Схуднення з Рідким каштаном: застосування ефективного засобу

Тема схуднення серед дівчат і жінок постійно залишається актуальною. І якщо хтось вибирає активний спосіб життя або дієти, то інші купують Бади і худнуть без особливих зусиль. Так, вживати рідкий каштан, який останнім часом став особливо популярним серед тих, хто не має можливості постійно відвідувати спортивні зали та групові заняття фітнесом – модно, а разом з тим недорого. Дізнайтеся більше про переваги гуарани, користь, протипоказання, а за відгуками ви зможете вирішити, чи варто вдаватися до таких способів зробити струнку фігуру.

Що таке рідкий каштан і як він виглядає

БАД являє собою порошок, який виробляють з бразильської амараны (по-іншому її ще називають амазонської гуараною). Вчені, завдяки численним дослідженням і дослідам, визнали це засіб корисним для всього організму, оскільки каштан сприяє схудненню. Гуарана – напій, який може вживати практично будь-яка людина без шкоди своєму здоров'ю, проте протипоказання у нього теж є. Але про це трохи пізніше.

Склад БАДа

Гуарана – це напій, до складу якого входять всі поживні, мінеральні речовини необхідні для повноцінної роботи організму. Особливо важливі слід виділити, ось вони:

  • кальцій;
  • магній;
  • теофілін;
  • теобромін;
  • гуаранін.

Кожен компонент гуарани відіграє важливу роль в життєдіяльності людини, тому склад БАДа визнаний ідеальним для щоденного споживання. Всі разом ці речовини дають організму необхідну енергію: антиоксиданти, мінерали очищають і сприяють швидкому виведенню шкідливих речовин і шлаків. Разом з гуараною ви одночасно заряджаєтеся, ведете активний спосіб життя, а при цьому худнете без зайвих фізичних витрат!

Корисні властивості рідкого каштана

Завдяки наявності усіх вище перерахованих компонентів, гуарана визнано корисним напоєм, який покращує роботу серцево-судинної системи, сприяє нормалізації обміну речовин, запобігає відкладенню жирових клітин під шкірою. Замість цього БАД активно розщеплює їжу в самому кишечнику. Зважаючи на це, амазонська гуарана визнана кращим засобом для схуднення, яке можна застосовувати в якості додаткового разом зі спортивними навантаженнями і правильним харчуванням.

Протипоказання та можливу шкоду амазонської гуарани

Що стосується протипоказань, то вони теж є:

  1. Гуарана не рекомендується людям, страждаючим серцево-судинними захворюваннями, з проблемами в нирках, печінці.
  2. Ні в якому разі не можна пити БАД під час вагітності, в період лактації. Деякі компоненти викликають алергію.
  3. Якщо людина страждає на епілепсію, виразкою шлунка, то теж не варто звертатися до гуарані.
  4. Вживання рідкого каштана з алкоголем небажано, тому що може виникнути негативний ефект. В даному випадку вибирайте, що вам важливіше.

Рідкий каштан як засіб для схуднення

Схуднути з гуараною легко, адже вона надає більше енергії, у вас з'являються сили для активної діяльності. Сидіти на місці вам просто не захочеться, тому у вас вивільниться час для занять спортом або недовгою пробіжки навколо будинку. Крім того, здатність БАДа швидко розщеплювати їжу дає вам можливість продовжувати харчуватися в тому ж режимі, що раніше. Якщо ж ви серйозно задумалися про схуднення, то постарайтеся в будь-якому разі переглянути свій раціон, зробіть його більш збалансованим. Гуарана не допоможе, якщо ви без зупинки будете їсти борошняне.

Як пити рідкий каштан

Придбати гуарану зовсім не складно: можна знайти каштан в аптеці, замовити на офіційному сайті або у дилерів. Вартість БАДа скрізь різна, тому вибирайте самі: краще переплатити або купити недорогий варіант. Бійтеся обману, бо як гуарану можуть підробити: аналоги продаються з тієї ж картинкою на упаковці, але всередині зовсім не те, що вам потрібно. Наслідки і побічні ефекти від підробленого напою можуть бути самими непередбачуваними.

Як приймати БАД:

  1. Візьміть зазначене в інструкції кількість порошку або 1 капсулу гуарани (в залежності від виду БАДа), щоб приготувати диво-напій.
  2. Додавайте абсолютно в будь-який напій або готуйте поживні коктейлі на його основі.
  3. Приймайте рідкі екстракти корисних речовин гуарани 1 раз в день.
  4. Радійте своїм змін в кращу сторону!

На скільки можна схуднути за місяць

Складно однозначно відповісти на це питання, проте відгуки споживачів говорять про те, що люди втрачають за місяць до 10 кг. Наскільки сильним є ваше бажання отримати струнку фігуру, стільки кілограм на місяць ви будете втрачати. Крім того, що пити гуарану, необхідно стежити за своїм харчуванням, робити хоча б гімнастику. Пам'ятайте: ефективний метод схуднення повинен складатися не тільки вживанням БАДа, адже жоден спосіб схуднути без фізичного навантаження не дасть результату. Застосування гуарани повинно бути не основним, а додатковим засобом у цій нелегкій справі.

Відгуки про ефективність рідкого каштана

Ірина, 35 роківПрочитала в інтернеті відгуки про гуарані і вирішила спробувати. Задоволення не дешеве, але діяти напій почав відразу. Причому такого ефекту я не очікувала: мінус 6 кг і без будь-яких фізичних навантажень. Зараз постійно купую БАД і кожен день випиваю по коктейлю. Відчуваю себе відмінно і легко!
Данило, 46 роківЯ працюю лікарем-дієтологом, до мене постійно приходять люди з проханням допомогти скинути зайві кілограми будь-яким можливим способом. Як тільки я дізнався про амазонської гуаране, спочатку спробував ефект на собі. Мені сподобалося її дію, і я вирішив замовити гуарану Ремедио оптом для своїх пацієнтів. Більшості вдалося скинути по 5-8 кг за місяць, а це прекрасний результат!
Оксана, 29 роківКупила цей порошок на офіційному сайті і пошкодувала. Ціна висока, на смак взагалі не сподобався, додавати у всі напої ні в якому разі не можна! Хочете схуднути – ходіть в спортзал і не харчуйтеся поганою їжею, типу хот-догами і гамбургерами. Ось і весь секрет. А всі ці Бади – просто маркетинговий хід. Так що не ведіться!
Лена, 37 роківНе можу сказати, що гуарана допомагає всім. Багато мої клієнти, з якими я розробляю раціон харчування для схуднення, купили собі цей БАД після передачі з Малаховим і переглядів фото до і після прийому, правда, поки ніяких позитивних результатів не помітила. Худнуть рівно стільки ж, скільки і без нього, хоча у деяких жінок виходило скидати зайві кілограми ефективніше інших. У чому секрет? Так і не зрозуміла.
Микола, 56 роківПрацюю в аптеці. Помічаю, що покупці, коли дізнаються, скільки коштує цей БАД, йдуть. Особисто Я п'ю гуарану не стільки для того, щоб схуднути, а для додання сил і енергії своєму організму протягом всього дня. Результат реальний, подобається мені і всій моїй родині: все встигаю, чудово виглядаю і не відчуваю ніякої втоми навіть увечері. Дружина теж потихеньку вливається в мій «клуб», так що скоро гори звернемо!
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!