Які таблетки для схуднення реально допомагають

Багато жінок, у яких є надмірна вага, мріють позбавитися від нього. Тільки як бути, якщо ні всілякі дієти, ні заняття фізичними вправами не дають бажаного результату? У подібній ситуації слід підібрати медичні препарати для схуднення, які реально допомагають. Сучасні виробники пропонують масу варіантів, але ви повинні дізнатися про тих, які будуть по-справжньому дієвими.

Які найбільш ефективні засоби для схуднення

Весь асортимент прийнято ділити на категорії за принципом дії:

  1. Аноректики. Препарати для зниження ваги, що пригнічують апетит.
  2. Нутрицевтики, парафармацевтики. Біологічно активні добавки з вітамінами, мікроелементами. Думка лікарів з приводу ліків такого плану неоднозначно. Багато фахівців вважають, що вони насправді не допомагають.
  3. Сечогінні, проносні. Препарати, які сприяють виведенню рідини з організму.
  4. Жироспалювачі. Найпоширеніший тип медпрепаратів. Пігулки для спалювання жиру прискорюють обмін речовин, за рахунок чого вага зменшується.

Лікарські препарати для схуднення

Основний асортимент ринку нових засобів для скидання ваги становлять таблетки і капсули. Виробники заявляють, що дотримуючись інструкції, вам вдасться швидко і назавжди позбутися від зайвих кілограмів. Перед тим, як купувати таблетки, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем. Він проведе діагностику організму і випише рецепт на засіб, до якого у вас немає протипоказань. Якщо ви не знаєте, які таблетки пити, щоб схуднути, виберіть що-то з таких списків.

Таблетки

  1. Цефамадар впливає безпосередньо на центр голоду в головному мозку і знижує апетит. Воно не містить сибутрамін і діє м'яко, без побічних дій, припинення прийому не провокує підвищення апетиту і повернення «скинутих» кілограмів.
  2. «Ридуксин». Таблетки блокують апетит, прискорюють обмін речовин, розщеплюють жир. Приймаючи їх, ви будете насолоджуватися маленькими порціями їжі. Їх заборонено приймати при хворобах серця і щитоподібної залози. Якщо таблетки дають побічні ефекти, то людини починає нудити, у нього болить голова, підвищується тиск. Їх рекомендують вживати по одній вранці на голодний шлунок. Аналогічні препарати – «Меридиа», «Линдакса», зняті з виробництва.
  3. «Ксенікал». Головний компонент – орлістат. Препарат не дає організму всмоктувати жири. Таблетки істотно знижують ризик появи другого типу цукрового діабету. Дозволяється приймати навіть підліткам. «Ксенікал» не небезпечний. Якщо вживати неправильно, може спостерігатися розлад кишечника. «Ксенікал» заборонений при проблемах з печінкою, жовчним міхуром. Таблетки приймайте в обід.
  4. «Орсотен». Діє, аналогічно «Ксеникалу», тому і протипоказання для нього такі ж. Приймають не пізніше, ніж через годину після обіду. Дозу призначає лікар. Максимум тривалості курсу – рік.
  5. «Кленбутенол». Таблетки для швидкого схуднення. Прискорюють вироблення деяких гормонів, блокують голод. Прийом цих ліків часто супроводжується головними болями, почастішанням серцебиття. Не можна вживати при тиреотоксикозі, тахікардії. Курс передбачає постійне збільшення дозування, а потім поступове зниження і становить два тижні.
  6. «МКЦ». Препарати для швидкого схуднення, які реально допомагають. У їх складі мікрокристалічна целюлоза з природного бавовни. Вона в кишечнику збільшується в розмірах і вбирає токсини, створює ілюзію ситості.

Дізнайтеся, які пігулки для зниження апетиту найбільш ефективні.

