Гарцинія форте - відгуки тих, що худнуть, інструкція по застосуванню і ціна в аптеках

Всі мріють про те, щоб можна було їсти все, що заманеться, і при цьому не товстіти. Хоча це мало кому вдається, але бажання завжди залишатися стрункими бере верх. Більшість вдається до інтенсивних тренувань в спортзалах, щадних дієт, прийому біологічно активних добавок, одним з яких є Гарцинія Форте.

Гарцинія для схуднення

Препарат Гарцинія для схуднення є дійсно відкриттям. Він абсолютно безпечний для людини і завдяки компонентам складу його можна по праву назвати натуральним засобом. Діє воно просто: після прийому таблеток бажання їсти різко зменшується, пропадає бажання вживати солодке і борошняне, що найбільше впливає на збільшення у вазі. Такий спосіб худнути можна назвати чи не найбільш ефективним: вам не обов'язково дотримуватися жорсткої дієти - їжте те, що хочете, а таблетки прискорять нормалізацію травлення і допоможуть втрачати вагу.

Склад Гарцинії форте

Головним компонентом у складі Гарцинії Форте є екстракт однойменного рослини - гарцинії камбоджийської (garcinium), який містить унікальну за властивостями гидроксилимонную кислоту. Гарцинія камбоджійська вже щільно увійшла в список дієвих засобів для схуднення, а фармакодинаміка і фармакокінетика препарату від Евалар набирає популярність по всьому світу. Крім того, що її екстракт знижує відчуття голоду, він також зменшує рівень глюкози в крові. Така дія буде особливо корисно для людей, які мають проблеми із зайвою вагою.

Основні плюси в тому, що до складу входять тільки натуральні компоненти: два види морських водоростей (ламінарія і фукус), аскорбінова кислота (вітамін С), мікрокристалічна целюлоза і допоміжні інгредієнти. Дуже корисний цей препарат буде тим, хто любить часті перекуси на роботі, заїдає стреси солодкими або борошняними стравами, їсть на ніч. Алергічних реакцій не виявлено, однак варто ретельно ознайомитися з інструкцією та приймати таблетки тільки так, як в ній зазначено.

Інструкція

При купівлі у кожній пачці кошти ви знайдете інструкцію про Гарцинії Форте. Обов'язково дотримуйтесь інструкцій, тому що інакше ви нашкодите своєму організму. Приймати препарат необхідно за 20 хвилин до їжі 2 рази в день. Курс часто триває 10 днів, іноді 2 тижні. Таблетки обов'язково запивають водою, а не якими-небудь іншими напоями. Пиття води під час курсу теж повинно увійти у звичку, адже це позитивно позначається на травленні.

Побічні ефекти

Як стверджують творці даного ліки, побічних ефектів Гарцинії Форте не буває, проте слід бути дуже обережним і не приймати його більше зазначеної дози. Харчова добавка сильно діє на гормональний фон, так що можливі зміни в менструальному циклі, прискорений ріст волосся. Крім того, препарат небажано вживати жінкам під час вагітності, гіпертонікам, діабетикам і тим, хто страждає від проблем зі щитовидною залозою.

Відгуки лікарів про Гарцинії форте

Враховуючи наявність побічних ефектів, відгуки лікарів про Гарцинії Форте неоднозначні, однак все рекомендує перед початком курсу проконсультуватися у фахівця. Це дозволить виявити наявність патологій, які можуть перешкодити активній дії речовин препарату і уникнути небажаних наслідків. У кожної людини індивідуальний організм, тому комусь таблетки допоможуть, іншим дадуть нульові результати.

Аналоги

На сьогоднішній день можна знайти безліч недорогих аналогів Гарцинії Форте, які теж обіцяють схуднути без жорстких дієт. Одним з них є Турбослім, який продається практично в кожній аптеці. Для того щоб вибрати найбільш підходящий для себе препарат, необхідно ретельно ознайомитися з інструкцією, прочитати протипоказання, побічні ефекти при передозуванні і так далі. Гарцинія Евалар за своїми функціями практично не відрізняється від Турбослима, але коштує набагато дешевше.

Ціна на Гарцинію форте

Хоча засіб та має таку потужну дію, ціна на Гарцинію форте невисока. Це дозволить кожній жінці відчути на собі камбоджійську гарцинію і худнути без турбот. Середня ціна на Гарцинію форті в аптеках - 350-380 рублів. Якщо ви вирішите замовляти препарат через каталог в інтернеті, то краще це робити у офіційних представників, щоб не натрапити на підробку. Не варто піддаватися спокусі придбати таблетки по заниженій вартості, так як цей продукт може бути непридатний для використання.

Відео: екстракт гарцинії

Гарцинія Камбоджійська у ток-шоу "Про головне"

Відгуки

Вікторія, 39 роківВирішила купити в інтернет-магазині цей препарат на основі гарцинії камбоджійської. Пила курсом 10 днів через 10. Апетит знижувався, їла менше звичайного. Скинула за два місяці близько 6 кілограмів, і це при тому, що їла все підряд, але правда в менших кількостях. Більше просто не хотілося. Мені сподобався результат.
Марина, 44 рокиГарцинію Евалар порекомендувала подруга. В аптеках рідко де зустрічається, тому вирішила замовити через інтернет. Боялася, що попадеться несправжній препарат, але даремно: ефект був досягнутий буквально за один курс! Я схудла, стала менше їсти й більше пити. Це і є запорука швидкого зниження ваги.
Олена, 32 рокиЗастосування препарату допомогло мені скинути 10 кг за півроку! При цьому я не навантажувала себе фізичними навантаженнями і їла ту їжу, яку хотіла. Він і правда пригнічує апетит, періодично була сильна спрага, але я привчила себе пити багато води. З мінусів варто відзначити зміщення менструального циклу, але лікар сказав, що це зміни.
Тетяна, 36 роківКупила препарат Гарцинія форте, побачивши рекламу в інтернеті. Обіцяв блокувати апетит, сприяти поліпшенню процесу травлення і схудненню. Після курсу на 10 днів нічого не відчула взагалі, може попалася підробка. Доведеться худнути стандартними методами - дієти і тренування.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!