Один плід натщесерце і 2 кг зникли за 2 дні! Потужне дію...

Стати стрункішою в екстрені терміни допоможе ківі! Цей кислий плід я страшенно не любила в дитинстві, але зараз... Чудове дію смарагдового фрукта на організм складно не помітити, особливо якщо вживати його натще.

Дієта на ківі для схуднення допоможе швидко очистити організм, спалити зайвий жир, не втрачаючи м'язи, а також збагатить виснажений за зиму імунітет вітамінами. Так-то!

Ківі для схуднення

Ківі містить у собі натуральний карнітин, спалювач жиру рослинного походження. Також плід багатий на клітковину і вітамін С, флавоноїди і антиоксидантами. При цьому — малокалориен! Ідеально підходить для розвантажувальних днів: волокниста структура плода допоможе контролювати апетит.

Корисно вживати 1 ківі натщесерце, якщо ти не страждаєш виразкою шлунка або гастрит. Деякі люди їдять його навіть з шкіркою, яка також містить масу корисних речовин і клітковини. Варіант з шкіркою — на любителя, я слабо собі уявляю, як це. А ось очищений ківі вранці — прекрасна їжа, що наповнює тіло енергією і бадьорістю на весь день.

Фрукт допомагає очистити кишечник, а його вітамінний склад допоможе впоратися з переїданням. Виявляється, дуже часто неконтрольований апетит виникає в результаті нестачі певних речовин в організмі, наприклад, цинку, який також присутній в оксамитовому фрукті!

Розвантажувальний день на ківі

Один раз, максимум — два рази на тиждень, можна провести розвантажувальний день на ківі. Протягом дня рекомендується з'їсти 6 плодів ківі і випити 1, 5 л нежирного кефіру або несолодкого йогурту. Травна система відпочине під час розвантажувального дня, кишечник очиститься. Завдяки чудодійним властивостям ківі можна втратити до 2 кг всього за 1 розвантажувальний день!

Під час розвантажувального дня можна пити коктейлі: кефір змішати в блендері з ківі і апельсином або ж ягодами. Це урізноманітнює меню і допоможе перенести обмеження в їжі із задоволенням, але диво-ефект очищення організму збережеться!

Дієта на ківі дає відмінні результати. Пропоную тобі цілих 2 варіанти дієти, розрахованих на 7 днів. Ти просто не впізнаєш себе в дзеркалі всього через тиждень! При цьому втрата ваги пройде з користю для організму, з вітамінами, без втрати м'язової маси. Можливо схуднути на цілих 6 кг за такий короткий термін! А меню — казка...

ЗЕЛЕНА ДІЄТА НА КІВІ

Сніданок

Приготуй салат з 1 пучка листя салату, 1 болгарського перцю, 1 ківі, 2 стебел зеленої цибулі. Заправ салат 1 столовою ложкою французької гірчиці або лимонним соком. Перекус через 2 години після сніданку Приготуй коктейль в блендері з 1 зеленого яблука, 1 ківі, 1 банана. Якщо немає можливості зробити коктейль, просто поласуй фруктами!

Обід

Залий 3 ст. л. вівсяних пластівців склянкою натурального йогурту, додай жменю родзинок, дрібно нарізаний мандарин і дрібно нарізаний ківі. Дай пластівцям настоятися приблизно 15 хвилин і пригощайся енергетично багатих обідом!

Полуденок

Приготуй фруктовий салатик: знадобиться 1 банан, 1 яблуко, 1 ківі і склянку кефіру або йогурту. Можна додати в салат щіпку кориці.

Вечеря

Відвари трохи коричневого рису і приготуй смачний салат! 50 г коричневого рису вареного змішай з 1 ківі, 1 яблуком або грушею, листям салату і склянкою кефіру. Склад салату може здатися дивним, але це дуже смачно, спробуй!

Перед сном

На вибір: можна з'їсти 1 апельсин або ж випити 1 склянку кефіру.

БІЛКОВА ДІЄТА НА КІВІ

Сніданок

Приготуй салат з 100 г відвареного коричневого рису, 1 нарізаного кубиками ківі, 1 тертого яблука і 30 г сиру «Фета». Запий салатик чашкою зеленого чаю.

Перекус через 2 години після сніданку

1 банан і 1 ківі. Якщо є можливість, приготуй коктейль в блендері з 1 ківі, 1 банана і 1 лимона.

Обід

Суперсалат! Наріж кубиками 150 г відвареного курячого філе, половину грейпфрута, 2 ківі, 1 дрібно порізане варене яйце, трохи зеленої цибулі. Заправ салат сіллю, перцем і лимонним соком, також додай 1 ст. л. оливкової олії.

Полуденок

Приготуй салат з половини банана, 2 ківі, 1 год. л. родзинок, 200 г нежирного несолодкого йогурту. Можна і з кефіром зробити такий салатик.

Вечеря

Наріж 50 г сиру «Фета» і 2 ківі, змішай з 50 г вареного коричневого рису. Заправ салат 1 ч. л. оливкової олії і трохи присип базиліком.

Перед сном

Можна випити 1 склянку нежирного кефіру або йогурту.

Всім нам хочеться бути краще, ніж учора: прагнення до досконалості — це природно. Так само природно бажання бути здоровим і чудово себе почувати! Поділися з друзями цими продуманими схемами харчування для схуднення: навіть ті, хто не любить ківі, будуть соблазнены!

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!