Як схудла Ірина Дубцова: секрети співачки

Схуднути прагнуть багато, тому завжди цікаво дізнатися, як це зробили зірки. Один з найбільш вражаючих випадків – преображення Ірини Дубцової. Популярна співачка, автор текстів пісень і композитор довгий час не могла позбутися від зайвих кілограмів, набраних після народження дитини. Пишні форми не псували Ірину, але їй доводилося чути масу критики на свою адресу від колег і шанувальників. Нещодавно молода артистка схудла, чим викликала хвилю інтересу серед шанувальників.

Стимул для схуднення Ірини Дубцової

Складно позбутися від надлишкових 18 кілограмів – співачка схудла не відразу. У якийсь момент жінка змирилася з новими формами, адже піклуватися про фігуру було колись. Вільний час займав підростаючий малюк – на самопочутті і зовнішності позначалися недосипання, відсутність занять спортом. На цьому тлі молода мама відчувала перманентний стрес – чоловік не був готовий миритися з тим, що дружина одужала після пологів.

Коли синові виповнилося 2 роки, Ірина розлучилася з чоловіком і зрозуміла, що повинна змінитися заради своєї дитини. Вона з головою поринула в роботу – стала готувати нову програму, почала працювати над своїм тілом. Для неї настала інша життя, і струнке тіло було її частиною. З'ясувалося, що повнота – наслідок надмірного вироблення гормону пролактину, відповідального за грудне молоко. Після закінчення годування грудьми співачка вирішила – вона доведе всьому світу і колишньому чоловікові, що може схуднути.

Принципи харчування

Ірина розгубилася в морі інформації про схуднення і не змогла зупинитися ні на одній з дієт. Вона пробувала голодувати, але успіх був короткочасний, що не влаштувало співачку. Після безлічі спроб позбавитися від зайвого, вона зважилася на ліпосакцію. Ірина не приховує, що схудла в результаті хірургічного втручання – воно виявилося вдалим рішенням. Після процедури залишилося лише підтримувати отримані форми. Спираючись на рекомендації дієтолога, співачка побудувала свій раціон згідно з такими правилами:

  • майже повна відмова від солі, яка затримує в організмі воду;
  • дробове харчування – Дубцова їсть 5-6 разів на добу;
  • обмеження об'єму порцій – їжа на її тарілці помістилася б у долоню;
  • вода – важлива складова раціону, в день красуня випиває 1,5 літра рідини;
  • співачка повністю відмовилася від алкоголю і вже більше 4 років не курить – все це позначалося на кольорі обличчя і фігури;
  • відмова від солодощів, швидкого харчування (фаст-фуду), напівфабрикатів;
  • основа раціону – кисломолочні продукти (сир, йогурт, нежирний сир), овочі, м'ясо (дієтичних сортів);
  • вечірнє чаювання виключається – вечерю до 18-00.

Дієта Ірини Дубцової вже не актуальна для співачки, але правильне і збалансоване харчування увійшло у звичку. Вона зізнається – після того, як схудла, вже не підсолює страви, їсть 4-6 разів на добу, а шкідливі продукти дозволяє собі лише зрідка. Ірина вживає хліб, але не більше 200 г на день, їсть яйця, а після виступу дозволяє собі з'їсти трохи солодощів. Дубцова регулярно п'є воду, намагається утримуватися від вечірніх трапез. Ці правила допомагають їй не накопичувати жирові відкладення на боках, талії, стегнах.

Меню на день дієти Ірини Дубцової

Щоб стати стрункішою не обов'язково вважати калорії, треба лише побудувати раціон, спираючись на рекомендації дієтологів. Дієтичне м'ясо у відвареному вигляді, овочі, знежирені кисломолочні продукти – це основа раціону. Ірина Дубцова схудла, дотримуючись простого меню, жорстко обмежуючи розмір порцій. Режим харчування включає в себе 5 прийомів їжі:

  • Сніданок: мюслі або вівсяні, гречані, пшеничні пластівці, сирний десерт.
  • Другий сніданок: фрукти (грейпфрут, банан, яблуко).
  • Обід: варене або приготоване на пару м'ясо курки, індички, нежирна риба, салат з овочів зі спеціями.
  • Полуденок: відварені або тушковані овочі, гречана, рисова каша.
  • Вечеря: кисломолочні продукти (нежирний сир, йогурт, кефір).

Відмова від певних продуктів

Один з елементів програми схуднення Дубцової – відмова від продуктів, що сприяють набору ваги. Перший час важко втриматися без улюблених соусів, солодощів, але незабаром правильне харчування стає нормою, і бажання спробувати шкідливі страви з'являється все рідше. Список продуктів, які потрапили в «немилість» до співачки:

  • соуси (кетчуп, майонез);
  • фаст-фуд – бутерброди з ковбасою, сосиски, хот-доги, гамбургери і т. д.;
  • консерви;
  • газована вода – в шипучі напої (Лимонад, Кока-Колу, Пепсі-Колу) додають консерванти, цукор, барвники;
  • здобна випічка, торти, тістечка, шоколад, цукерки – все це можна замінити сухофруктами, медом.

Фізичні навантаження

Після ліпосакції і дієти співачка схудла на 18 кілограмів і досягла оптимальних параметрів. Зростання і вага Ірини Дубцової – 172 см і 75 кг. Вага залишається стабільним вже довгий час, і відмова від шкідливих страв і солі – не єдиний спосіб його утримувати. Ірина вирішила діяти грамотно – до своєї дієти додала фізичні навантаження. У соцмережах співачка регулярно викладає свіжі фото з тренувань у спортзалі. Спочатку вона активно займалася фітнесом, але незабаром перейшла на бокс. Ірина стверджує, що цей вид спорту став прекрасним способом вилити негатив, впоратися зі стресом.

Відео

ІРИНА ДУБЦОВА у програмі "Наодинці з усіма"

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!