Масажер для спини - механічний і електричний з фото. Огляд кращих масажерів з відгуками та цінами

Стрімкий темп життя і щоденна поспіх не дають як слід подбати про здоров'я організму. Як свідчать фахівці, найбільше страждає спина. Що може бути простіше, ніж звернутися до масажиста-професіонала, але не завжди це можливо. Вихід у даному випадку – вібромасажери для спини.

Масажер для спини і шиї електричний

Привести в тонус м'язи і стимулювати кровообіг допоможе масажер для спини електричний, працює від мережі постійного струму. Немає необхідності йти до масажиста, адже можна придбати такий пристрій по невеликій вартості. Деякі моделі таких приладів представлені нижче:

Масажна подушка Maxion MX-500

Ціна: 3500-5950 рублів.

Характеристики:

Конструкція складається з 4 механізмів, оснащених 2 масажними головками. Обертаючись в різні боки, вони створюють ефект змішаного масажу. Завдяки такій роботі є можливість опрацьовувати найважливіші точки спини і шиї. ІНФРАЧЕРВОНИЙ прогрів додатково покращує кровообіг, з-за чого робота над проблемними зонами відбувається в комплексі.

Плюси:

  • в комплекті адаптер для підключення в автомобілі.

Мінуси:

  • є обмеження до застосування при деяких захворюваннях.

Масажер для тіла Beurer MG520

Ціна: від 6300 рублів.

Характеристики:

Масажер призначений для обробки різних ділянок тіла, виробляє розслабляючий комплекс впливів на м'язи. Конструкція має 4 обертові головки, які можуть працювати в 2 напрямках. Є підключаються додатково функції підігріву і підсвічування.

Плюси:

  • можливість роботи від мережі і батарей;
  • відстань між головками.

Мінуси:

  • обмежене число програм.

Ручний масажер для спини та шиї

Невеликий і компактний – ці слова можна сказати про ручний масажер для спини. Найпростіші моделі коштують кілька десятків рублів і легкі у використанні, а конструкції подорожче впорається зі своїм завданням без особливих зусиль:

Масажер «Антистрес» Gezatone AMG612

Ціна: 690-699 рублів.

Характеристики:

Пристрій призначений для проведення загального масажу або впливу на окремі точки. Конструкція складається з 3 пальчикових елементів, які впливають на проблемні зони. Управління здійснюється за допомогою однієї кнопки, а невеликі розміри роблять можливим використання пристрій повсюдно.

Плюси:

  • можна використовувати для різних видів масажу.

Мінуси:

  • працює від батарейок.

Ручний масажер «Коромисло»

Ціна: 130-450 рублів.

Характеристики:

Випускається в пластиковому і дерев'яному вигляді. Має вигнуту форму ручки, на кінцях якої розташовані коліщатка, забезпечені зубцями. Подібна конструкція дозволяє самостійно масажувати важкодоступні місця без застосування додаткових зусиль.

Плюси:

  • немає необхідності підключення до джерел живлення;
  • боротьба з захворюваннями опорно-рухового апарату.

Мінуси:

  • не виявлено.

Роликовий масажер для спини

Має численні різновиди масажер для спини роликовий здатний точково впливати на м'язи спини і шиї, що зробить його незамінним в подорожах:

Роликовий масажер для тіла TianDe

Ціна: від 638 карбованців.

Характеристики:

Конструкція складається з 9 роликів, що мають радіус обертання, рівний 360 градусів. Таке поєднання допомагає змінювати напрямки рухів масажних елементів без прикладання зусиль. Прекрасно знімає напругу і покращує стан шкірного покриву.

Плюси:

  • може застосовуватися спільно з антицелюлітними засобами.

Мінуси:

  • невелика зона охоплення.

Масажер роликовий ручний Bradex

Ціна: 173-210 рублів.

Характеристики:

Конструкція пристрою складається з якісного пластика, який не дає руці зісковзувати під час процедури. Гумові голчасті ролики дбайливо впливають на шкіру, не завдаючи шкоди. Використовуючи пристрій, немає необхідності підключення його до мережі змінного струму або інших джерел живлення.

Плюси:

  • можливість використання повсюдно.

Мінуси:

  • не створює сильного впливу на м'язи.

Масажер для спини на крісло

Прекрасним рішенням для зняття втоми і опрацювання м'язів спини і шиї стане автомобільний масажер на крісло для спини і шиї, що випускається у вигляді накладки на сидінні:

Масажна накидка Casada Quattromed III

Ціна: 10 500-18 000 рублів.

