Сиофор для схуднення

Схуднення – тривалий процес, що вимагає сили волі, терпіння і цілеспрямованості. Скинути вагу легко за допомогою дієти і рухомого способу життя, але іноді втрата кілограмів зупиняється, звичайні засоби не допомагають позбутися від зайвого жиру. Якщо вага досяг плато, перестав йти, то на допомогу приходить – сиофор для швидкого схуднення. Як правильно пити препарат, щоб прискорити втрату кілограмів, зберігши здоров'я?

Механізм дії препарату

Сиофор – ліки на основі речовини метформіну гідрохлориду, що відноситься до цукрознижуючих препаратів класу бигуанидов. Використовується в комплексі лікування цукрового діабету (2 типу) у хворих, що мають надмірну вагу і не порушену функцію нирок. Лікарська речовина знижує вироблення глюкози печінкою і одночасно збільшує її споживання м'язовою масою людини, знижує апетит і погіршує засвоюваність вуглеводів у кишечнику.

Завдяки препарату з ефектом схуднення у вас зменшитися апетит, знизиться тяга до солодкого, перестануть мучити постійні напади голоду. Вам стане легше дотримуватися дієти, з'явиться можливість знизити загальну калорійність щоденного раціону, без проблем зменшуючи кількість вуглеводної їжі. Поєднуючи сиофор, низкоуглеводную дієти і заняття спортом, ви швидко схуднете, позбудетеся від зайвих кілограмів, придбаєте легка, струнка, гарне тіло.

Як приймати сиофор для схуднення — інструкція

Для схуднення пийте 1 таблетку сиофора в день під час прийому їжі, запиваючи водою. Краще всього пити препарат вранці в поєднанні з ситним сніданком, насичене корисними білками тваринного або рослинного походження. Якщо не можете утриматися від солодкого ввечері, постійно наїдаєтеся на ніч, то візьміть під час легкого вечері ще 1 таблетку сиофора. Це допоможе уникнути вечірнього переїдання, підвищить ефективність дієти, прискорить процес схуднення.

Якщо немає можливості дотримуватися низькокалорійну дієту, то для зниження ваги необхідно приймати ліки під час основних прийомів їжі (сніданок/обід/вечеря), уникаючи продукти харчування з високими показниками вуглеводів: алкоголю, хлібобулочних виробів, цукерок, шоколаду, макаронів, картоплі. Під час прийому сиофора відмовтеся від фаст-фуду, цукру, солодких газованих напоїв. Особливість препарату – зменшення всмоктування вуглеводів у кишечнику, тому надлишок таких продуктів призводить до розладу роботи ШЛУНКОВО-кишкового тракту, діареї.

Яку дозування вибрати — 500, 850 чи 1000?

Препарат випускається в дозуванні 500, 850 і 1 000 мг активної речовини. В комплексі з дієтою та енергійними видами спорту для схуднення приймайте 500 мг метформіну гідрохлориду один або два рази в день, це прискорить втрату ваги до двох кілограмів на тиждень. Більш високі дозування ліків необхідно узгодити з лікарем-ендокринологом, попередньо здавши всі необхідні аналізи. Передозування препарату, недотримання протипоказань, рекомендацій по живленню призводить до незворотних наслідків для здоров'я.

Протипоказання і побічні дії

Сиофор – медикамент, спеціально призначений для лікування діабету (2 типу), що володіє ефектом для схуднення. Використовуючи препарат для зниження ваги, пам'ятайте, що ліки є ряд обмежень, протипоказань, побічних ефектів, які можуть негативно позначитися на стані вашого організму. Перед прийомом сиофора для прискорення процесу схуднення зверніться за консультацією до ендокринолога, уважно вивчіть способи застосування та інструкцію ліки.

Протипоказання сиофора:

  • Інсулінозалежний цукровий діабет (1 тип).
  • Гіперчутливість.
  • Дисфункція нирок, печінки.
  • Серцева, дихальна недостатність.
  • Важкі інфекції.
  • Операції, травми.
  • Пухлинні (доброякісні, злоякісні захворювання.
  • Дієта менше 1 000 ккал/добу.
  • Хронічний алкоголізм.

Препарат заборонений під час вагітності, в період лактації, протипоказаний дітям. На початку прийому ліків можливі побічні дії: розлад травного процесу (нудота/блювання/пронос), гострі болі в шлунку, металевий смак у роті, алергічні висипання. Дисфункція з боку ШКТ зникає з часом звикання до препарату, не потребує відміни лікування. Симптоми передозування сиофора схожі на харчове отруєння, легко усуваються прийомом невеликої порції солодкого.

Відгуки про ефективність таблеток для схуднення

Світлана, 34года:«П'ю таблетки по призначенню лікаря-ендокринолога вже півтора місяця за схемою 500 гр. 2 рази в день. Знизилися показники цукру в крові, пройшла тяга до борошняному і солодкому, особливо до шоколаду, без якого не могла прожити жодного дня. В результаті схудла на 4 кілограми без дієти і занять спорту. В наступному місяці хочу додати плавання, кардіо-навантаження. Подивимося, який буде результат».
Тамара, 56лет:«У моєму випадку схуднути дуже складно: ні дієти, ні спорт не допомагають. Тому ендокринолог після дослідження прописав мінімальну дозування сиафора. Завдяки таблеткам вага почав йти, знизився ризик ожиріння, зменшилося навантаження на серцево-судинну систему. Я задоволена».
Петро, 47лет:«Здавав аналіз, виявили підвищений рівень інсуліну, лікар прописала прийом сиофора 850 мл по 2 рази щодня, рекомендувала зменшити кількість вуглеводної їжі. П'ю препарат вже 2 місяці, помітив зменшення тяги до солодкої їжі і фаст-фуду, рідше хочу їсти. В результаті схуд на 5 кілограмів, відчуваю себе краще, з'явилася бадьорість в тілі. Дружина залишилася задоволена моїми успіхами».
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!