах, післяпологової депресії, психічних захворюваннях;
  • онкологічних захворюваннях.

Природні стимулятори

До таких стимуляторів для підвищення жіночого, а також чоловічої потенції відносяться деякі види продуктів і ефірні олії:

  • делікатеси – чорна ікра, молюски (мідії, устриці);
  • ароматні кондитерські вироби з вмістом какао, ванілі, кориці;
  • спеції в їжі та напоях – мускатний горіх, гвоздика, шамбала (пажитник сінної), шафран;
  • деякі фрукти і ягоди – банан, авокадо, полуниця;
  • ефірні олії троянди, жасмину, сандалового дерева, іланг-ілангу.

До продуктів, що зміцнює статеву сферу і підвищує потенцію при регулярному прийомі, відносяться курячі і перепелині яйця, червона риба – завдяки наявності в них вітамінів і жирних кислот. Корисно вживання горіхів, селери, солодких сортів цибулі і перцю. Ці овочі підсилюють сексуальне бажання, оскільки є природними стимуляторами функцій статевих органів. Поряд з правильним харчуванням позитивний вплив надає здоровий спосіб життя, якщо відсутні шкідливі звички. Чим активніше організм, тим краще функціонують його системи, статева в тому числі.

Як вибрати стимулятор потенції

Який з стимуляторів потенції краще, сказати складно. Каталог найменувань, запропонований у цій сфері, дуже великий і різний за цінами. Вибирати оптимальний для себе варіант потрібно, виходячи з порад фахівця і власного стану. Важливо походження препарату: синтетичне або натуральне. Перші – більш сильні, впливають з першого застосування, але не коригують бажання, другі – впливають на возбужение, але вимагають комплексного застосування. Ось деякі з ефективних препаратів для жіночої потенції:

  • Либидрол. Рослинний препарат для жіночої потенції, стимулює нерви тазового дна, збільшує кровообіг в органах малого тазу, збуджує. Використовувати потрібно регулярно.
  • Червоний павук. У своєму складі препарат для підвищення збудження містить 20 рослинних екстрактів. Прибирає дискомфорт, пов'язаний з сексуальним контактом, звужує піхву, має невпинний збудливу дію, продовжує оргазм.
  • Срібна лисиця. Препарат для потенції м'яко підвищує лібідо, збільшує чуттєвість, продовжує і підсилює оргазм, підвищує вироблення змазки.

Ціна

Приблизні ціни на перелічені жіночі препарати-стимулятори для потенції і збільшення фізичної бажання до партнера, зазначені в таблиці (в московському регіоні):

Назва

Ціна, рублів

Віагра

від 800/1 таб.

Срібна лисиця

від 1300/4 пакетики по 5г

Шпанська мушка

від 1300/4 пакетики по 5г

Сиаліс

від 1239/1 таб.

Кінг Фокс

від 1900

Б'юті Вумен

від 2100

Кінський збудник

від 2500

Форте лав

від 650/1 флакон

Либидрол

від 1700

Червоний павук

від 2150/40 мл

Відео: стимуляція потенції у жінок

Як підвищити лібідо у жінок

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!