Турбослім дренаж для схуднення чоловіків і жінок - інструкція по застосуванню і протипоказання

Компанія «Евалар» розробила ефективну для схуднення лінію продукції Турбослім дренаж. Багато з тих, хто хоче вирішити проблему надмірної ваги, вже переконалися в дієвості препарату, тому що розпрощалися з зайвими кілограмами і набряками. Виробник випускає цю біодобавки у вигляді концентрованих напоїв, що відрізняються по складу.

Турбослім для схуднення

Препарат містить компоненти, які інтенсивно діють на організм, що сприяє активному спалюванню зайвого жиру. Основні плюси: в процесі прийому Турбослім для схуднення відбудеться зменшення апетиту, пропадуть жирові відкладення і набряки, а м'язова маса набуде тонус. Результатами очищення організму будуть відчуття легкості і відновлення стрункої фігури. Що стосується мінусів, то в рідкісних випадках можуть проявитися побічні ефекти.

Поширена причина зайвої ваги ― зайва рідина. Обмін речовин працює повільно, утворюються набряки. Ще буває так, що за зиму організм виснажився, тому що позбувся необхідних мінералів і вітамінів. В такому випадку, комплекс Турбослім вирішить вашу проблему. Препарат сприяє прискоренню відтоку лімфи, очищає кров, посилює виробництво травних ферментів.

Турбослім дренаж для чоловіків

Пристрій чоловічого організму відрізняється від жіночого і щодо схуднення. Враховуючи це, була розроблена і випускається ефективна харчова добавка Турбослім дренаж для чоловіків. Вчені довели, що жирові відкладення у вигляді великого живота у представників сильної статі негативно впливають на обмінні процеси аж до розвитку серцево-судинних захворювань.

Коктейль Турбослім для чоловіків за складом відрізняється від "жіночого" напою, хоча обидві харчові добавки мають спільні компоненти. Препарат містить наступні речовини:

  • імбирний екстракт, стимулює зростання м'язової маси;
  • екстракт левзеї, що відповідає за активізацію кровообігу;
  • хром і цинк, що забезпечують мінімізацію утворення жирів з вуглеводів;
  • кон'юговану лінолеву кислоту, активно бере участь в утворенні м'язових тканин і в зменшенні міжтканинних відкладень;
  • l-карнітин, який забезпечує розпад жирових тканин.

Концентрований напій є додатковим засобом, що спалює жири і формує м'язову масу.

Склад Турбослім дренаж

Щоб зрозуміти принцип дії концентрату, позначимо його зміст. Кожен елемент відіграє важливу роль, в результаті чого відбувається прискорення обміну речовин, зникають набряки, поліпшується робота організму. Склад Турбослім дренаж у формі концентрованого напою, що застосовується для жінок віком від 18 до 45 років, містить:

  • витяжку з плодоніжки вишні, надає сечогінну дію;
  • екстракт сени, що працює як проносний засіб;
  • витяжку з морських червоних водоростей, протидіючу засвоєнню жирів з їжі;
  • екстракт гуарани, активізує роботу центральної нервової системи;
  • витяжку з вівса діючу, як жовчогінний засіб;
  • біофлавоноїди цитрусових рослин, що поліпшують мікроциркуляцію крові;
  • насичений лимонний сік, що сприяє захисту печінки;
  • екстракт артишоку, надає діуретичну дію;
  • витяжку з фенхелю, стимулюючу роботу органів травної системи;
  • екстракт зеленого чаю, надає енергію.

Інструкція по застосуванню Турбослім дренаж

Приємну на смак персикову біодобавку приймають 4 рази на день, додаючи 1 чайну ложку (близько 5 мл) препарату в 250 мл води. Пити фармакологічний засіб краще під час прийому їжі. Перед вживанням рекомендується збовтувати флакон. Період ефективного застосування, згідно інструкції по застосуванню Турбослім дренаж, становить від 10 до 20 днів, після чого слід двомісячний перерву.

Свідчення

Чоловіки та жінки різного віку можуть скористатися розробленим спеціально для схуднення видом біодобавки. Ефективність препарату підтверджують відгуки тих, хто позбувся зайвої ваги. Показання Турбослім дренаж:

  • бажання схуднути;
  • необхідність збалансувати діяльність травної системи;
  • потреба в позбавленні від набряків;
  • бажання активізувати роботу імунної і нервової системи.

Протипоказання

Інструкція практично кожного медикаменту має цей розділ. Хоча вживання цього засобу не приносить шкоди організму, перед тим, як почати застосовувати препарат, проконсультуйтеся з лікарем. Про поєднанні медикаментів і концентрату і протипоказання Турбослім дренаж, запитуйте лікаря. Біодобавка не рекомендована в таких випадках:

  • непереносимість містяться елементів;
  • період вагітності і лактації;
  • захворювання серцево-судинної системи;
  • атеросклероз і безсоння.

Ціна на Турбослім дренаж

Повний каталог продукції з цінами знаходиться на сайті виробника. Серію біодобавок Турбослім можна недорого замовити або купити в інтернет-магазині або в аптеці. Для порівняння вартості дивіться таблицю, де простежується ціна на Турбослім дренаж поширених в аптечних мережах (ціна вказана в рублях).

Найменування біодобавки

Аптека «Нео-Фарм»

Аптека «Лабораторія краси»

Turboslim-drenazh

360

387

Для жінок 45+

312

303

Для чоловіків

300

327

Відео: Продукція Турбослім

Турбослім Альфа

Відгуки

Світлана, 33 рокиХочу розповісти про вплив Турбослім за два місяці на своєму прикладі. Моє бажання здійснилося, я дуже хотіла схуднути і скинула 5 кг. Зараз харчуюся дробовими порціями і не вживаю солону, копчену і жирну їжу, щоб рідину і токсини не затримувалися в організмі. Раджу всім, хто хоче схуднути.
Ірина, 45 роківОстанній рік я користуюся продукцією Турбослім регулярно. Звернула увагу, що кожен раз мій організм по-різному реагує на препарат. Після першого застосування позбавитися від зайвої ваги не вдалося, на другий раз я зраділа ― відбулося виведення рідини, а на третій ― вдалося скинути 7 кг Рекомендую Турбослім.
Сергій, 39 роківЯ не вірив у те, що біодобавка може очистити організм і сприяти видалення жирових відкладень, але вирішив спробувати. Після пройденого курсу Турбослима для чоловіків, схуд поки на 6 кг, хотілося б ще більше скинути вагу. Помітив, що набряки на ногах і руках поступово пішли. Турбослім працює.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!