Як пофарбувати волосся в русявий колір

Жінки завжди прагнуть виглядати ідеально, привабливо, зачаровувати чоловіків, насамперед, своєю блискучою шевелюрою. Гарна зачіска, вміло фарбоване волосся – це піднімає настрій, рятує від виникли комплексів з приводу своєї зовнішності. Стилісти говорять: русявий колір зараз в моді, багата палітра його відтінків. Як створити новий образ, щоб відтінок волосся ідеально вам підійшов?

Кому йде темно русявий колір

Вибір відтінку русявого типажу залежить від вашого кольоротипу зовнішності. Світлошкірим (кольоротип Літо або Зима) підійде холодні відтінки волосся. Які особливості кольоротипу літнього типу? Якщо у вас світла, оливкова шкіра, крізь яку просвічуються жилки, рожевий рум'янець на щоках, тепла гамма локонів вас не прикрасить. Зимовий кольоротип дівчат відрізняється світлою, бежевою шкірою. Особа обрамляють красиві, темні вії і брови. Після засмаги шкіра швидко набуває гламурний оливковий відтінок. Холодні відтінки волосся красиво відтіняють сірі, блакитні або зелені очі.

Вибираємо відтінки русявого кольору

Раніше русява дівчина вважалася «простачкою». У цьому ж часі природний русявий тон є стильним. Він личить практично кожній жінці, а широка гама відтінків і особливий характер дозволяють підкреслити свою індивідуальність. Експериментувати зі своїм волоссям дозволить палітра фарб від Гарньєр, Велла, Лонда. Судячи з відгуків жінок, фарбувальні засоби відомих виробників (наприклад, використання англійської марки Палет) дбайливо надають волоссю потрібний відтінок: світлий, перловий, пшеничний, платиновий, перламутровий.

Темно русявий

Якщо ви володієте від природи натуральними темним волоссям, то ви щасливиця. Сучасні дами полюють за таким відтінком серед брендових ліній і фарб для волосся. Це модно, натурально і красиво. Щоб надати тону сріблястий відтінок, нанесіть на волосся спеціальний оттеняющий бальзам. Темно-русявий тон сам по собі холодний і насичений, але при відповідному цветотипе і правильно нанесений макіяж очей робить його власницю яскравим і екстравагантним.

Світло русявий

Власницям цветотипов Весна і Літо більше до лиця світлий відтінок. Світла шкіра, сірі або блакитні очі, світле русяве волосся – і ви вишукана, впевнена в собі леді, немов з картинки. Якщо у вас темний русявий колір, то освітлити волосся в домашніх умовах допоможе аптечна ромашка, шафран або лимонний сік. Яскравим прикладом світло русявою шевелюрою вважають Кемерон Діаз, Дженніфер Еністон, Тейлор Свіфт.

Попелясто-русявий

Попелястий хоча і модний, але використовується в комбінації з іншими тонами. Попелястий блонд і попелясто-русявий уособлюють красу разом зі світлою, з оливковою шкірою. Якщо у вас нерівний колір особи, є пігментні плями, то в сяйві попелястих кучерів ці похибки особи будуть видні. І все ж відтінок вважається гламурним, але його непросто досягти в домашніх умовах і підтримувати. Деніз Річардс, Хіларі Дафф – яскраві жіночні приклади.

Золотисто русявий

Золоті відблиски мідного і карамельного відтінку ефектно облагороджують русявий тон. Популярність цієї палітри обґрунтована: золотисто русявий вважається ідеальним, оскільки оживляє темний його варіант і насичує світлий. До того ж підійде для всіх типів шкіри і кольору очей. Попелясті і платиновий блонд-леді без особливої праці придбають золотистий відлив, використовуючи бальзам або тонік. Образ придбає м'якість і особливий шарм. Волосся дівчат світлошкірих і смаглявих з карими, сірими очима будуть ефектно виглядати, гармонійно вливаючись в образ.

Середньо русявий

Середньо русявий – натуральний тон, варіації якого залежать від присутності золотистих ноток. Теплий гарно підкреслить злегка смагляву шкіру, холодний візуально виділить красиві риси овалу обличчя. Прикрасити свою зовнішність, надати волоссю неповторності, екстравагантності допоможе каскадна стрижка або мелірування для русявого волосся. Цей колір волосся красиво виглядає на Мілані Курнікової, Шарліз Терон.

Рудо русявий

Русявий колір волосся, на фото з помітною рудизною – тренд багатьох сезонів. Деякі жінки похваляться природного шевелюрою цього типажу. Але перетворитися з блондинки або шатенки в брюнетку з золотаво-рудим, янтарним відливом не складе особливої праці. Красиво обрамит овал обличчя яскрава рудо русява чуприна, якщо ви світлошкіра блакитно - або сероглазка. Погляд карих очей на світлій шкірі чудово відтінятиме цей тон.

Пшенично русявий

Власницям натуральних волосся з пшеничним або попелястим відливом удача посміхнулася. Стилісти говорять, що такі відтінки вважаються на даний момент рідкісними, але красивими. У променях електричних ламп ввечері або в сонячному сяйві власниці пшеничних русявих локонів відзначають різницю блиску волосся. Широка палітра відливів змінюється від сталевого відтінку до мідного і бронзового, кава латте. Перевага цього типажу – можливість його мати як дівчатам холодного, так і теплого цветотипов. Сміливо експериментуйте, не бійтеся надати волоссю ефектний відлив.

