Ефективні дієти для схуднення за 4 дні

При бажанні швидкими темпами скинути надлишкову вагу дівчина задається головним питанням, як схуднути за 4 дні, але не завжди вибирає ефективний метод. Важливо дбати не тільки про проблемної фігурі, але і про власне здоров'я, щоб отримати 100%-ий результат. Продуктивно схуднути за 4 дні на 5 кг реально, головне – правильно скласти добовий раціон, не забувати про фізичну активність, достатньому споживанні води. Все починається з обмежень в живленні і домашньої зарядки, а закінчується любов'ю до спорту і грандіозними результатами.

Чи можна схуднути за 4 дні

Скинути кілька кілограмів менше ніж за тиждень цілком реально, головне – прискорити обмін речовин за допомогою корекції харчування, зігнати жир підвищеною фізичною активністю. Мова зовсім не йде про професійні заняття гімнастикою або іншими видами спорту, цілком вистачає помірного фізичного навантаження при дотриманні спортивного режиму. Ефективність монодієт підтверджена численними прикладами, проте підхід до проблеми зайвих кілограмів повинен бути комплексним. 4-денна дієта забезпечує грандіозний ефект, життя в новому вазі.

На скільки можна схуднути за 4 дні

Не варто виснажувати організм строгими дієтами і голодуванням, адже реально схуднути при дотриманні основних принципів правильного харчування. Результат залежить від особливостей добового раціону, поставлених цілей і суворого дотримання всіх лікарських приписів. Максимально можна стати легше на 5 кг, але багато влаштовує результат мінус 2-3 кг без радикальних обмежень в їжі.

Дієта на 4 дні

Якщо потрібно скинути кілька кілограмів за найкоротші терміни, важливо діяти негайно, головне – вибрати ефективну методику корекції надмірної ваги. Перед тим як схуднути за 4 дні, показано додатково проконсультуватися з дієтологом, виключити хронічні хвороби шлунка, ослаблення імунної системи організму. Їжа повинна бути збалансованою – збільшити кількість білка, а концентрацію жирів і вуглеводів знизити до мінімуму, але зовсім не прибирати. Харчування, щоб схуднути, повинно бути низькокалорійним, збалансованим, повноцінним.

Яєчна

Основний інгредієнт – це яєчний білок, який забезпечує енергоємний і тривалий процес перетравлення їжі. Обсяги добової трапези показано скоротити в кілька разів, включити в меню кілька відварених яєць. Овочі дозволено вживати в необмеженій кількості, але не поєднувати в одному підході з білками. На сніданок можна солодкі фрукти, на вечерю – кислі, з пониженим вмістом. Основні правила дієти, наступні:

  • виключити борошняне, солодке і продукти харчування з вмістом цукру;
  • скоротити обсяги споживаної солі;
  • поєднувати яйця з невеликою кількістю знежиреного сиру;
  • додати в денний мню грейпфрут, капусту;
  • пити до 2,5 літрів води за добу.

Білкова

Оскільки білок є «будівельним матеріалом» м'язів і має жиросжигающим ефектом, на дієту, щоб схуднути з 4 дня, стає основним інгредієнтом. Білкова їжа – основа дієтичного раціону, обов'язково включити в денний меню пісні сорти м'яса, молочну продукцію, знежирену рибу, яйця, філе курки і кролика. Додатково дозволено вживати натуральні антиоксиданти, рослинну клітковину, природні вітаміни. Ось основні правила харчування:

  • харчуватися маленькими порціями до 6 разів за добу, пити до 2 літрів води перед кожною трапезою;
  • виключити жирні, копчені, смажені, солоні та гострі страви;
  • дозволено два перекуси – на другий сніданок і полуденок з'їсти несолодкий, цитрусовий фрукт.
  • сніданок може бути ситним і повноцінним, вечеря – легким, низькокалорійним;
  • обід краще не пропускати, вибирати м'ясні, курячі або овочеві бульйони;
  • при виборі білкової їжі показано контролювати обсяги порцій, уникати переїдання.

