12 кращих порад, як зберегти стосунки на відстані з хлопцем і дівчиною

Багато людей вважають, що стосунки на відстані нічим хорошим не закінчуються. Ніхто не говорить, що це легко. Велику відстань робить багато речей недоступними. Все може ускладнитися, і часом людини може переповнювати туга і самотність.

Тим не менш, відстань робить повсякденні речі найприємнішими. Можливість тримати іншу людину за руку, обідати разом або гуляти набуває більшого значення для людей, що живуть далеко один від одного.

Стосунки на відстані можуть бути складними, але у них є свої принади. Кілька порад про те, як підтримувати такі відносини, допоможуть зберегти любов живою і сильною.

Уникайте надмірного спілкування

Нерозумно стає надто нав'язливим. Немає ніякої необхідності спілкуватися по 12 годин щодня, щоб зберегти відносини. Багато пар вважають, що їм це необхідно, щоб компенсувати відстань, але це – не правильно. Постійне спілкування може тільки погіршити ситуацію, так як незабаром людині набридне «любити».

Розглядайте це як можливість

«Якщо хочете жити разом, спочатку потрібно навчитися жити окремо».

Дивіться на це, як на навчальний подорож для обох сторін, як на перевірку любові один до одного. Китайська прислів'я говорить: «Справжнє золото не боїться випробування вогнем». Замість думок про те, що відстань віддаляє один від одного, подумайте про те, як цей досвід може зблизити ще сильніше.

Намагайтеся регулярно спілкуватися

Обов'язково бажайте один одному «доброго ранку» і «добраніч» кожен день. Тримайте партнера в курсі свого життя і події, що відбуваються, якими б незначними не здавалися деякі речі.

Час від часу обмінюйтеся фотографіями, аудіозаписами та короткими відеороликами. Ці зусилля допоможуть іншій людині відчувати себе коханим і оточеним турботою.

Уникайте «небезпечних» ситуацій

Якщо похід в клуб або посиденьки в компанії друзів пізно ввечері можуть викликати незадоволення партнера, не робіть цього, заздалегідь повідомте йому про свої плани.

Не нехтуйте цим питанням, так як це призведе до зайвих переживань або підозрами з боку партнера. Крім того, він буде дуже засмучений через свого безсилля і відсутність можливості контролювати ситуацію.

Також це – найлегший спосіб потрапити в пастку, яка може виникнути несвідомо. Існує деяка небезпека в прогулянках з симпатичним співробітником/цею після роботи або вечері з дівчиною/хлопцем з минулого. Необхідно розпізнавати небезпеку, перш ніж погоджуватися на це.

Знайдіть спільні інтереси

Радьте один одному книги, телепередачі, фільми, музику та ін. Читання однакових книг або прослуховування однакової музики забезпечить великою кількістю спільних тем для розмови.

Проведывайте один одного

Зустрічі – родзинка всіх стосунків на відстані. Зустрічайтеся, як можна частіше. Одна з основних складових підтримання стосунків на відстані – можливість з нетерпінням чекати наступного побачення. До того ж, відстань між парою робить кожен момент зустрічі особливим.

Поставте мету зустрічатися частіше, а після кожного візиту плануйте наступну поїздку. Час, проведений далеко один від одного, буде більш хвилюючим, якщо знати дату найближчого побачення.

Якщо відстань занадто велика, шукайте компроміс. Можна провідувати один одного по черзі, або домовитись про зустріч на нейтральній території. Побачення в цікавому місті стане невеликим відпусткою.

Не сваріться за смс

Всі пари сваряться незалежно від того, живуть вони разом чи далеко один від одного. Однак, якщо текстові повідомлення – основна форма спілкування, непорозуміння виникають частіше. Повідомте партнера, що хочете поговорити з ним по відеозв'язку, і обговоріть хвилююче питання при особистій бесіді.

Встановіть мета

Правда полягає в тому, що жодна пара не може бути у відносинах на відстані вічно. Зрештою, всім треба стати розсудливим.

Важливо, щоб пара мала однакові цілі. Навіть якщо люди живуть у різних часових поясах, вони повинні бути мотивовані на роботу в одному напрямку, заради спільного майбутнього.

Насолоджуйтесь часом, проведеним на самоті, з друзями і сім'єю

Залишатися одному, не значить бути самотнім. Не дозволяйте світу обертатися навколо партнера, адже навколо ще є друзі і сім'я. Скористайтеся відстанню, щоб провести більше часу з ними. Частіше відвідуйте спортзал. Знайдіть нове захоплення. Існує безліч речей, якими можна займатися без своєї половинки.

Будьте чесними

Розмовляйте про свої почуття. Намагаючись приховати щось від партнера, можна не помітити, як цей секрет поглине зсередини. Не намагайтеся впоратися з усім самостійно. Будьте відвертими і чесними. Дозвольте партнеру допомогти і підтримати в потрібну хвилину. Краще вирішити проблему на початковій стадії, чим їй займатися, коли вже пізно.

Вивчіть розклад партнера

Буде корисно знати, коли друга половинка зайнята або вільна, щоб мати можливість писати/дзвонити в слушний час. Знання про плани партнера на день або на найближче майбутнє допоможе уникнути незручних ситуацій.

Подаруйте особисту річ, яка буде багато значити

Сувенір має силу. Це може бути маленький кулон, перстень, брелок, підбірка пісень або відео. Люди часто надають значення дрібницям і предметів, що зустрічаються в повсякденному житті. Спроби зберегти спогади в матеріальних речах в надії, що вони допоможуть згадати подію, коли розум підведе – природне явище. Тому настільки прості дрібнички можуть багато значити для людини, навіть якщо інші не бачать у них ніякої цінності.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!