Як приховати аудіозаписи під Вконтакте

Користувачі соціальної мережі VK діляться новинами, відео, музикою та фото зі своїми друзями. Однак на сторінку можуть заходити сторонні люди, від яких хотілося б приховати деяку інформацію. Зміна приватності дозволяє зробити профіль частково або повністю закритим. Нижче описано, як обмежити доступ до аудиодорожкам.

Як приховати аудіозаписи ВК

Є у кожного користувача ВК можливість встановити обмеження на право прослухати аудіодоріжки або подивитися фотографії. Для цього не обов'язково робити свій профіль повністю закритим, управління приватністю аккаунта дуже гнучке, приміром, один друг буде бачити певний список записів, а інша людина – зовсім інший. Сайт пропонує кілька варіантів того, як приховати аудіозаписи у Вконтакті:

  • повний блок перегляду даних – ніхто з друзів бачити їх не буде;
  • створення списку людей, що можуть відкривати пісні;
  • можна вимкнути відображення доріжок, які скопійовано на стіну іншими людьми;
  • налаштування приватності, через додаток VK на мобільному.

Як закрити аудіозаписи в ВК від усіх користувачів

Якщо ви не хочете дозволяти кому-небудь слухати й переглядати аудіодоріжки з плейлиста, то можна зробити цей розділ повністю закритим. Можливість прослухати їх буде тільки у власника сторінки. Ця маніпуляція проводиться прямо з запису, тому спочатку необхідно залогуватися. Далі вам знадобиться наступне:

  1. Натисніть на іконку з ім'ям і фотографією, які розташовані праворуч вгорі профілю у Вконтакті.
  2. Клацніть по кнопці, випаде меню, де необхідно натиснути «Налаштування».
  3. З'явиться нова сторінка, щоб закрити аудіо-треки, слід натиснути на «Приватність», цей пункт розташований в правому бічному меню.
  4. П'ятої рядком буде управління особливостями відображення аудіо зі списку.
  5. Щоб їх повністю закрити від усіх учасників мережі, потрібно клацнути по посиланню поруч з іконкою замочка, активувати варіант «Тільки я».

Такі умови змусять сервіс Вконтакте відображати музику з групи «аудіозаписи» тільки для вас, у решти учасників мережі права дивитися оновлення списку можливості не буде. Якщо ж ви захочете поділитися якоюсь піснею з друзями, то їх як і раніше можна викласти на стінці, і вони будуть доступні, відправити особистим повідомленням. Щоб знову відкрити можливість прослуховування, слід у тому ж розділі виставити пункт «Всі користувачі» або «Тільки друзі».

Як сховати музику у ВК від конкретних користувачів

Іноді не хочеться вирішувати слухати аудіо лише конкретним людям зі списку друзів. Можливо, вони висміювали ваші смаки або може бути це родичі, які потім осудливо дивляться на вас після доданої пісні Ленінграда. Є спосіб, як приховати аудіозаписи у Вконтакте від одного або кількох людей. Для цього потрібно зробити наступне:

  1. Клікніть по особовому меню у правому верхньому куті профілю.
  2. Виберіть пункт параметри, перейдіть на вкладку «Конфіденційність».
  3. Вам знову знадобиться 5-я рядок, де в цей раз потрібно вибирати інший пункт.
  4. Клікніть по посиланню і активуйте варіант «Все, крім...»
  5. Перед вами з'явиться форма, через яку можна додати окремих людей, яких ви не хочете вирішувати слухати вашу музику.

Можна вибрати відразу групу, в якій знаходяться певні знайомі, наприклад «Робота» або «Сім'я». Якщо ж закрити потрібно тільки від однієї людини, то в рядку нижче почніть вбивати його ім'я у Вконтакті. Так додавайте всіх, хто потрапить у «чорний список» і не буде мати прав прослухати записи. Далі клацніть по кнопці «Зберегти» і закрийте вкладку. По цьому ж шляху є можливість видалити людини і знову відкрити йому доступ.

Дізнайтеся,як видалити аудіо в ВК.

Як приховати свої аудіозаписи в ВК на стіні

Іноді люди копіюють аудіо не в плейлист, а прямо на сторінку у Вконтакті. Сервіс допускає варіанти закрити їх, якщо з'явиться така необхідність. Звукові доріжки є записами на стіні, тому доведеться приховувати повністю все, що буде опубліковано на ній. Група з піснями буде видно, якщо ви не закрили її. Робиться це наступним чином:

  1. Відкрийте меню у правому кутку сторінки.
  2. Перейдіть в розділ «Налаштування» натисніть «Приватність».
  3. Другою групою посилань йде розділ з назвою «Записів на сторінці».
  4. Клікніть по посиланню навпроти пункту «Хто бачить чужі записи...», виставте значення «Тільки я».
  5. При появі від сторонньої людини на сторінці якихось музичних доріжок, вони будуть ховатися від усіх. Ви ж зможете без проблем їх слухати.

Як заблокувати музику під Вконтакте від друзів через телефон

Щоб швидко дізнаватися про всі зміни в записі, прихід нових повідомлень, люди встановлюють програму на мобільний VK. Це офіційне додаток, яке допомагає через інтернет з телефону потрапити в свій профіль. Є спосіб, як можна приховати аудіозаписи у Вконтакте зі свого смартфона при наявності підключення до мережі. Виконується це наступним чином:

  1. Не зайдіть в аккаунт. Викличте слешем в ліву сторону основне меню.
  2. Гортайте сторінки вниз поки не з'явиться слово «Налаштування», тапніте по ньому.
  3. Перейдіть до пункту «Приватність».
  4. П'ятої рядком буде можливість закриття аудіодоріжок. Натисніть по рядку і виберіть потрібний варіант. Можна закрити їх від усіх, тільки від деяких користувачів або дозволити їх перегляд тільки певним друзям.
  5. Для відключення цієї функції потрібно пройти по цьому ж шляху і на рядку з налаштуваннями натиснути «Всі користувачі.
  6. Дані маніпуляції активуються на весь обліковий запис, тому зберігаються при вході з комп'ютера.

Відео: як сховати музику у Вконтакте від друзів

Як приховати аудіозаписи вконтакте

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!