Способи швидкого схуднення без дієт

Підтримувати свою фігуру в стрункому стані – справа непроста. Багато дівчат виснажують свій організм тяжкими тривалими дієтами, які іноді не дають необхідних результатів. Особливо якщо подібні харчові обмеження виконуються невірно. Лікарі стверджують, що можна ефективно скинути вагу в домашніх умовах без використання дієт, якщо дотримуватися баланс двох важливих складових: правильного харчування і відповідних енергетичних витрат.

Як схуднути швидко і ефективно в домашніх умовах

Більшість жінок і дівчат, які хочуть виправити недоліки фігури, шукають різні способи, як скинути вагу швидко і результативно. Сучасний ритм життя вимагає суттєвих енергетичних витрат, а часу на складання корисного для здоров'я меню не вистачає навіть вдома. Тому стає дуже складно дотримуватися всілякі дієти або відвідувати спортзали. Серед ефективних способів швидкого схуднення виділяють:

  1. Правильно побудоване харчування.
  2. Вживання їжі з великим вмістом білка.
  3. Чай для схуднення.
  4. Спортивні вправи.

Спосіб схуднути за тиждень на 5 кг без дієт

Секрет швидкого схуднення за один тиждень полягає переважно у вживанні білкової їжі. Маючи в щоденному раціоні такі продукти, як варене куряче м'ясо, сир, морепродукти, овочі, яйця і риба, можна скинути зайву масу, не вимотуючи свій організм різними швидкими дієтами. Розподіливши дані продукти згідно з планом вживання, з розрахунку п'ять разів/день, поєднуючи їх з домашніми спортивними тренуваннями, можливо швидко досягти позитивних результатів у схудненні. Приклад меню з розрахунку на день:

  1. Сніданок: свіжий сир (нежирний) – 150 г, зелений чай;
  2. Перекус: одне яблуко;
  3. Обід: відварна куряча грудка – 150 г;
  4. Полудень: нежирний ряжанка – 10 грам;
  5. Вечеря: риба, приготовлена на пару (тунець, сьомга) – 200 г, салат з овочів.

Як знизити вагу

Швидко втратити зайву вагу в домашніх умовах без особливих дієт допоможе правильне урівноважене харчування і вживання різних чаїв. Обидва способи легкого схуднення по-своєму гарні. При правильному харчуванні організм нормалізує свій стан, починає очищатися від шлаків. Чай для швидкого схуднення допомагають позбутися від голодування, притупляючи почуття, тим самим обмежуючи набір небажаних зайвих калорій.

Харчування для схуднення

Існує ряд елементарних порад правильного харчування, які допоможуть кожній дівчині/жінці швидко худнути будинку без застосування дієт:

  1. Не голодуйте, вживайте їжу п'ять разів/день.
  2. Обмежте кількість їжі. Стежте, щоб розмір порцій не перевищував 200 грамів.
  3. Максимально виключіть углеводсодержащую їжу з раціону. Намагайтеся не вживати солодке і висококалорійне.
  4. Мінімізуйте вживання солі, цукру.
  5. Дотримуйтесь харчовий режим. Не їжте після 19.00.
  6. Не вживайте жирну їжу.
  7. Перед їжею випийте склянку чистої води.

Чаї для скидання ваги

Миттєве схуднення без дієт будинки може бути досягнуто за рахунок вживання спеціальних чаїв. Ці напої корисні і активно притупляють почуття голоду. Добре допомагає схуднути будинку імбирний чай, корінь якого містить ефірну олію. Пряність має тонізуючий ефект, стимулює обмінні процеси. Зелений чай також сприяє нормалізації маси тіла. Щоб швидко досягти позитивного ефекту в схудненні без дієт, необхідно випивати по 2-3 чашки/добу. Лимонний сік або мед стануть прекрасними добавками до напою.

Ознайомтеся з іншими способами, як схуднути в домашніх умовах швидко і легко.

Рецепти для схуднення в домашніх умовах

Для того, щоб в домашніх умовах миттєво схуднути, потрібно знати кілька простих і смачних рецептів. Краще використовувати продукти з великою кількістю білка. Складати страви бажано з м'яса, риби або курки, а гарніром можуть виступати підігріті овочі. Особливо обмежувати себе у виборі їжі не потрібно, схуднути можна просто дотримуючись режим і кількість порцій.

Тунець у вершках:

Інгредієнти:

  • тунець – 1 кг.;
  • кріп – половина ч. л.;
  • цибуля (ріпчаста) – 1 шт.;
  • перець (паприка) – половина ч. л.;
  • сіль – за смаком;
  • лимон – 1 шт.;
  • вершки 10% – 0,25 л

Спосіб готування:

  1. Очистіть і поріжте цибулю півкільцями.
  2. Змішайте вершки з приправами (паприка, кріп, сіль, перець).
  3. Промийте рибу і наріжте невеликими шматочками.
  4. Викладіть рибу на деко і полийте соком лимона.
  5. Укладіть зверху цибулю.
  6. Залийте вершки і накрийте майбутнє блюдо фольгою.
  7. Запікати при температурі 180 градусів 35 хвилин.
  8. Потім зняти фольгу, допікати 6 хвилин до утворення хрусткої скоринки.

Овочева лазанья (дієтична):

Інгредієнти:

  • лазанья – 4 аркуша.;
  • паста томатна – 6 ст. л.;
  • кип'ячена вода – 50 мл;
  • кешью – 20 г;
  • кабачки – 140 г;
  • баклажани – 130 г;

Спосіб готування:

  1. Залийте горіхи водою і залиште на півтори години.
  2. Кабачки і баклажани порізати тонкими часточками.
  3. Змастіть дно дека томатною пастою.
  4. Збийте горіхи блендером.
  5. Інгредієнти викладаються на деко в такій послідовності: лист лазаньї, шар кабачків, горіхова паста, лист лазаньї, шар баклажанів, томатна паста.
  6. Накрийте лазанью пергаментом, а потім фольгою.
  7. Розігрійте духовку (180 градусів).
  8. Запікайте 45 хвилин до готовності.

Відео: прості поради, як швидко схуднути без дієт

Чи можна і як схуднути в домашніх умовах швидко і легко без дієти? У цьому нелегкому питанні вам допоможуть корисні поради, описані у відеосюжеті нижче. Знаючи нескладні схеми схуднення, можна позбутися від надлишкових калорій і зробити свою фігуру красивою. Про те, як швидко привести тіло в порядок, не навантажуючи свій організм тривалими дієтами, розкажуть професійні лікарі.

Як швидко схуднути без дієт в домашніх умовах

Відгуки

Вероніка, 27 роківДо жаль, у мене немає часу і можливості ходити в спортзали, а сидіти на дієтах зовсім не люблю – стає погано організму. Недавно спробувала методи швидкого схуднення на дому – правильне харчування білковою їжею. Я скинув п'ять кілограмів за два тижні. Всім раджу!
Ганна, 32 рокиЗ недавнього часу застосовую чаї для схуднення. По-перше, корисно для здоров'я – покращує кровообіг, тонізує. По-друге, дійсно, цей напій показує гарні результати в схудненні і головне, що швидко. За три тижні я втратила більше чотирьох кілограм. Зупинятися на досягнутому не збираюся.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!