Модельформ 30 для схуднення - інструкція по застосуванню і склад, протипоказання і відгуки тих, що худнуть

Натуральні інгредієнти в поєднанні з комплексом ELEGREENALL утворюють біологічно активну добавку для схуднення. Компоненти препарату з назвою Модельформ і віковим покажчиком 30+ володіють тонізуючим ефектом м'якого дії, регулюють засвоєння поживних речовин і сприяють виведенню накопичених токсинів.

Склад Модельформ 30

БАД не є лікарським засобом і випускається у формі капсул по 30 штук в упаковці. Один блістер містить 15 капсул. Склад Модельформ містить дієві активні речовини. У 1-й капсулі препарату є псиллиум, форсколін 10%, інноваційний комплекс ЭЛЕГРИНОЛ (екстракт помаранчі горького 10%, екстракт мушмули японської, псиллиум). Що означають всі ці назви речовин, зручніше буде розглянути у таблиці, наведеній нижче:

Назва компонентаРоль у препараті
Екстракт японської мушмули

Склад:

  • провітамін А;
  • вітамін С;
  • калій;
  • коросолиевая кислота.

Компонент знижує жирову масу тіла завдяки:

  • поліпшенню обміну речовин і травленню;
  • зменшення рівня цукру в крові;
  • зниження рівня ліпідів.
Псиллиум у складі комплексу ELEGREENALL

Харчові волокна, що полегшують втрату маси тіла внаслідок:

  • тривалого почуття насичення;
  • зменшення обсягу споживаної їжі;
  • стабілізації процесу засвоєння вуглеводів і жирів;
  • регулювання функції ШКТ.
Екстракт помаранчі горькогоАктивізує метаболізм. Придушення апетиту досягається даними джерелом синефрин. Відбувається стимуляція теплового балансу в організмі (термогенез), завдяки чому прискорюється розщеплення жирів. Не виключений і тонізуючий ефект: зняття втоми і збільшенням активності.
ФорсколінНатуральний інгредієнт, що отримується з рослини колеус форсколии. Екстракт сoleus forskohlii стимулює обмін речовин, зменшує апетит.
Наявність псиллиума у складі препаратуДетоксикація шлаку, що потрапляє в організм ззовні, усунення тих токсинів, що залишилися після обміну речовин.

Показання Модельформ

При додаванні в їжу біологічно активної добавки слід попередньо проконсультуватися з лікарем. Жінки приймають Модельформ для схуднення. В інструкції до препарату написано, що його можна використовувати при нестачі синефрин, як додаткове джерело його отримання. Синефрин – протоалкалоид, який забезпечує спалювання жиру.

Модельформ створений для здорових людей без важких хронічних захворювань і підходить жінкам, які отримали зайві кілограми внаслідок стресу, неправильного харчування, гормональних змін. В останньому випадку варто порадитися з гінекологом. У молодому віці зайві кілограми спалюються за рахунок швидкого метаболізму, а після 30 років цей процес уповільнений. Для його прискорення був розроблений препарат.

Як діє Модельформ

Жирові надлишки на стегнах і талії дуже складно усунути. Дія Модельформ полягає в активізації життєвих ресурсів, тонізуючому впливі на організм і прискоренню виведення токсинів, що накопичилися за довгі роки. Ключові моменти впливу засобу Модельформ обумовлені його складом і полягають у наступних аспектах, необхідних для тих, що худнуть людей:

  • усунення жирових відкладень;
  • зниження ваги;
  • регулюванню функції кишечника;
  • нормалізації самопочуття після менопаузи і загального стану в цей період;
  • стабілізації апетиту;
  • зменшення тяги до борошняної їжі, високоуглеводной їжі і солодкого.

Модельформ – відгуки лікарів

Дієтолог Білоусова Ганна і фахівець з фітнесу Турчинська Ірина є представниками цієї біологічно активної добавки Модельформ. Їх позитивні оцінки щодо ефективності препарату засновані на філософії «18/30/40». Числа являють собою вікові жіночі категорії. Аналог препарату розроблений для жінок найбільш критичних віків.

Модельформ – ідеальна біодобавка для жінок за 30 років. В основі розробки лежить методика вивчення впливу натуральних компонентів на динаміку маси тіла. Інші лікарі про Модельформ також сходяться на думці. що препарат корисний і має яскравий ефект. Серед дієвих моментів називають поліпшення виду волосся і очищення шкіри, підвищення бадьорості, регулювання режиму дня, відновлення сну.