Капсули

У топ входять такі оригінали

  1. «Голдлайн». Капсули з сибутраміном, які за призначенням лікаря вживають при ожирінні. Знижують відчуття апетиту, виводять холестерин. Препарат може викликати кишкові розлади. Перед тим, як почати вживання, треба повністю обстежитися. Приймають по капсулі зранку.
  2. «Апетинол». Допомагає знизити апетит і не відчувати голоду ввечері, прискорює обмін речовин. Не можна пити при проблемах зі шлунком, вагітності, годуванні. Приймають по дві капсули двічі на день. Тривалість курсу становить місяць.
  3. «Карнивит». Капсули з натуральними компонентами. Покращують обмін речовин, допомагають схуднути і позбутися целюліту. Приймати препарат треба місячним курсом кілька разів на рік.

Бади

Біологічно активні добавки, які допоможуть вам скинути вагу:

  1. Капсули Ліда. Містять 13 компонентів. Сильнодіючі капсули «Лі-Та» не дадуть вам сильно зголодніти, очищають організм від шлаків. Вони безпечні для людей, у яких немає проблем з серцем, печінкою. Препарат приймають по капсулі в день вранці до їжі.
  2. «Турбослім». Ряд біологічно активних добавок різних форм випуску. Склад і способи застосування різні в кожному препараті серії. Є денна, нічна і супер формули, чай і кава, батончики. Пропивши курс, ви втратите від 5 до 7 кілограмів.
  3. «Схуднення». БАД, які нормалізують обмінні процеси в організмі. Не можна приймати вагітним, а також тим, у кого виявилася непереносимість компонентів. Приймають протягом місяця по таблетці на добу.

Вітаміни для схуднення

Є комплекси, які теж сприяють зниженню ваги. Якщо ви не хочете пити сильні таблетки для схуднення, то приймайте вітаміни. Вам допоможе комплекс «Вітрум», що сприяє схудненню і нормалізації обміну речовин. Завдяки йому, ви швидко зробите свою фігуру стрункою. Аналогічною дією володіють комплекси «Направить», «Доппельгерц». Препарати для нешкідливого схуднення, які реально допомагають, рекомендується приймати разом з вітамінами.

Чай

Такі напої продаються в аптеках і магазинах, але чи вдасться їх приготувати і вдома самостійно. Як правило, до складу чаю входять всілякі трави або їх екстракти. Для схуднення корисний гомеопатичний склад «Турбослім». Хороший ефект дають чаї «Похудин», «Летюча ластівка». Всі аналогічні препарати володіють сечогінним і проносним ефектом.

Читайте також: найкращі жіросжігателі для жінок - рейтинг.

Відео про ліки для схуднення

Самі нові препарати для схуднення, думка професора

Відгуки про результати

Яна, 26 роківДля скидання зайвої ваги я пробувала тайські і китайські таблетки з незрозумілими назвами, але марно. Добре, що побічних ефектів не було. Найбільше мені сподобався «Ксенікал». Правда, розлади кишечника були занадто часто, зате вага пішов. Приймаючи таблетки, я дотримувалася правильного харчування. Обсяг порцій зменшила, жирні страви не їла.
Оля, 33 рокиЯ періодично купую чай «Турбослім». Мені допомагає, але в туалет бігаю дуже часто, коли проходжу курс. У перервах п'ю трав'яні чаї, зелений, каркаде. Все це допомагає тримати вагу на одному рівні. Таблетки, наприклад, «Тримекс», приймати не ризикнула б, тому що боюся побічних дій. Але ефект чаїв мене цілком влаштовує. Завдяки їм я стала реально стрункішою.
Рита, 29 роківНедавно дивилася свої фото до пологів і зрозуміла, що фігуру треба коригувати. Зробила вибір на користь капсул «Ліда». Майже відразу стала втрачати кілограми, їсти хотілося зовсім трохи. Не було слабкості, занепаду сил, як при будь-якій дієті. Після проходження повного курсу я стала важити на цілих сім кілограм менше. Для мене це дуже суттєвий результат.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!