Як навчитися ворожити на картах Таро

Дослідники створювали набори карт для ворожіння в різний час. Кожна колода Таро унікальна, оскільки несе в собі особливий сенс. Магічні карти поводяться як живі, часом відповідаючи на поставлені питання послідовно і розгорнуто, а іноді вередуючи і відмовляючись давати підказки гадающему. У сучасному світі існує близько 1500 різних колод, їх кількість продовжує зростати з року в рік, оскільки мода на магічну практику швидко набирає обертів. Як ворожити на картах Таро, щоб отримати достовірну відповідь? Спочатку вам потрібно вибрати відповідну колоду.

Види карт Таро

Багато починаючі тарологи губляться при вигляді різноманіття магічних колод, представлених у продажу. Закономірно, що їх основне питання – який набір вибрати. Всі види Таро діляться на 4 основних, кожен з яких призначається для певної роботи. Залежно від цілей, тим, виду взаємодії ворожбит вибирає підходящу для себе різновид колоди.

  1. Універсальні карти Таро. До даної групи відносяться Ошо Дзен, Таро Золотої Зорі, Алістера Кроулі, Райдэра-Уайта, Золота корона. Такі колоди ідеально підходять для початківців, оскільки призначені для роботи з розкладами на різні випадки життя. Творці універсальних карт пропонують особистий варіант трактування Арканов і їх комбінацій, проте всі набори Таро цієї групи об'єднані загальним змістом. Вони дають можливість розбирати проблемні ситуації і заглядати в майбутнє.
  2. Авторські карти Таро. Вони створювалися в різний час авторами, які бажали внести в процес ворожіння своє бачення тарологии. Як правило, трактування таких карт дещо відрізняється від класичної, тому робота з авторськими колодами часто приносить багато цікавих і дивовижних відкриттів. До числа таких відносяться: Таро 78 дверей, Атлантиди, білих кішок, Казкове, де Есте, Богинь, Оракул і безліч інших.
  3. Традиційні карти Таро. Ця група включає перші гадальні набори, створені художниками при палацах правителів різних держав. Найвідомішими серед класичних вважаються колоди Монтеньи, Ренесансу, Вісконті-Сфорца, Єгипетське Таро, Ленорман. Ці карти перевидаються і понині, дозволяючи вивчити класичну версію магічних карт.
  4. Вузькоспеціальні карти Таро. Яскравим прикладом цієї групи є колоди Манара. Цінуються і Таро Гномів. Краще всього брати такі колоди для пошуку відповідей на конкретні питання. Для вивчення глобальних тим вони абсолютно не підходять. Таро Гномів – прекрасний варіант для вирішення пов'язаних з побутом і матеріальною стороною життя запитань. Манара більше підходить для бажаючих дізнатися про любовні або інтимні аспекти життя.

Тлумачення

Як правильно гадати на картах Таро? Перший закон, що повинен запам'ятати початківець практик – ворожіння є дзеркалом нашого внутрішнього світу. Всі почуття і емоції, які ми відчуваємо під час сеансу, відображаються на картах. Крім того, на результат впливають старі образи, тривоги, невирішені проблеми, комплекси і бажання гадающего. Тому щоб отримати максимально достовірні відповіді на поставлені питання, краще робити розклад на картах самостійно.

Тлумачення карт у досвідчених ворожок відбувається на інтуїтивному рівні. Кожен малюнок трактується по-різному – в залежності від положення картки в розкладі і поставленого питання. Навички «читати» значення приходить з досвідом. Для його розвитку коштує більше практикуватися. Якщо ви недавно почали гадати, краще використовувати простий спосіб трактування – використовувати пропоновану до колоді інструкцію.

Як самостійно навчитися ворожити

Існує кілька способів, як можливо навчитися ворожити. Сьогодні для навчання використання Таро відкриті спеціальні навчальні заклади, які надають студентам диплом про закінчення курсів. Навчитися ремеслу ворожок ви можете і безпосередньо у досвідченого «майстра». Однак перед вибором такого шляху, дізнайтеся, за якою методикою він ворожить і яку колоду використовує. Якщо принципи гадання збігаються з вашими вподобаннями, попросіть фахівця навчити вас.

