Крем від зморшок навколо очей: рейтинг ефективних

Освіжити обличчя і «скинути» з нього кілька років мріє кожна жінка, однак більшість дам бальзаківського віку вважають, що це неможливо. Думка явно помилково, необхідно вибрати дієвий крем проти зморшок навколо очей по структурі епідермісу і вікової категорії. Ефект приємно порадує, а асортимент здивує своїм різноманіттям.

Як позбутися від зморшок під очима

Винищити гусячі лапки, огидні мішки і глибокі зморшки в області очей цілком реально. Мало того, таку корекцію можна провести в домашніх умовах, без особливих фінансових затрат і шкоди для епідермісу. У будь-якому випадку, перед тим як розгладити зморшки під очима, потрібно проконсультуватися з косметологом, щоб при виборі виключити ризик побічних ефектів. Головні особливості бажаною косметичної продукції повинні бути такими:

  1. Крем для обличчя від зморшок повинен мати натуральний гіпоалергенний склад, інакше проблему можна тільки посилити.
  2. Важливо простежити, щоб придбаний крем від зморшок мав зволожуючі властивості, тобто містив гіалуронову кислоту, фруктові кислоти, сечовину.
  3. Омолоджуюча косметика для очей повинна не тільки освіжати дерму, але і насичувати її цінними мікроелементами, вітамінами, антиоксидантами.
  4. При покупці кошти з антивіковим ефектом потрібно уточнити, для якої вікової категорії призначений купується крем від зморшок.
  5. Вітається в натуральному складі кофеїн, який прибирає зайву вологу, знімає набряклість шкіри, нормалізує клітинний обмін речовин.

Крем для очей від зморшок – рейтинг найкращих

Косметичних і доглядають ліній у вільному продажу багато, тому покупець може просто розгубитися від побаченого асортименту. Насправді не варто панікувати, оскільки на допомогу приходить рейтинг кремів від зморшок навколо очей, помітно звужує список так званих фаворитів. Але що це за креми від зморшок навколо очей, яким ефектом на проблемну зону шкіри можуть «похвалитися». Отже:

  1. Avon – розкручений бренд, що випускає рівносильно ухаживающую і декоративну косметику. Крем від мішків коштує недорого, допомагає розгладжувати зморшки при всіх типах шкіри. Кращими є такі позиції, як зволожуючий Clinical A-33 антивікові Avon Nutra Effects і Anew Reversalist.
  2. Vichy – ще одна популярна у світі косметології торгова марка. Креми цієї фірми мають гіпоалергенний склад, розгладжують зморшки, повертають красу і молодість, живлять дерму. Віші проти мішків під очима також випускає сироватки, маски, олії та гелі. Добре проявили себе на практиці зволожуюча Аквалия Термаль, крем для контуру очей Liftactiv Derm Source.
  3. Биодерма – вітчизняний виробник з виготовлення та розповсюдження якісної, але не дорогої косметики. Присутній і лікувальна лінія, в числі якої гель для повік від зморшок і для контуру очей Сенсибио за доступною ціною. Якщо правильно його використовувати, після 40 років, наприклад, мішки під очима більше не з'являться. Прибрати зморшки реально навіть при чутливій дермі.
  4. Герлен – ще один відомий бренд. Варто виділити крем від зморшок під очима Guerlain Happylogy Eye Creme. Ідеально підходить для використання вдень та вночі, рівносильно продуктивний для сухої, жирної і комбінованої дерми. Відрізняється ліфтінговим і дренажним ефектом, виключає необхідність візиту до косметолога, зупиняє природне старіння шкіри.
  5. Діор – це бренд пропонує дорогий догляд за дермою особи. В заданому напрямку відзначився Dior Creme Hydra Life Pro-Youth Sorbet Eye. Має ніжну текстуру, приємний аромат, має гіпоалергенним ефектом. Ще є сироватка від зморшок навколо очей, інструкцію якої можна вивчити в каталозі на офіційному сайті.
  6. Шанель – ця торговельна марка не вимагає подання. Декоративного та доглядає косметикою користується весь світ, розумні ціни, а бажаний ефект просто грандіозний для жінок після 30, 40, 45, 50 років.
  7. Шисейдо – менш відома, то ж ефективна лінія доглядає косметики. Маска Shiseido Pure Retinol Instant Eye Treatment Mask однаково підходить для молодої шкіри, що в'яне, прибирає підвищену набряк дерми, нормалізує обмінні процеси на клітинному рівні, стабілізує водний баланс, виводить зморшки.
  8. Ліфтинг гель «Чорниця і подорожник» торгової марки Green Mama є бюджетним варіантом, але його косметичний ефект приємно дивує користувачів.

