Лазерна епіляція бікіні - підготовка, як відбувається процедура, відео та відгуки

C настанням теплої, пляжного сезону представниці прекрасної статі починають перебирати будь-які способи позбавлення від небажаної рослинності. Дуже важливо в будь-якій ситуації відчувати себе впевнено. Одним з таких способів зробити свою шкіру гладкою стає лазерна депіляція.

Як проходить лазерна епіляція зони бікіні

Ідеальна лінія в районі стегна, сміливі купальники – що може бути краще, коли на носі пляжний відпочинок? Лазерна епіляція бікіні допоможе добитися всього цього без особливих клопотів. Процедура проводиться підготовленими фахівцями і практично безболісна, а результат не перестає радувати дівчат і жінок по всьому світу. Більше у них не виникає труднощів з підтриманням самої інтимної частини тіла в ідеальному стані.

Сама процедура являє собою руйнування волосяного фолікула апаратом з лазерною енергією, яка проходить глибоко в шар епідермісу. Кожен імпульс створює больові відчуття, але терпимі. Пацієнти рідко скаржаться на біль, а ще рідше і зовсім відмовляються від процедури, однак такі випадки зустрічаються. За допомогою лазерної епіляції видаляють волосся з абсолютно будь-якої ділянки тіла.

Після руйнування волосяного фолікула більшість клієнтів відзначають, що зростання волосся значно сповільнюється, а в окремих випадках – і зовсім припиняється. Процедура лазерної епіляції бікіні стала популярною у всьому світі. Рішення активно користується попитом у людей, охочих завжди виглядати на 100% в будь-яких життєвих ситуаціях. Чоловіча епіляція бікіні теж набирає обертів, адже не тільки жінкам хочеться мати гладку шкіру.

Підготовка

Лазерна епіляція бікіні вимагає деяких дій від пацієнта при підготовці до процедури:

  1. Необхідно проконсультуватися з дерматологом і ендокринологом на виявлення можливих протипоказань.
  2. Кращий час для процедури – це осінь чи зима.
  3. За два тижні небажано відвідування солярію або прийом сонячних ванн.
  4. Обов'язково проведіть пробний сеанс на чутливість шкіри до дії лазерного апарату.
  5. Волосся для обробки повинні бути довжиною 2-3 мм.
  6. Не варто зловживати зволожуючими кремами або маслами в день прийому, так як епіляція проводиться виключно на сухій шкірі пацієнта.

Глибоке бікіні

Екстра-бікіні, або по-іншому, епіляція глибокого бікіні увазі під собою практично повне, тотальне видалення волосся з інтимної зони, у тому числі з лобка, статевих губ і складок між сідницями. Для отримання необхідного ефекту не вистачить однієї процедури, так що приготуйтеся до того, що вам доведеться відвідувати фахівця кілька разів. Один прийом екстра епіляція глибокого бікіні може зайняти годину вашого часу або більше.

Класичне бікіні

Це більш популярний варіант епіляції, який прибирає волосся тільки з видимої зони, тобто по лінії бікіні. Часто його вибирають ті дівчата, які вперше вирішуються на такий спосіб позбавлення від небажаної рослинності. Вся процедура займає 20-30 хвилин. Після проходження курсу епіляції ви зможете сміливо виходити на пляж в новому, навіть самому відкритому купальнику. Ви позбудетеся від сорому, що не всі волоски прибрані, як це часто трапляється при депіляції воском або звичайному гоління.

Види інтимної епіляції лазером

Крім того, що вам обов'язково потрібно проконсультуватися з дерматологом і косметологом перед походом на апаратну процедуру, буде не зайвим знати про її різновидах. Сучасна косметологія розробляє все нові методи досягнення досконалості і гладкості шкіри. Електроепіляція пропонує дівчатам кілька видів лазерів для повного позбавлення від небажаного волосся на тілі.

Діодна

Найпопулярніший спосіб видалити волосся з інтимної зони – діодний фотолазерный апарат. Світлові хвилі частотою 2 Гц і довжиною 800 нм відмінно поглинаються пігментом всередині цибулини, що дозволяє використовувати діодний лазер на волоссі абсолютно будь-якого кольору. Він підходить для шкіри будь-якого типу, а кількість необхідних процедур для досягнення потрібного результату зводиться до мінімуму.

Епіляція діодним лазером збирає різні відгуки: хтось задоволений результатом, комусь не сподобалися побічні ефекти у вигляді подразнення. Оскільки шкіра у всіх людей абсолютно різна, то і реакція на дії лазера не підлягає порівнянні один з одним. Перед прийомом обов'язково проконсультуйтеся з лікарем для визначення більш ефективного і безпечного способу видалення волосся.

