Антиліпідний чай для схуднення Тяньши - інструкція по застосуванню і протипоказання

Елітний трав'яний збір із спеціальним складом став популярним, завдяки своєму впливу на організм. Антиліпідний чай має безліч позитивних відгуків, але користуватися напоєм потрібно строго по інструкції, виходячи з показань лікаря. Крім оздоровлюючого дії, напій сприяє очищенню шлунка і допомагає позбавитися від жирових відкладень. Трав'яний збір ― це приємний на смак БАД, який відновлює втрачені сили, завдяки наявності потужних антиоксидантів.

Що таке антиліпідний чай?

Далеко не всі, хто хоче схуднути, вірять у те, що той чи інший чай допоможе позбавитися від зайвої ваги. Антиліпідний чай ― це плід сучасної фітотерапії та китайської багатовікової культури. Спеціальний трав'яний збір має антилипидными властивостями, допомагає боротися з вірусами та інфекціями. Вживання цього напою сприяє нормалізації жирового обміну в організмі, окремих тканин і клітин, очищенню крові від токсинів. Це натуральний засіб забезпечує бадьорий фізичний стан, оздоровлення та нормалізацію роботи внутрішніх органів.

Склад антиліпідного чаю

Цей напій без хімічних компонентів, до складу антиліпідного чаю Тяньши входять сушені трави в певних пропорціях, в ньому немає барвників, ароматизаторів та інших шкідливих речовин. Один пакетик містить 1,5 г заварки. Компоненти трав'яного збору:

  • листя лотоса;
  • листя гіностемми пятілістной;
  • коренеплід горця багатоколірного;
  • насіння касія тора.

Користь антиліпідного чаю

Враховуючи позитивний вплив трав зі складу біологічно активної добавки, можна зрозуміти, яка користь антиліпідного чаю Тяньши для організму. Відомо, що багато напої володіють тонізуючим ефектом і додають бадьорості, але це натуральний засіб за місяць прийому зменшує жирові відкладення. Антилипидные препарати виводять холестерин і токсини із крові, нормалізують жировий обмін в тканинах і клітинах, що допоможе повернути стрункість.

Антиоксиданти, що містяться в трав'яному зборі, стимулюють роботу печінки, нирок, серця, шлунка, головного мозку та інших внутрішніх органів. Хоча напій не є панацеєю від усіх хвороб, все ж БАД благотворно вплине на здоров'я. Особливо корисною біодобавка буде для тих, хто страждає наступними захворюваннями:

  • цукровий діабет;
  • атеросклерозом;
  • надмірною вагою;
  • органів зору;
  • ГРВІ;
  • серцево-судинними недугами;
  • проблемами травної системи;
  • похмільним синдромом;
  • перевтомою.

Як пити антиліпідний чай Тяньши

Зелений чай необхідно заварювати гарячою водою, нагрітої приблизно до 80°С. Щоб запарити заварку, її заливають окропом і щільно накривають кришкою на 10 ― 15 хвилин, завдяки чому зберігаються всі ефірні масла. Правильно пити антиліпідний чай коштує згідно наступних умов:

  • для схуднення напій п'ють на початку дня по 100 ― 150 мл;
  • при підвищеному тиску знадобиться така ж кількість гарячого чаю за півгодини до їжі;
  • при зниженому тиску рекомендується вживати остиглий напій;
  • приймати як чай ліки: повільно, невеликими порціями, не додаючи цукор;
  • якщо через деякий час з'явилася сонливість, рекомендується поспати.

Існує ще одна методика вживання напою: заварити один пакетик на літр води, настояти, а потім випити малими порціями протягом дня. Цей процес повинен повторюватися щодня протягом одного або двох місяців. Якщо на початку прийому кошти спостерігається частий рідкий стілець і занепад сил ― це ознака зашлакованості організму. Приблизно через тиждень самопочуття буде бадьорим, процес травлення і випорожнення нормалізуються.

Протипоказання

В інструкції до кожного лікарського засобу указані категорії людей і обставини, при яких прийом препарату може нашкодити. Питання щодо прийому трав'яного збору слід ставити лікаря. Протипоказання до застосування антиліпідного чаю:

  • індивідуальна непереносимість компонентів;
  • період вагітності і лактації;
  • якщо не виповнилося 12 років, то вживати будь Бади не рекомендується.

Ціна на антиліпідний чай

Ця таблиця відображає ціни в рублях на антилипидные напої в Москві, які встановлює компанія Тяньши і Green World. В цілому, ціна на покупку однакова в цьому регіоні. Продаж трав'яного збору здійснюється не в аптеках, а в інтернет-магазинах або у представників компаній.

Назва чаю

Упаковка

Вартість

«Тяньши» (трав'яний збір)

40 пакетів х 1,5 м

885

Green World

40 пакетів х 2 м

890

Відео: антиліпідний чай Тяньши

Антиліпідний чай Тяньши. Особливості давньої традиції. Здорове харчування

Відгуки

Ірина, 35 роківЯ живу в місті, де є проблеми з екологією. Влітку страждаю від алергії, на жаль, медичні засоби не дали результату. Я звернулася до нетрадиційних методів лікування за порадою подруги. Через місяць прийому цього чаю, прояви алергії знизилися, хоча я стикаюся з алергенами постійно. Рекомендую цей препарат.
Сергій, 28 роківЯ холостяк і люблю весело проводити час у нічних клубах. Коли вранці доводиться йти на роботу, голова просто розколюється. Я прочитав в інтернеті про трав'яному зборі компанії Тяньши і вирішив купити і перевірити, як він діє на похмілля. Через півгодини став набагато бадьоріше. Раджу завжди мати цей напій.
Світлана, 42 рокиУ мене з дитинства ослаблений імунітет. Спроби поправити здоров'я закінчувалися невдачею. Дізналася, що мені допоможе корінь горця багатоколірного. Один лікар порадив мені зелений чай Тяньши. Через два місяці домоглася реального ефекту: протягом року набагато рідше хворію. Рекомендую всім цей трав'яний збір.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!