Ліполітікі для схуднення - відгуки про ін'єкціях і ціни препаратів

Харчова добавка лецитин, яка бере безпосередню участь в процесі розщеплення жиру, що міститься в сучасних липолитиках для схуднення, які забезпечують швидкий і стійкий результат. Інноваційні препарати випускаються у формі ін'єкцій, і кожна процедура наближає до довгоочікуваного результату.

Що таке ліполітікі для схуднення

У боротьбі із зайвими кілограмами жінка готова на все, лише б стати стрункою і витонченою швидкими темпами. Ліполітікі для схуднення – це реальний шанс домогтися поставленої мети в найкоротші терміни без згубного впливу на організм. Ліполітичний коктейль по своєму натуральному складу є соєвим комплексом, який життєво важливий для органічного ресурсу. Отримати лецитин можна з окремих продуктів харчування, однак чудодійними властивостями володіють косметичні процедури.

Ліполітичну дію

Ампули мають унікальний склад, а основна дія лецитину - продуктивне розщеплення підшкірного жиру, активація обміну речовин на клітинному рівні, усунення застійних явищ. Діючі речовини ліполітіков змінюють зовнішній вигляд жінки до невпізнання, при цьому беруть участь у внутрішньому оздоровлення всього організму. Ліполітичну дію підтверджено клінічно, а переваги запропонованого курсу корекції надмірної ваги представлені нижче:

  • переробка жиру в енергію;
  • стимуляція системного кровотоку;
  • відновлення ліпідного обміну;
  • поліпшення стану дерми;
  • продуктивне позбавлення від целюліту;
  • нормалізація обміну речовин;
  • транспорт жирних кислот у мітохондрії.

Активні компоненти ліполітіков після введення проникають в жирові маси і сприяють їх розщепленню, після чого виводяться через біологічні рідини організму. Таким способом забезпечений швидкий ефект схуднення, який з'являється вже до кінця першого тижня систематичного проходження косметичних сеансів. Якщо вирішено робити ін'єкції ліполітіков, важливо звернутися до фахівця, дотримуватися дози.

Використання ліполітіков

Вираженість зайвих кілограмів не просто пригнічує жінку, але й стає причиною глибокої депресії, комплексу неповноцінності. Використання ліполітіков продуктивно вирішує проблему надмірної ваги у цілому та на окремих ділянках тіла.Нижче представлені зони, які в окремих представниць слабкої статі гостро потребують липолитиках для корекції, схудненні.

Ліполітікі для обличчя

Ліполітікі для особи продуктивно прибирають друге підборіддя, зміцнюють овал обличчя, розщеплюють зайвий жир, підвищують еластичність дерми, позбавляють від найдрібніших проявів пігментації шкіри. Одночасно з такими компонентами в проблемні зони обличчя доречно введення вітамінів, амінокислот. Разом з другим підборіддям належить зміцнювати ослаблену дерму шиї. Оскільки укол супроводжується болем, фахівці можуть задіяти аналгезуючу препарати.

Ліполітікі для живота

Це одна з найбільш проблемних областей фігури для багатьох жінок, оскільки відкладення жиру за обсягом часом зашкалює. Ліполітікі для живота стали справжнім порятунком, оскільки навіть після недавньої вагітності жінка може повністю позбутися огидною «сумки кенгуру», «рятувального кола». Активні компоненти чинять системну дію на вогнище патології, тому додатково підтягують в'ялу шкіру, прибирають некрасиві розтяжки.

Ліполітікі для тіла

В даному випадку мова йде про комплексний підхід до проблеми, коли негайної корекції потребують не окремі зони, а вся постать. Ліполітікі для тіла необхідні для підшкірного введення в області повік, щік, стегон, підборіддя, сідниць, плечей, талії. Алергічна реакція спостерігається вкрай рідко. Допомога ліполітіков важливо заздалегідь обумовлювати з косметологом, лікуючим лікарем.

Ін'єкції для схуднення

Щоб стимулювати системний кровообіг і прискорити процес позбавлення від великої кількості жирової клітковини, потрібно вибрати косметичну процедуру під назвою мезотерапія тіла для схуднення. Кожен укол вводить лецитин, який підвищує свою активність при взаємодії з ліпідами.

