У чому зустрічати Новий 2019 рік - як створити стильний образ

У ніч з 31 грудня 2019 на 1 січня 2019 року люди будуть зустрічати символ 2019 року – Свиню або Кабана. За східним календарем він вступить у свої права 5 лютого 2019-го і зміниться на інший лише 24 січня 2020 року. Доброго, працьовитого і щире тварина буде помічником всім, хто чесно і відкрито йде по життю.

Яке значення має одяг на Новий рік

Яким буде вбрання в Новорічну ніч, визначайте у відповідності зі своїм смаком, стилем та ситуацією. Удача в рік Свині, перш за все, буде супроводжувати у фінансовій сфері. Шикарна одяг – ознака благополуччя. У такому вбранні і потрібно зустрічати Новий рік. Це не обов'язково вечірній дороге плаття. Одяг можна вибрати будь-яку, головне – виглядати в ній ефектно.

Новорічна колірна гамма

Тварина – символ року поважає модні тенденції і не вимагає певного стилю. Важливо, щоб на вас були кольори Нового року:

  • жовтий, золотистий колір «пряної гірчиці»;
  • бежевий, кава з молоком;
  • помаранчевий, теракотовий;
  • коричневий, шоколадний.

Якщо це не ваші відтінки, розбавте їх трав'янистим, морським або кольором неба на заході. Головне, щоб вся колірна гамма відповідала натуральним відтінкам того, що є на землі.

Червоний, чорний, блакитний або білий можна сміливо використовувати.

Пам'ятайте, що не всі кольори поєднуються один з одним. До універсальних відносяться тільки чорний і білий. Щоб розбавити однотонний костюм, додайте обробку в цих тонах:

  • Якщо ви хочете зустріти Новий рік у вбранні червоного кольору, хай на ньому буде вишивка або сіточка.
  • Одяг пастельних тонів прикрасьте сріблястими паєтками.
  • В костюмах фіолетовий, жовтий та інші насичені кольори можна спробувати скомбінувати. Основне правило – тканини повинні бути однаково яскравими. Можна додати гіпюрову обробку того ж тону.
  • Якщо ви любите коричневий або сірий – шукайте тканини яскравих кольорів. Ці відтінки добре поєднуються з жовтим.
  • Не виходять з моди і однотонні костюми. На вечірці під час зустрічі Нового року вони будуть виглядати ефектно.

Фасони для святкування Нового року

Якщо вам не подобаються окремі частини вашого тіла, і ви хочете візуально збільшити груди, стегна або сховати широкі плечі, зосередьтеся виборі одягу. Новорічна мода настільки різноманітна, що відкоригувати недоліки фігури за допомогою наряду легко. Поради жінкам:

  • Візуально збільшити верхню частину тіла допомагають рюші, банти і накладні кишені на грудях. Плечі виглядають ширше, якщо зробити пишний рукав або у вигляді крила.
  • Якщо ви – володарка дуже пишних стегон, підберіть собі спідницю або брюки вільного крою. Якщо це плаття, нехай воно буде з відрізною талією розширене до низу.
  • Якщо у вас слабо виражена талія, вибирайте одяг, який візуально витягне фігуру, наприклад, з вертикальним малюнком. Акцентуйте увагу на інших місцях: пишних грудей або об'ємних стегнах. Гарні речі з вільної талією, моделі в стилі 20-х років. Якщо ж модель передбачає лінію талії, вона повинна бути завищеною або заниженою.
  • Занадто худі або товсті ноги – привід купити довгу спідницю або вільні штани. При низькому зростанні (до 165 см) теж підійде одяг максі.
  • «Плечі атлета» зменшать американки (спортивні штани) або майки.
  • Вузькі стегна будуть непомітні під пишними спідницями з драпіруванням, складками і рюшами.

Рекомендації по вибору фасону для чоловіків:

  • Візуально розширити плечі допоможе піджак з підплічниками. Відмовтеся від реглана і кофт із заниженою лінією рукава.
  • «Жіночі» стегна і плоскі сідниці краще сховати під подовженим вільно звисаючим верхи. Вибирайте Брюки в темних тонах і з вертикальним малюнком.
  • Худу шию можна замаскувати високим коміром або стійкою. Можете пов'язати широкий галстук. Занадто товста шия буде менш помітна, якщо надіти светр з V-подібним вирізом або вузький/середній краватку.
  • Для чоловіків з «пивним животиком» підійде одяг вільного фасону.
  • Строгий костюм з вертикальною смужкою або подовженим піджаком – це ідеальний стиль для чоловіків ростом нижче середнього.
  • Тим, хто хоче «заховати» надмірно високий зріст, краще вибрати горизонтальну смугу або одяг з чітким контрастом між кольором верху і низу. Вдало доповнить образ широкий ремінь на вільних штанах.