Характеристики:

Накладка може використовуватися як на крісло автомобіля, так і в домашніх умовах. Нефритові роли комплексно впливають на спину і плечі. За допомогою пристрою можна виконувати різні види масажу. Пристрій оснащений пультом дистанційного керування і таймером.

Плюси:

  • наявність автомобільного адаптера.

Мінуси:

  • не виявлено.

Масажна накидка BackLine 2

Ціна: 13 000-14 000 рублів.

Характеристики:

Конструкція оснащена масажними ролами, застосовуваними в масажі спини. Є додаткові пристрої, щоб проводити масаж плечей і шиї. Інфрачервоний прогрів у поєднанні з масажем дають глибокий терапевтичний ефект. В наявності є пульт ДУ.

Плюси:

  • наявність автомобільного адаптера.

Мінуси:

  • не виявлено.

Стрічковий масажер для спини

Альтернативою дорогим пристроїв є стрічковий масажер для спини, використання якого допомагає розслабити м'язи, а також поліпшити стан шкіри. Ось деякі з представників:

Масажер стрічковий рифлений

Ціна: від 287 рублів.

Характеристики:

Виготовлений з деревини берези, масажер відмінно справляється з функцією профілактичного масажу. Довжина більше одного метра дає хорошу можливість самостійно проводити процедуру без прикладання численних зусиль.

Плюси:

  • доступність.

Мінуси:

  • жорсткість елементів.

Масажер стрічковий рифлений 7MSP

Ціна: від 140 рублів.

Характеристики:

Невелике за вагою пристосування має 7 кулькових рядів. Всі ролики з гумовим покриттям, завдяки чому масаж проводити дуже легко і безболісно. Наявність ручок допомагає масажувати важкодоступні місця. Використовується для профілактичного масажу.

Плюси:

  • доступність.

Мінуси:

  • не виявлено.

Як вибрати масажер для спини

На ринку представлена велика кількість масажерів для спини у вигляді килимків, накидок на стілець і інших варіантів, виготовлених з різних матеріалів і мають різний вплив на організм (магнітне, механічне та ін). Вони знімають спазми і м'язову напругу. Основні плюси таких пристроїв – те, що купити їх можна недорого, а комфорт і розслаблення, отримані при використанні стануть прекрасною профілактикою остеохондрозу.

На що слід звертати увагу, щоб правильно вибрати масажер для спини? Тут існує кілька аспектів, які варто врахувати, щоб прилад не приніс шкоди організму, а посприяв його відновленню. Перше, про що потрібно подумати, збираючись замовити пристосування для масажу спини – буде пристрій живитися від джерел енергії, адже часто простий масажний ролик для спини може бути альтернативою дорогому приладу.

Вибираючи електронний тренажер, важливо подбати про потужності, адже від неї буде залежати інтенсивність впливу, тривалість сеансу і можливість використання далеко від джерел живлення. Важливо приділити особливу увагу функціональності пристрою, тому що деякі масажні прилади для спини можуть виконувати кілька видів масажів, бути з підігрівом або бути універсальним.

Збираючись купити электромассажеры для спини, не зайвим буде врахувати габарити пристрою, оскільки невеликий прилад може поміститися в дамській сумочці, а великогабаритному крісла не завжди знайдеться місце в квартирі. Масажер для хребта не здатний повною мірою замінити вміння фахівця, але його правильне використання допоможе привести в тонус м'язи, підтягнути одрябшую шкіру і багато чого ще, тому перед використанням необхідно уважно ознайомитися з доданою інструкцією.

Відео: вібромасажер для спини

Масажер для шиї і плечей Takasima CY-116

Відгуки

Олександр, 45 роківПрацюючи далекобійником, годинами доводиться крутити кермо, від чого з'являються больові відчуття в спині, а пройти курс масажу з нашим графіком зовсім нелегко. На виручку прийшов автомобільний масажер у вигляді накладки на крісло. Працює від прикурювача, що полегшує його використання. Кілька хвилин в день – і пекучий біль йди моментально.
Андрій, 28 роківРобочий день, проведений сидячи за комп'ютером, не залишає шансу організму на активність. Як наслідок, відкладення солей і болі в області шиї, а регулярно відвідувати спортзал немає можливості. З цієї причини придбав собі електричний вібромасажер, яким користуюся регулярно. Ефект не змусив себе довго чекати – відмінне самопочуття!
Наталія, 48 роківБолі в попереку постійно дають про себе знати. Для лікування недуги необхідний комплексний підхід, тому, вивчивши фото і характеристики в каталозі спорттоварів, купила в інтернет-магазині масажний пояс для спини корейського виробника. В даний час масажер для попереку – мій вірний друг і помічник, з яким я не розлучаюся.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!