Як застосовувати Модельформ

Популярність препарату обумовлена легкістю застосування. Спосіб прийому практичний і підходить навіть самим зайнятим людям. Інструкція по застосуванню Модельформ 30 свідчить про те, що приймати препарат Модельформ потрібно по 1 капсулі. Одяг діючих компонентів в оболонку капсули дозволяє доставити речовини в шлунок, уникаючи їх розсмоктування шляхом. Щоб капсула засвоїлася разом з їжею, рекомендують приймати препарат під час або після їди в першій половині дня. Запивати склянкою води (200 мл).

Таблетки Модельформ

Таблетки великого розміру 370 мг ускладнюють прийом препарату. Поліпшити їх засвоєння допоможе достатню кількість води протягом дня і при прийомі капсули, яка містить всі необхідні вітаміни. Якщо не виходить запити водою, то капсули можна розкрити і пити порошок. Таблетки для схуднення Модельформ 30 потрібно зберігати при температурі до 25 градусів максимум три роки.

Як довго можна приймати Модельформ

Тривалість прийому препарату розрахована на 2 місяці. При бажанні курс Модельформ можна повторити. Поліпшити ефективність препарату допоможуть фізичні вправи і дієтичний раціон по системі авторів Модельформ «3 віку». Упаковки з двох блістерів вистачить на 1 курс. Порції повинні невеликими, але частими, їжу краще відварити, ніж смажити. Замість десерту їжте фрукти, але не банани.

Побічні ефекти Модельформ 30

В інструкції до застосування препарату сказано, що Модельформ не має побічних ефектів. Судячи з негативним відгуками, багато жінок не згодні з цією думкою. Деякі відзначають наступні побічні дії Модельформ: сухість у роті, головні болі, безсоння. Всі ці ефекти можуть бути викликані як реакцією на інгредієнти препарату, так і зміною звичного режиму.

Модельформ – протипоказання

Модельформ приймають при відсутності алергії на компоненти біодобавки. Перед застосуванням обов'язкова консультація з лікарем. Модельформ не можна приймати при вагітності, годуванні грудьми і гіперчутливості до компонентів. Чекаючи дитину, жінка відчуває подвійне навантаження. Клінічних досліджень, як впливає Модельформ не проводилося, тому краще не ризикувати здоров'ям майбутнього малюка. Чоловікам не слід приймати препарат, оскільки він повністю орієнтований на жіночий організм.

Ціна Модельформ 30

Придбати продукцію можна через інтернет-аптеку або аптечний кіоск міста Москви. Ціна ефективної біологічно активної добавки залежить від виробника і місця продажу. Щоб не придбати підроблений товар, краще купувати на офіційному сайті виробника. Судячи за відгуками покупців, уникнути алергічної реакції допоможе нескладна процедура перевірки: потрібно відкрити одну капсулу і посипати на зап'ясті. На наступний день трохи порошку покласти під язик. Слідкуйте, щоб під рукою у вас були антигістамінні препарати.

Аптека та виробникВартість в рублях
Мережа аптек «5mg», ТОВ " В-Мин+832
ЭликсирФарм, ТОВ " В-Мин+985
Самсон-Фарма", Фармаплант Фабрикацион хемишер869
Аптека оптових цін983
Piluli.ru, Фармаплант790
Аптека ІФК, ТОВ " В-Мин+950
Онлайн гіпермаркет здоров'я 36,6969

Відео: Modelform для схуднення

Модельформ - нова сторінка світової історії зниження ваги

Відгуки про Модельформ 30

Ангеліна, 35 роківПри зрості 160 см я важила 73 кг. Купила біодобавку для тридцятирічного віку, але знаючи, що чудес не буває, поєднала з дієтичної методикою: правильний раціон (без жирного, солодкого) та фітнес-програму (біг і кардіо-навантаження). Результат використання: об'єм стегон зменшився з 100 до 92 см, а вага впав до 68 кг. Буду брати ще один курс.
Ганна, 31 рікЯ не вірила Бадів до того моменту, поки не побачила, що подруга схудла на 6 кг За 2 місяці це відмінний результат. Мій вага 80 кг, а зріст – 173 кг. Моєю заповітною мрією був нормальний показник ваги 66 кг. Я приймала препарат повний курс, зниження ваги до 76 кг, дієту не дотримувалася. Позитивний ефект!
Христина, 38 роківМені без 2-х років сорок, тому схуднути в моєму віці – це велика проблема. Пробувала кефірну дієту на 7 днів, але сили волі не вистачило надовго. Зважилася на прийом даної біодобавки, за 1 місяць скинула 2 кг Початок покладено, буду приймати далі.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!