Карти дають прогноз, часом застерігають від бід або помилок, показують, які можуть бути наслідки у прийнятих рішень. Щоб не заплутатися при трактуванні значень, потрібно не тільки знати тлумачення карт, але і вміти їх відчувати. Перш, ніж почати практику, краще ознайомитися з найдавнішим трактатом, адаптованим для сучасних читачів. Навчає гадання «Священна книга Тота».

Колоди Таро складаються з 78 карт, в них міститься двоє Арканов – Старший і Молодший. Новачок може користуватися повним набором, однак для його освоєння знадобиться тривалий термін. Краще починати знайомство з технікою ворожіння, починаючи з 22 карт Великих Арканов. Їх тлумачення легко запам'ятовується, до того ж, ці карти є найбільш важливими і можуть надати відповіді на важливі для вас відповіді. Ворожіння Таро передбачає виконання певних правил:

  • не можна давати іншим свої карти;
  • перед ворожінням варто розслабитися і абстрагуватися від зовнішніх подразників;
  • не варто гадати при сторонніх людях, особливо скептиків;
  • ворожіння на картах Таро краще проводити ввечері.

Розклади карт

Багатьом цікаво, як ворожити на ситуацію, взаємини, майбутнє, бажання. Фахівці в області тарологии вважають, що жоден з перерахованих способів не може гарантувати достовірного передбачення. Під час ворожіння на певну ситуацію розклади Таро не тільки розповідають про те, як ситуація виглядає насправді, але і показують відношення до неї різних людей. Якщо ви хочете ворожити на майбутнє, колода може уявити фрагменти можливих майбутніх подій, з'єднавши їх з справжніми і пройшли.

На відносини і любов

Таро на відносини – найпопулярніший розклад. Моделювання відносин відрізняється від прямого втручання чаклунок та відьом. Знаючі люди не використовують заборонені техніки, щоб закохати конкретної людини в бажає цього – це є великим гріхом. Досвідчені ворожки лише відкривають завісу таємниці. За допомогою магічної колоди вони можуть дізнатися про зраду коханого чоловіка або побачити любовний трикутник. Ворожіння на любов і ставлення надає можливість дізнатися, як до вас ставиться певна людина. Роблять розклад так:

  1. Перша карта, витягнута з колоди вказує на те, як ви ставитеся до загаданого людині.
  2. Друга відображає ваші до нього почуття.
  3. Третя говорить про ваших діях.
  4. Четверта вказує на думки загаданого людини.
  5. П'ята відкриває його почуття до вас.
  6. Шоста говорить про дії людини, спрямовані на вас.
  7. Сьома – яка між вами зв'язок і чи вона існує.

На роботу

Як правильно гадати на картах Таро на роботу? Розклад на три карти покаже перспективи кар'єрного зростання, визначить причину матеріальних труднощів, підкаже, які дії можуть виправити ситуацію. Не можна використовувати дану методику занадто часто, щоб не погіршити ситуацію. Для розкладу з колоди вибирають три карти:

  1. Одна показує ті події, які трапилися в минулому і вплинули на ситуацію.
  2. Друга змальовує реальну обстановку на роботі.
  3. Остання передбачає майбутній результат подій.

На здоров'я

Ворожіння на здоров'я передбачає безліч розкладів Таро, за допомогою яких можливо дізнатися про стан свого здоров'я, визначити, хворіє чи близька людина. Завдяки карткам ви зможете отримати інформацію про причини недуг і зрозуміти, як діяти, щоб з ними впоратися. Часто гадати на здоров'я шкідливо, тому робити розклад рекомендується з мінімальним інтервалом у тиждень. Приклад:

  1. Перша карта говорить про загальний стан здоров'я людини.
  2. Друга показує, що його зміцнює.
  3. Третя – що послаблює.
  4. Четверта – які дії робить людина для поліпшення стану.
  5. П'ята – які дії погіршують стан людини.
  6. Шоста – до чого веде життєвий шлях того, на кого ворожать.

