Мезотерапія для схуднення - препарати для уколів і ціни

Останні кілька сотень років чоловіки і діячі мистецтва вихваляють жіночу стрункість і грацію. Жінки ж катують себе фізичними вправами, дієтами, пластичними операціями з єдиною метою – щоб бути привабливою в любо одязі. Прагнення до візуальної бездоганності стало поштовхом до винаходу різноманітних б'юті-методик, в числі яких мезотерапія.

Що таке мезотерапія?

Цю методику оздоровлення називають «уколами краси» або мезотерапією. При введенні під шкіру спеціального розчину за рахунок збільшення дренажу лімфи розщеплюється природний жир. Процедуру винайшов француз М. Пістора, який бачив у ній панацею від ожиріння. Він вважав, що з допомогою мезотерапії є ймовірність досягти загального схуднення. Враховуючи болючість процедури і площа передбачуваного тіла, комплексна мезотерапія популярності не набула. Натомість окремі проблемні зони легко поліпшити без сильних болючих відчуттів, що і практикують лікарі-косметологи.

У свою чергу мезотерапія ділиться на два види (за методами її проведення):

  • Мануальна. Методика проста. Готуються ампули з коктейлем. Процедура проводиться тонкою голкою, яка вводиться під шкіру. Залежно від цілей може змінюватися глибина проникнення - від 1-2 мм (усунення в'ялості шкіри, омолодження) до 1-2 см (боротьба з целюлітом). Глибину підшкірного введення контролює лікар.
  • Апаратна. Вважається менш болючою. Ін'єкційний пістолет обробляє потрібну ділянку тіла, вводячи голки автоматично на задану глибину. Швидкість процедури збільшується. Апаратний спосіб використовують при роботі з великими ділянками тіла.

Показання до процедури

У першу чергу, вам потрібно вирішити, чого ви хочете: позбавитися від зайвої ваги або домогтися гладкої шкіри. Ця процедура розглядається як «рихтування». Якщо зайвої ваги дійсно багато, не варто сподіватися на «чарівний укол». Після проходження курсу мезотерапії спостерігається зменшення обсягів тіла на 3-5 сантиметрів. Цей результат помітний оточуючим, але не несе кардинальної зміни розміру одягу.

Найпопулярніші ділянки тіла для мезотерапії: стегна і живіт. Ці проблемні ділянки найскладніше «йдуть» в процесі схуднення Якщо ви годинами качаєте прес і присідаєте, але позбутися від животика або ефекту «галіфе» на стегнах не вдається, не доводьте свої старання до абсурду. Спробуйте використовувати мезотерапію для точкового схуднення. Це вже зовсім не небезпечно і не так дорого, як раніше.

Вам допоможе мезотерапія тіла, якщо ви хочете позбавитися від:

  • целюліту;
  • жирових відкладень в деяких частинах тіла;
  • в'ялості шкіри;
  • розтяжок;
  • рубців.

Використання препаратів: їх склад і властивості

Набір препаратів для мезотерапії називають просто – «лікувальний коктейль». Для проведення процедури в цілях схуднення застосовуються такі препарати у певному співвідношенні:

  • Ліполітікі. Завдяки їм відбувається розщеплення жиру – ліполіз. Ліполітікі застосовуються у великих дозах у боротьбі з целюлітом і при місцевому схудненні.
  • Ферменти. Це речовини, розпушують сполучну тканину. Вони руйнують стінки «бульбашки», що утворює целюліт.
  • Колаген і еластин. Вони закріплюють ефект схуднення і підтягують верхні шари епідермісу. За рахунок цього не тільки тіло втрачає жир, але і підтягується шкіра.
  • Судинні препарати. Допомагають при набряковому целюліті. Вони розганяють кров і зміцнюють стінки судин.
  • Вітаміни. Це приємне доповнення до процедури, дозволяє шкірі насититися потрібними речовинами і швидко прийняти здоровий, доглянутий вигляд.

Самий популярний препарат для спалювання жирових клітин за допомогою мезотерапії тіла – Акваликс. Його використовують вже більше 10 років для ефективного видалення апельсинової кірки, жировиків, в'ялості шкіри. Завдяки Акваликсу схуднути стало ще простіше. Тому любительок мезотерапії з кожним роком стає все більше. Препарат пройшов ряд випробувань і перевірений часом. Багато жінок вдячні Акваликсу за свою ідеальну фігуру і пружну шкіру.