Крем від зморшок навколо очей в домашніх умовах

Коли фінанси обмежені, а магазинна продукція недоступна, є альтернатива. Якщо почали з'являтися мішки під очима і зморшки, можна приготувати протинабрякову і омолоджуючий засіб в домашніх умовах. Важливе правило – підібрати ефективний рецепт з набором гіпоалергенних компонентів. Якщо запропонований вище рейтинг не підходить за своїми причин, домашній крем від зморшок навколо очей на вибір готується так:

  1. Розтопити віск, додати кілька крапель алое віра і масла виноградних кісточок. Перемішати, використовувати місцево, точково наносити на прив'ялі ділянки вранці.
  2. Приготувати зелений чай у кількості 100 г, додати 300 мл натурального йогурту без будь-яких добавок.
  3. З'єднати масла оливок і какао в рівних пропорціях, перемішати. Точково обробляти мішки під очима вранці і перед сном.

Ціна

Замовити крем і купити в інтернет-магазині дешево і сердито, ніж у роздрібній торгівлі. До того ж, на офіційному сайті виробника часто з'являються знижки, вигідні пропозиції. Вартість крему від мішків під очима варіюється від 300 до 1 000 рублів. Визначальним фактором в ціні є рейтинг виробника на світовому ринку. Нижче представлені приблизні розцінки для покупців.

Крем для повік проти зморшок, назва

Ціна, рублів

Чорний Перли

100

Аквалия Термаль

400

Shiseido Pure Retinol Instant Eye Treatment Mask

600

Under the Eye Light Cream від Lioele

800

крем-гель Hydraphas

1400

Bio-gold Pearl Eye Serum

1 000

Як вибрати крем від зморшок навколо очей

Відгуків покупців недостатньо, щоб зробити вибір. Необхідно звернутися до косметолога, визначити тип особи і проблемні зони. Це вкрай важливо, інакше дія обраного крему проти мішків під очима буде посереднє. Щоб правильно підібрати косметичний засіб, потрібно витримувати ряд вимог. Отже, основні критерії вибору представлені нижче:

  1. Переконатися, що запропонований хімічний склад підходить конкретному типу шкірних покривів, контуру очей, виключити ризик алергії.
  2. Вибирати косметичну продукцію тільки перевірених брендів, при цьому не економити на купівлі (вийде собі дорожче).
  3. Особливий акцент робити на таких цінних при набряклості компонентах, як гіалуронова кислота, кофеїн, колагенові та охолоджуючі компоненти, вітаміни А і Є.
  4. При виникненні побічних ефектів відмовитися від подальшого застосування крему, вибрати інший натуральний склад від мішків під очима.

Відео

Контрольна закупівля: крем навколо очей Vichy, Clinique, Clarins, Estee Lauder, Yves Rocher

Відгуки

Ганна, 34 рокиУ нас така проблема у спадок передається, тому я з дитинства знаю, як з нею боротися. Всі креми пропонують лише тимчасовий ефект, краще вибирати перевірені народні засоби. Наприклад, я використовую лист алое, який в розрізаному вигляді прикладаю вранці навколо очей. Крім того, перед сном взагалі не п'ю рідину і не їм солону їжу.
Маріанна, 40 роківУ мене теж чутлива дерма навколо очей, тому кожне ранок починається з огидного відображення в дзеркалі. Зморшки видно, а прибираю їх тільки кремом Чорний перли. Засіб дешеве, але дуже ефективна; діє на проблемні зони миттєво. Я всім своїм порадила, теж залишилися задоволені. Та й сильно витрачатися не потрібно.
Світлана, 37 роківНавколо очей зморшки – це катастрофа. У свої 37 виглядаю на 45 років. Що я тільки не пробувала. У одних людей позитивні відгуки, а на мене крему взагалі не діють. Користуюся ефірними маслами вранці. Ефект трохи слабких, але це краще, ніж нічого. Косметичні процедури дозволити собі не можу, до того ж, теж забезпечують короткочасний ефект.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!