Методика ліполітичну ін'єкції

Проводити косметичну процедуру в домашніх умовах не рекомендується, краще довірити настільки важливе і відповідальне заняття професіоналам. Існує певна методика ліполітичну ін'єкції, яка відповідає ряду вимог. Так що замовити і купити в інтернет-магазині ліполітікі можна, але тільки не для самовільного застосування. Основні вимоги до проведення ліполізу такі:

  1. Речовини вводити за допомогою ін'єкції, використовують спеціальні голки мінімального діаметра.
  2. Тонка голка повинна проникати у верхній шар шкіри на глибину до 1,5 см, цей рівень скупчення жирової прошарку.
  3. Після випущення ліполітіков починається взаємодія з ліпідами, в результаті чого жири перетворюються в кислоти, а зруйновані клітини після розпаду проникають у системний кровотік для виведення з організму природним шляхом.
  4. У місцях введення ліполітіков можуть залишитися невеликі гематоми, однак така реакція організму не перешкоджає природному процесу схуднення, не вважається ознакою захворювання.
  5. Після завершення процедури з липолитиками шкіру потрібно обробляти заспокійливим кремом, а за необхідності додатково залучають анестезуючі засоби.

Препарати ліполітікі для мезотерапії

Для проведення ліполізу потрібно відповідально підібрати найбільш ефективний засіб, що забезпечує високий результат при мінімальних побічних ефектах. У сучасній косметології добре зарекомендували себе такі інноваційні препарати ліполітікі для мезотерапії, які належить вводити підшкірно, згідно з вищеописаною методикою:

  1. Фосфатидилхолін. Ефективний липолитик для схуднення особи, в складі якого лецитин з яєчних жовтків.
  2. Аминомикс. Це комплекс таких амінокислот, як L-карнітин, L-орнітин, L-фенілаланін і Прокаїн, який виводить зайвий жир, покращує стан тканин, відновлює водний баланс.
  3. Дермахил. У складі липолитика переважає гіалуронова кислота, інсуліноподібний фактор росту, L-карнітин, фосфатидилхолін. Цей унікальний комплекс продуктивно знижує обсяги жиру, зволожує шкіру, регулює процес метаболізму.

Дезоксихолат натрію

Цей липолитик заслуговує на найвищу оцінку щодо ефективності, оскільки забезпечує стійкий ефект схуднення за незначний період. Присутній в складі жовчі, фермент під назвою Дезоксихолат натрію продуктивно розщеплює мембрани клітин, прискорює процес ліполізу, активізує імунну відповідь організму, покращує живлення тканин вже на клітинному рівні.

Оживляюча Целлюформ

Застосування цього інноваційного липолитика відрізняється присутністю в натуральному складі таких незамінних мезокомпонентов, як дезоксихолат, амінокислотний комплекс, антиоксиданти, нікотинова кислота, фосфатидилхолін, вітаміни, витяжка арніки. Оживляюча Целлюформ випускається у формі ампул по 10 мл кожна. Для забезпечення стійкого ефекту схуднення потрібно пройти курс 5-6 процедур, при цьому кожен раз витримувати інтервал часу в тиждень. Щоб закріпити отримані результати, через півроку після перерви не завадить відновити курс мезотерапії.

Дермастабилон

Активними компонентами даного липолитика є дезоксихолат і фосфатидилхолін. Дермастабилон – це розчин, призначений для виконання підшкірних ін'єкцій. Продається в ампулах по 5 мл. Це доза пройденого курсу. Разова доза Дермастабилона – 0,2 мл, вводити яку покладено в шкіру на глибину 10 міліметрів. Повторювати процедуру тільки через 10 діб, не раніше.

МПХ-липолитический комплекс

В унікальному складі цього липолитика зібрані такі натуральні компоненти для схуднення, як бензопиран, лідокаїн, дезоксихолат, витяжка кульбаби і схуднення. МПХ-липолитический комплекс проводиться в ампулах по 5 мл Уколи виконувати покладене на відстані 2 см один від одного при глибині введення ліків – 1 див. На шкірі може залишитися синяк, але припиняти корекційний курс не потрібно. Його тривалість визначається індивідуально.

Гибилан

Щоб мезотерапія для схуднення була максимально продуктивною, косметологи рекомендують цей липолитик. Гибилан можна побачити на фото у барвистих каталогах салонів краси або самостійно замовити в інтернет-магазині. Препарат містить екстракт гінкго білоба, здатний зменшити набряк дерми, відновити водний баланс і зробити шкіру пружною, гладкою і пружною на довгий час.

Силикин

Будучи вітчизняним препаратом, липолитик коштує недорого, при цьому забезпечує стійкий ефект схуднення окремих зон або всієї фігури. Силикин не тільки коригує вагу, але і омолоджує шкірні покриви, уповільнює природні процеси старіння дерми, живить вітамінами, цінними мікроелементами і гіалуронової кислотою. Перш ніж зробити укол, рекомендується обробити ділянку анестезуючою засобом для місцевого застосування.