На майбутнє

Цей розклад краще робити досвідченим ворожок, оскільки з трактуванням карт можуть виникнути проблеми. Метод ворожіння на майбутнє, як правило, використовують для складання гороскопу на місяць або більш тривалий проміжок часу. Кожна карта Таро на майбутнє повинна витягуватися одночасно з уявним питанням ворожки. Наприклад, питати можна про те, що вас очікує в наступному році/місяці. Розклад буде мати такий вигляд:

  1. Перша карта розповідає про реальному часі і ситуаціях, які відбуваються у вашому житті.
  2. Друга – про те, що буде мати вплив на вас в майбутньому (допоможе або перешкодить вам).
  3. Третя – рада карт, який допоможе обрати вірний шлях.
  4. Четверта – ті ваші якості або вчинки, які зумовили події, що відбуваються.
  5. П'ята – минулі події, які мали відношення до поточної ситуації.
  6. Шоста – карта майбутнього.
  7. Сьома – ваше ставлення до ситуації.
  8. Восьма відображає ставлення близької людини, який впливає на ситуацію.
  9. Дев'ята – які тривоги і побоювання мають вплив на ваші рішення.
  10. Десята – підсумкова карта, яка показує, як завершиться яка вас цікавить ситуація.

Піраміда

Даний розклад допоможе розібратися у відносинах між двома закоханими – навіть якщо вони дуже ускладнені і заплутані. Ворожіння на Таро «Піраміда» призначений для пошуку відповідей на хвилюючі питання, наприклад, «чи Є майбутнє у стосунків?», «Чи любить мене це людина?». Відповіді допоможуть розібратися в ситуації і зрозуміти, в якому напрямку рухатися далі. Як робити розклад:

  1. Перша карта – це ви, вона символізує роль ворожки у відносинах.
  2. Друга – це обранець, карта розкриває ставлення загаданого людини до вас.
  3. Третя – любовні відносини (які вони зараз).
  4. Четверта – можливе майбутнє відносин.

На ситуацію

Як краще гадати на картах Таро, щоб дізнатися вирішення проблеми? Кожна людина час від часу переживає важкі періоди. Розклад на ситуацію допоможе відшукати вихід із ситуації, проблемної ситуації. Ви зможете зрозуміти, що послужило першопричиною, визначити можливі виходи зі складностей. Небезпечно таке ворожіння? Досвідчені ворожки вважають цю методику нешкідливою, тому користуватися нею дозволено часто. Як розкладати:

  • подумки формуєте питання;
  • витягаєте три картки і кладете в ряд;
  • визначаєте їх значення (перша – минуле, яке послужило розвитку проблеми; друга – її вплив на життя; третя – як вчинити, щоб виправити становище).

Віртуальне ворожіння

Величезна кількість сайтів пропонують відвідувачам провести сеанс ворожіння онлайн. Однак результати таких розкладів вельми сумнівні. Езотерики вважають, що ворожити на Таро онлайн марно, оскільки головну роль у процесі відіграє енергетика гадающего, його внутрішній посил. Якщо ворожити на картах онлайн, ця важлива складова втрачається, а результат стає недостовірним. Це розвага нешкідливо і, при бажанні, ви можете випробувати долю, погадав в мережі, однак остерігайтеся шахраїв, які просять надіслати смс для отримання доступу до ворожіння.

Розклад дня

Доросла розумна людина здатна тверезо оцінити інформацію, що надходить, однак існує інша категорія людей – недовірливі. Для них ворожіння може мати плачевні наслідки. Багато сервіси пропонують розкласти карти Таро безкоштовно, на що з цікавістю йдуть легко переконати люди. Якщо результат розкладу на день позитивний – ніякої небезпеки немає, проте негативні прогнози для недовірливих стають дамокловим мечем. Пам'ятайте: така людина сам програмує себе на невдачу і стає магнітом для неприємностей.

Відео як гадати на картах Таро

Життя іноді підносить нам неприємні сюрпризи, які заганяють в кут. Пошук відповіді на питання, як вчинити, штовхає деяких звернутися до езотерики і магії. Інтерес до ворожіння Таро існує вже давно. Актуальність цього методу розв'язання проблем навряд чи коли-небудь знизиться. З допомогою відео ви дізнаєтеся, як правильно гадати і інтерпретувати значення карт.

Навчання ворожіння

Навчання Таро. Як навчитися ворожити на картах Таро

Пророкування долі

"ВИБЕРИ КАРТКУ І ДІЗНАЙСЯ НАЙБЛИЖЧЕ МАЙБУТНЄ" ВОРОЖІННЯ ОНЛАЙН

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!