Новорічні образи за знаками зодіаку

Якщо хочете порадувати Свиню своїм новорічним вбранням, зустрічайте її в одязі по вашому знаку зодіаку:

  1. Овни. Відповідний стиль – строгий костюм з яскраво-жовтого або золотистого шовку. Важливо, щоб це був вогненний приглушений колір.
  2. Тельцям варіант одягу підкаже інтуїція. Не будьте занадто суворими – надайте ретро-поряд розкоші великою кількістю золотих прикрас.
  3. Близнюкам в цю ніч треба відзначитися парностью: парне кількість масивних перснів, браслетів або шпильок, а для чоловіків, наприклад, запонок. Навіть орнаменти і принти на одязі нехай повторюються.
  4. Скромний Рак в простому елегантному вбранні повинен блищати в Новорічну ніч. Прикрасьте готовий комплект стразами, блискучими бляхами, неординарним головним убором.
  5. Царя звірів – Лева – можна просто виділити себе «короною» (вінком, гребенем, діадемою). В одязі слід віддати перевагу строгий фасон: жінкам – плаття в підлогу, чоловікам – костюм.
  6. Діві варто показати всю свою чарівність і елегантність. Вбрання з легких струмуючих тканин ніжних тонів – як раз для цього заходи.
  7. Ваги. Зіграйте на контрасті: біле з чорним, строгий костюм у поєднанні з екзотичними деталями. Жінки можуть на шифонову блузку нашити хутряну обробку.
  8. У Скорпіонів цієї ночі самим помітним елементом образу буде екстравагантне взуття. Навколишні оцінять оригінальний каблук, незвичайний колір туфель або яскраві пряжки.
  9. Стрільці підкорять символ року незвичайною зачіскою з блискітками, шпильками або стрічками. Ніжний костюм з легкої струмує тканини гармонійно доповнять яскраві аксесуари – від хустки до підвіски, намиста.
  10. Для Козерога самим підходящим в ніч зустрічі Нового 2019 року буде однотонний наряд пастельних тонів, відтінений масивними вінтажними аксесуарами.
  11. Водоліям потрібно вибрати наряд під стать своїм характером, наприклад, елегантна сукня з глибоким вирізом на спині. Для молоденьких дівчат це може бути плаття середньої довжини, розшите бісером або паєтками.
  12. Романтичні Риби можуть вибрати такий же ніжний наряд з легкої м'якої тканини. Додати ефект луски допоможуть розсипані по ньому стрази. Витончені прикраси вибирайте з камінням.
У чому зустрічати новий 2019 рік Жовтого земляного Свині

Як одягнутися на новорічний захід

Якщо ви добре знаєте свої фігуру і кольоротип, вам залишається лише прислухатися до себе. Підбирайте вбрання під настрій. Врахуйте і те, чого ви хочете досягти в прийдешньому році. Як підібрати варіант по обстановці:

  • Якщо зустріч Нового року – це корпоративна вечірка, зупиніться на більш стриманих костюмах.
  • В колі сім'ї чи близьких подруг можна розслабитися і надіти зручне стильну одяг.
  • На костюмованій вечірці зустрічати символ року не обов'язково в костюмі свині. Маска або шапочка-порося – простий витончений акцент.
  • На галасливих паті з великою кількістю гостей немає чітких правил вибору костюма.

Новорічні вбрання для жінок

Поради щодо вибору вбрання з урахуванням мети на новий рік такі:

  • Хочете показати свою пристрасну натуру – надіньте червоне міні - або міді-плаття, розшите камінням.
  • Треба залучити гроші і здоров'я? Для цього підійдуть костюми з жовтих або фіолетових ніжних тканин.
  • Плануєте досягти кар'єрного росту – вибирайте помірно-строгі костюми в чорних і синіх відтінків.
  • Якщо вам потрібно щось терміново в житті міняти, ваші кольори – білий і сріблястий.
  • Зупинитися на помаранчевому і теракотовому варто тим, кому належить осилити багато нових знань.
  • Колір сімейного щастя – синьо-зелений. І не так важливо, сукня це, спідниця з блузкою або брючний костюм.

Що одягти в новорічну ніч чоловікові

Коли там, куди ви йдете зустрічати Новий рік, немає певного дрес-коду, виберіть стиль casual. Постарайтеся піти від строгих костюмів. Надіньте класичні брюки і твідовий блейзер яскравого кольору. При бажанні блейзер можна замінити піджаком з атласними або шкіряними вставками. Доповніть образ елегантним краваткою.

Якщо вам некомфортно в піджаку, обмежтеся затишним лонгсливом, светром або футболкою з м'яким трикотажним кардіганом.

Для низу можна вибрати брюки, так і джинси. Якщо ж хочете, щоб про вас говорили і після вечірки, одягніться неординарно – зробіть ставку на колір черевик, певний стиль 20-х, 50-х).

Чим можна доповнити святковий образ

Будь-новорічний образ вимагає для завершеності прикрас та аксесуарів. Зробіть ставку на один набір елементів:

  • ланцюжки, кулони, сережки, браслети;
  • шпильки, стрічки, шпильки і блискітки;
  • пряжки на ременях і взуття;
  • екстравагантні головні убори.

Відео

Як і чим правильно зустрічати Новий рік 2019? Новий рік Жовтої Свині за східним календарем

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!