Липолитик Мікеланджело

Для продуктивного схуднення краще інноваційного кошти не знайти. Липолитик Мікеланджело пройшов всі клінічні випробування, офіційно визнаний ефективним препаратом у боротьбі із зайвими кілограмами. Випускається в ампулах місткістю 20 мл, вводиться в проблемні зони курсом з 4-6 процедур. Використання даного липолитика доречно при появі на стегні неприємною «апельсинової кірки» або при прогресуючих ознаки целюліту. Активні компоненти швидко усувають застійні явища, живлять і покращують стан зів'ялою дерми.

Побічні дії ліполітіков з метою швидкого схуднення

Щоб зменшити ризик ускладнень в ході проведення косметичних процедур, потрібно попередньо проконсультуватися з лікарем. Побічні дії ліполітіков для схуднення зустрічаються в одиничних клінічних картинах, а представлені місцевим і алергічними реакціями на шкірі, невеликими гематомами і почервонінням верхнього шару епідермісу. Такі зміни не викликають тривог, а ось повинні насторожити такі симптоми:

  • ознаки диспепсії, нудота, блювання;
  • тромбоз, фіброз;
  • шкірний некроз;
  • розвиток запального процесу;
  • постін'єкційні крововиливи.

Протипоказання ліполітіков

Перш ніж складати схему продуктивного схуднення таким прогресивним методом, важливо вивчити інструкцію до препаратів. Медичні протипоказання ліполітіков існують, причому помітно обмежують чисельність бажаючих виправити проблемні зони фігури цим загальнодоступним способом. Обмеження до виконання підшкірних ін'єкція представлені нижче:

  • цукровий діабет;
  • прогресуюча онкологія;
  • хронічні хвороби стадії рецидиву;
  • індивідуальна непереносимість натуральних компонентів;
  • епілепсія;
  • порушений температурний режим;
  • органічні ураження ЦНС;
  • жовчокам'яна хвороба;
  • шкірні захворювання;
  • періоди вагітності, лактації.

Ціна ліполітіков

Вартість таких препаратів різна, тому можна сміливо підібрати собі схему схуднення доступної цінової політики. Консультація косметолога обов'язкова, інакше можна тільки нашкодити своєму здоров'ю. Остаточна ціна ліполітіков для схуднення залежить від багатьох факторів, включаючи регіон здійснення покупки. Нижче представлені московські розцінки для всіх зацікавлених осіб.

Назва ліполітіков

Ціна ліполітіков, рублів за 1 ампулу

Гибилан

200

Липолитик Мікеланджело

300

Силикин

200

Фосфатидилхолін

300

Аминомикс

150

Дермастабилон

300

МПХ-липолитический комплекс

100

Дезоксихолат натрію

150

Дермахил

200

Оживляюча Целлюформ

160

Відео: Мезотерапія липолитиками

Мезотерапія тіла. Жирові частки (зони введення ліполітіков)

Відгуки

Анна, 24 рокиВирішила таким прогресивним способом зменшувати свої обсяги. Раніше про липолитиках нічого не знала, одного разу в інтернеті начиталася. Мені таке схуднення підходить найбільше. Після першого курсу ліполітіков з 52 розміру пішла в 50, і це без всяких дієт і спортивних тренувань. Чекаю на другий курс, оскільки в процесі схуднення моя мета – 46 розмір.
Алла, 34 рокиБагато чула про липолитика, але пробувати не вирішувалася. Одного разу подруга вибрала такі ін'єкції для схуднення. За курс заплатила 2-3 тисячі, але результат був на обличчя. Від ліполітіков зникають боки, а від целюліту взагалі сліду не залишаються. Мені потрібно прибрати щоки і друге підборіддя, страшнувато, але, за її прикладом, зважилася на таке прогресивне схуднення.
Світлана, 26 роківГотувалася до весілля з липолитиками. Для мене схуднення завжди було тортурами, а тут після виконання 5 ін'єкцій без голодувань і дієт фігура змінилася до невпізнання. Ліполітікі допомогли стати стрункіше на 2 розміри. Таке швидке і непомітне схуднення стало для мене справжнім весільним сюрпризом і для мого обранця теж.
Марія, 37 роківУ мене протипоказання, але моїй молодшій сестрі ліполітікі дуже допомогли схуднути. Раніше вона страшенно соромилася свого зовнішнього вигляду, але відтепер не відходить від дзеркала. Схуднення було швидким і безболісним, планує пройти повторний курс ліполітіков для удосконалення отриманого результату.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!