Мезотерапія в домашніх умовах

Процедура виглядає складною, але мезотерапію тіла для схуднення легко проводити вдома. Для цього вам знадобиться: мезороллер, антисептична рідину і знеболюючий крем, мило і активний крем. Мезотерапія в домашніх умовах мало чим відрізняється від аналогічної процедури в салоні:

  1. В першу чергу очищаємо потрібну ділянку тіла. Робимо це за допомогою антисептика і мила. Вода не повинна бути занадто теплою, тому краще зупинитися на кімнатній температурі.
  2. Наносимо знеболюючий крем тонким шаром і залишаємо на півгодини.
  3. Коли шкіра оніміла, проводимо по ній мезороллером, залишаючи по 10 горизонтальних та вертикальних смуг на тілі.
  4. Після проведення процедури на шкіру потрібно нанести потрібний крем в залежності від потреб (живильний, антицелюлітний і т. д.). Ваш лікар може порекомендувати крем або крем-маску для використання в домашніх умовах. Делікатний масаж посилить дію препарату.

Побічні дії і протипоказання

Як і у будь-якої медичної процедури, у мезотерапії є свої протипоказання і побічні ефекти. Наша шкіра індивідуальна, і по-різному переносить мікротравми. Напевно, ви помічали, що у кого-то синець може з'явитися від легкого дотику, а хтось не страждає від цієї особливості. Ін'єкція – це місцеве пошкодження шкіри, яке іноді супроводжується неприємними відчуттями, здуттями, гематомами.

Існують і інші, більш серйозні протипоказання:

  • вагітність та годування груддю;
  • психічна неврівноваженість;
  • епілепсія;
  • серцева недостатність;
  • онкологічні захворювання шкірних покривів;
  • погана згортання крові;
  • індивідуальна непереносимість компонентів;
  • пошкодження, запальні процеси на шкірі тіла.

Можливі побічні дії мезотерапії тіла:

  • алергічна реакція (запобігається проведенням попереднього тесту);
  • почервоніння шкіри;
  • хворобливі відчуття від ін'єкцій;
  • незначне утворення гематом;
  • сліди ін'єкцій на тілі;
  • ймовірність занесення інфекції (особливо стосується мезотерапії в домашніх умовах).

Скільки коштує процедура в салонах Москви

Ми провели невеликий аналіз ринку в Москві на 2016 рік, щоб дізнатися ціни на мезотерапію тіла:

  • У медцентрі «ЭкспертЛаб» вас потішать ліполітичних коктейлем за 2880 рублів + безкоштовна консультація лікаря-косметолога.
  • Клініка «Клазко» готова повністю обробити окрему частину тіла (живіт, сідниці або стегна) за 5900 рублів.
  • В «Академії епіляції» прайс на мезотерапію тіла починається з 2300 рублів за сеанс. Можливі знижки при одночасному придбанні комплексу.
  • Медичний центр "Cellulait" надає послуги апаратної мезотерапії тіла за ціною від 2950 рублів за сеанс.
  • У Центрі лікарської косметології «Дзеркало» одна процедура оздоровлення за допомогою липолитического коктейлю обійдеться вам в 3400 рублів.

Дізнайтеся, що таке сиофор для схуднення.

Фото до і після підтягуючою корекції тіла

Відео: як відбувається мезотерапія для схуднення

Курс мезотерапії тіла слід повторювати не раніше, ніж через рік. Він складається з 10-15 сеансів. Частота відвідувань регулюється лікарем, інтервали не перевищують одного тижня. Докладно про проведення мезотерапії дивіться у відео нижче:

Мезотерапія (корекція фігури)

Відгуки

Ольга, 24 роки«Мене все життя дратували мої коліна. Як би я не худла, над ними все одно залишалися ці жирові подушечки. Один час я навіть змирилася з цим, набрала вагу, що гармонує з цими «вухами». Потім мені набридло вважати складки на своєму тілі, я зважилася на цей крок. Вивчивши матеріали в інтернеті, я попрямувала в медичний центр на мезотерапію. Сильної болі я не відчула. Мені вистачило двох сеансів, щоб назавжди забути про цю дрібниці, не давала здобути бажану форму».
Надія, 42 роки:«Я не переймається своєю вагою нітрохи. Однак походити на вгодований грейпфрут теж не хочеться. Тому я вже на протязі 7 років щороку відвідую процедуру мезотерапії і згладжую нерівності на ногах і сідницях. А що? Мої форми на місці, і купальник одягти не соромно. Це дає відчуття доглянутості, починаєш сильніше себе любити. Завдяки мезотерапії я відчуваю себе бажаною не помічаючи вікових змін шкіри».
Марина, 28 років«Нещодавно я народила сина. Пропозиція короткий, але скільки в ньому болю! По приїзду в пологовий будинок ваги показали жахливу для мене цифру – 75. Через рік я неймовірними зусиллями скинула зайві 25 кілограм. Це стало для мене справжнім подвигом. Але уявіть, що стало з моєю шкірою? Її було багато, живіт відвис, стегна прикрашали розтяжки на сильний апельсинової кірки. Йти на операцію мені не хотілося. Виходом виявилася мезотерапія. Відновлення прийшло не відразу, поки є до чого прагнути, але цей рік однозначно витрачений не даремно».
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!