4 лосьйону для тіла з м'яким і поступовим ефектом засмаги

Тривале перебування на сонці може спричинити виникнення проблем зі здоров'ям, тому багато хто намагається обмежити вплив ультрафіолету. У літній сезон не хочеться бути блідими, тому популярністю користуються засоби догляду за обличчям і тілом з ефектом засмаги. Міні-огляд: 4 лосьйону для тіла з м'яким і поступовим ефектом засмаги.

Dove Self-Tanning Lotion Glow Energy

Відомий бренд Dove розробив засіб, яке поступово додає тілу здоровий бронзовий відтінок, завдяки компонентів крему-засмаги і частинкам. Процес майже аналогічний тому, як епідерміс засмагає в природних умовах на сонце – його тон поступово стає темніше.

Лосьйон для тіла з ефектом засмаги багатофункціональний, т. к. не обмежується тільки однією функцією – він і живить і зволожує шкіру.

У складі косметичного продукту є спеціальний DeepCare Complex, який містить лікувальні речовини. Живильні масла добре розгладжують і живлять епідерміс, вирівнюють його тон. Лосьйон для тіла з ефектом засмаги не викликає роздратування, володіє легкою текстурою, яку можна легко і швидко розподілити по эпидермису. На шкірі не утворюються розлучення. Після застосування рекомендується ретельно вимити руки. Вартість 190-220 р.

Lumene Natural Bronze

Надати шкірі свіжий засмаглий відтінок можна за допомогою лосьйону Lumene Natural Bronze Gradual Self Tan. Засіб поступово надає эпидермису природний плавний відтінок завдяки натуральним компонентам. Максимального результату можна досягти вже через 5-6 днів щоденного використання. Завдяки натуральним компонентам і омега-3 жирним кислотам ефективно зволожує епідерміс.

Підходить для всіх типів шкіри, не містить парабени і сонцезахисні фільтри. Перед застосуванням рекомендується скористатися скрабом. Після цього нанести лосьйон на чисте тіло. Потім добре вимити руки, щоб уникнути фарбування долонь. Вартість тюбика 50 мл – 400-500 р.

Tan Organic Oil Self-Tanning

Отримати рівний кремовий тон, без сонячних ванн і шкоди для здоров'я, можна, використовуючи лосьйони для засмаги ірландського бренду Tan Organic. Oil Self-Tanning виготовлено на основі натуральних інгредієнтів – тростинного цукру, екстракту буряків, карамелі, які надають шкірі природний сяючий відтінок засмаги. У засобі не містити парабени, віддушки, силікони, пропілен гліколь.

Завдяки натуральним органічним інгредієнтів відбувається максимальне зволоження епідермісу, попередження передчасного старіння. Після використання не залишаються плями, розводи, помаранчевий відтінок. Можна використовувати під час вагітності та лактації. Недолік – це ціна за 100 мл – 1400-1600 р.

MooGoo серії Now How Brown Cow

Крем MooGoo лінійки Now How Brown Cow дає рівний і природний відтінок, зволожує епідерміс. У складі засобу натуральне масло каноли, гліцерин, органічні інгредієнти на основі коричневого цукру, які надають тілу приємний засмаглий вигляд, без оранжевого відтінку або жовтизни. Крем легко наноситься, швидко вбирається – одягатися можна через кілька хвилин. Вартість – 1200 р.

Відео

Лосьйон для тіла з легким ефектом засмаги Сяйво

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!