Гречана

Щоб схуднути за 4 дні, можна використовувати гречку, як основний харчовий інгредієнт. Дієта відноситься до категорії монодієт, допомагає за 1 день скинути 1 кг. Дотримуватися такої системи живлення дозволяється не більше 7 днів, попередньо проконсультуватися з лікарем. Крім гречки можна вживати кефір, зелень в якості натуральних антиоксидантів. Не завадить прийом полівітамінних комплексів. Ось основні правила гречаної дієти, щоб за 4 дні схуднути на 4 кг без шкоди для здоров'я:

  1. Запарити склянку гречки 2 склянками окропу, настояти до повного охолодження, при цьому не солити і не перчити.
  2. Їсти запарені гречку протягом дня, скільки захочеться за одну порцію, запивати кефіром.
  3. При бажанні гречку можна заздалегідь залити порцією кефіру, але пам'ятати – добова доза цього кисломолочного продукту не повинна перевищувати 1 л.
  4. Більше 7 днів сидіти на такій дієті не рекомендується, інакше прогресує авітаміноз через відсутність натуральних вітамінів.
  5. Додатково дозволено випивати воду в кількості 2-2,5 л за добу, бажано в перервах між прийомами їжі.

Кефірна

Така дієтична система живлення має кілька модифікацій, щоб продуктивно схуднути і не нашкодити власному організму. За 4 дні можна назавжди позбутися від 3-4 кг, але при цьому дотримуватися жорстких обмежень у повсякденному раціоні. Рекомендована добова доза знежиреного кефіру не повинна перевищувати 1,5 літра, причому її рекомендується розділити на 6 прийомів їжі. Решта рекомендації для тих, хто худне людини детально викладено нижче:

  1. Дієта на знежиреному кефір підходить для розвантаження після свят, галасливого застілля і відпусток.
  2. Кефір вживати при відсутності порушень з боку органів травлення, проконсультуватися з лікарем.
  3. Протягом 3 днів дозволяється вживати тільки знежирений молочний продукт і воду, для різноманітності – житній сухар, але не більше 1 разу за добу.

Полунична

Щоб схуднути таким способом, важливо виключити наявність алергічної реакції на основний дієтичний продукт. При відсутності медичних протипоказань у меню худне людини на день має бути не більше 1,5 кг полуниці, додатково дозволено включити в добовий раціон низькокалорійні продукти. Ось зразкове меню на наступні 4 дні:

  1. Перший день: сніданок – склянка полуниці, нежирний кефір; обід – полуничний салат, горіх; вечеря – полуничний салат, сир і кефір зниженого змісту жирності.
  2. Другий день: сніданок – склянка полуниці, житній хліб; обід – полуниця з кефіром упереміш, вечеря – капустяний салат з полуницею.
  3. Третій день: сніданок – полуниця і тост; обід – диня, банан, полуниця; вечеря – овочевий салат на пару, склянка полуниці.
  4. Четвертий день: сніданок – полуниця і сир; обід – овочевий салат, полуниця; вечеря – капустяний салат з полуницею.

Питна

Така ефективна дієта, щоб схуднути, відноситься до категорії «рідких». Пити можна все, що завгодно, однак від твердої їжі доведеться на якийсь час повністю відмовитися. За 4 дні є можливість скинути до 3 кг, при цьому контролювати, щоб в організм не потрапляв цукор. Якщо пити зелений чай, то для солодощі дозволяється додавати ложку меду, цукрозамінник.

Бананова

Суб'єктивна думка, що банани є висококалорійним продуктом, дуже хибна, оскільки цей харчовий інгредієнт при правильному поєднанні допомагає людині швидко схуднути. За добу дозволено з'їдати 3 свіжих плода і випивати стільки ж склянок молока (знежиреного кефіру). Таким загальнодоступним способом можна позбутися від 4 кг і більше не набирати у вазі.

Відео

Білкова експрес-дієта 4 дні Мінус 4 кг Домашній Вогнище з Мариною

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!