Александритовым лазером

Бікіні-видалення александритовым лазером Candela (Кандела) більше підійде власницям темного волосся. Процедура вважається більш ефективною і проводиться швидше попереднього варіанту. Лазер працює з частотою імпульсів в 1,5 Гц і вважається більш щадним, ніж інші варіанти. Небезпека у вигляді опіків або роздратування вам не загрожують, однак слід пам'ятати і про заходи безпеки після епіляції:

  • небажаний прийом сонячних ванн протягом тижня після процедури;
  • використання масел або ароматизованих кремів для шкіри в обробленій зоні протипоказано.

Неодимовим лазером

Якщо в салоні краси вам запропонували провести епіляцію неодимовим лазером, то обов'язково подумайте, чи потрібно вам витрачати свої час і гроші на малоефективну процедуру. Ефективність неодимового лазера вважається кращою видалення татуювань або лікування куперозу, однак меланіном він зовсім не поглинається. Це вказує, що для повного позбавлення волосся необхідно витратити набагато більше часу, а курс процедур розтягнеться на кілька місяців.

Плюси і мінуси лазерної епіляції

Самим головному плюсом лазерної процедури є те, що по проходженню декількох сеансів можливо повне рятування від небажаної рослинності на будь-якій ділянці тіла. 100% гарантію, вам навряд чи хтось дасть, але в залежності від індивідуальних особливостей росту волосся така можливість існує. Серед мінусів варто відзначити больові відчуття під час проведення. Крім того, епіляцію можна назвати дешевим способом зробити шкіру гладкою. Якщо ви хочете добитися результату, то будьте готові розщедритися.

Протипоказання

У лазерної епіляції існують свої протипоказання:

  • шкірні захворювання, такі як герпес, піодермія тощо;
  • онкологічні захворювання шкіри;
  • діабет;
  • процедура не робиться на світлих або сивому волоссі;
  • період вагітності або лактації;
  • вік до повного статевого дозрівання.

Скільки коштує

Найкращий спосіб знайти гарне місце для проведення процедури – це попросити поради у тих, хто вже робив собі епіляцію. Швидше за все вони дадуть вам рекомендації або навпаки застережуть, адже найважливішим у цій справі залишається майстерність фахівця. Можна спробувати знайти салон краси або медичний центр, що надає таку послугу, через інтернет. Варто звернути увагу на:

  • відгуки;
  • можливість проконсультуватися онлайн;
  • ставлення співробітників до потенційним клієнтам.

Розбіг цін на лазерну епіляцію великий. В залежності від обраного місця вашого міста і досвіду майстра ви зможете зробити собі епіляцію бікіні від 4000 грн. за сеанс. У вартість входить консультація, видалення волосся, нанесення спеціального крему після процедури. Не погоджуйтеся на недорогі пропозиції! Таке може зробити тільки недосвідчений фахівець з неякісним обладнанням. Пам'ятайте, що вам потрібна здорова, красива і гладка шкіра, а не щось схоже.

Відео про видалення волосся назавжди

Лазерна епіляція бікіні

Відгуки

Ксенія, 32 рокиЯ обожнюю, коли на моєму тілі немає жодної волосинки. Епіляція лазером була моєю останньою надією: так я втомилася голити область бікіні. Я звернулася в салон за рекомендацією подруги і не пошкодувала. Буквально за 6 сеансів я домоглася повної гладкості, а після лазерної епіляції волосся ростуть! Зараз планую провести декілька процедур на пахви.
Вікторія, 29 роківМи з чоловіком постійно подорожуємо, обожнюємо пляжний відпочинок. Я люблю відкриті купальники, а вони вимагають ідеально гладкої шкіри у всіх видимих місцях. Шкіра в зоні бікіні дуже чутлива, тому гоління мені не підходить. Шукати майстра депіляції в іншій країні складно. У підсумку мені допомогла біоепіляція лазером.
Михайло, 35 роківЯ займаюся бодібілдінгом, і мені доводиться виступати на публіці в одних плавках. В моєму випадку важливо, щоб ніяких зайвих волосся на тілі не було, інакше оцінки суддів можуть бути занижені. Лазерна епіляція бікіні допомагає мені ефективно позбавлятися від волосся. Відвідую один і той же салон вже на протязі 2 років, і я не один чоловік, який користується такою послугою.
Дарина, 24 рокиЯ вирішила позбавитися від волосся в зоні бікіні, щоб питання більше не виникало. Вибрала фотоепіляцію, бо як різниця між нею і воскової депіляції глобальна, крім того, радує ймовірність повністю видалити волоски. З принципу ходжу в один і той же салон, де майстер знає мою шкіру і можливі наслідки. Результат влаштовує!
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!