Колір фарби для волосся

Мрієте перетворитися в пекучу шатенку, чарівну блондинку або екстравагантну русокосу красуню? Визначтеся з відтінком волосся, який би підкреслював ваш стиль і образ. Вибираючи колір фарби для шевелюри, орієнтуйтеся в тонах і відтінках, які представлені в розкладці-панелі. Відтінок волосся дівчини на яскравій упаковці фарби не завжди відповідає дійсності, тобто, отриманого після фарбування тону. Палітра сучасних фарб представлена широким спектром натуральних відтінків у вигляді невеликих зразків штучних пасом.

Палітра Лореаль

Бренд торгової марки L'oreal чудово зарекомендував себе серед професійних лінійок виробників. Французької знаменитої компанії довіряє практично вся жіноча половина населення світу. Бездоганна якість, легкість у застосуванні, склад з натуральних щадних компонентів – Лореаль займає лідируючу позицію у світі професійних косметичних засобів для шевелюри. Колірна палітра фарб Лореаль Преферанс вражає природними тонами, можливістю вибрати потрібний тон з широкого спектру натуральних відтінків.

Палітра Естель

Фарба для волосся Естель – істинно вітчизняний продукт, головна мета якого – перемогти сивину, надати волоссю стійкість кольору, блиск і яскравість. В сучасних фарбах для локонів Естель присутні компоненти натурального походження (масло персика, зеленого чаю екстракт, вітамін РР), які надійно захищають волосся від шкідливого впливу зовнішніх факторів і зміцнюють волосяні фолікули. Широка палітра кольорів і відтінків задовольняє будь-жіночий каприз.

Дізнайтеся, який колір волосся підходить до зелених очей.

Як пофарбувати волосся і домогтися русявого кольору

Фарбування в русявий колір не завжди дає бажаний результат: відтінок, можливо, розчарує. Тому довіртеся професіоналам салону краси або прислухайтеся до наших наступним радам.

  • Колір очей і шкіри вважаються основними орієнтирами при виборі відтінку тони. Світлошкірим дівчатам буде до лиця світло-русявий відтінок, смаглявим не підійдуть золотисті і медові тони.
  • Попелястий відтінок – козир блондинок і брюнеток. Останні повинні знебарвити волосся перед фарбуванням.
  • Рыжевласкам потрібно вибирати тон, максимально близький до власного без знебарвлення.
  • «Фарбованим» рыжевласым красуням і дівчатам з мелірування, колорированием спочатку потрібно позбавитися від фарби за допомогою кислотного спеціальної змивки, яку застосовують кілька разів. Після цієї процедури фарбують волосся у бажаний відтінок.

Як правильно пофарбувати волосся в русявий тон в домашніх умовах?

  1. Проводити фарбування бажано не на чисто вимите волосся, а на злегка жирні, щоб уникнути пошкодження епітелію голови шкідливим впливом забарвлюючого засобу.
  2. Змішайте компоненти фарби згідно інструкції.
  3. Протестуйте реакцію вашого організму на компоненти кошти, завдавши невелика її кількість на лікоть.
  4. Щоб шкіра біля скронь, на лобовій частині голови залишилася чистою після нанесення фарби на пасма, змастіть ці місця звичайним кремом або вазеліном.
  5. Почніть процес фарбування з потиличної частини голови.
  6. Офарблюйте спочатку коріння волосся пензликом, потім розподіліть засіб по всій довжині пасма.
  7. Засіб наноситься на 25-30 хвилин.
  8. Почекавши зазначений час, змивайте фарбу теплою водою з шампунем.

Ознайомтеся з порадами, як пофарбувати волосся в домашніх умовах.

Фото до і після процедури

Як освіжити колір

Вирішивши освіжити колір свого волосся, скористайтеся спеціальними відтіночними тоніком або фарбами. В результаті вас порадує з'явився блиск, а волосся придбають вишуканий відтінок. Якщо ви бажаєте застосувати натуральні барвники для волосся з метою не нашкодити тонким пасом, зупиніть свій вибір на аптечної ромашки. Відвар квіток рослини разом з декількома краплями лимонного соку чудово зволожує волосся по всій довжині, додадуть світлої шевелюрі грайливий золотистий відтінок.

Мелірування в домашніх умовах станеться завдяки впливу одного чинника – соку лимона, якщо його використовувати для полоскання. Темний, каштановий колір волосся підкоригує відвар шавлії. У підсумку ваші локони знайдуть коричневий відлив, з'явиться чарівне сяйво. Не варто кардинально зафарбовувати свій природний колір іншим тоном. Різноманітність відтінків колірної гами засобів дозволяє вибрати підходящий. Головне тут – повна гармонія відтінку волосся і образу в цілому.

Щоб знайти свій ідеальний колір волосся, дивіться відео, де Рома Мідний з телепередачі розповість про всі тонкощі підбору правильного відтінку.

Як знайти свій колір волосся - Все буде добре - Випуск 259 - 25.09.2013 - Все буде добре

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!