Дієта космонавтів - 20 днів, відгуки схудлих. Меню дієти космонавтів

Думаєте, що на такій дієті сидять тільки космонавти? Може деякі тимчасові мешканці космосу і користуються цією системою, але в дійсності вона так названа тільки тому, що потрібні ідеальне здоров'я і величезна самовіддача на шляху до бажаного ваги. Дієта космонавтів вважається однією з суворих, але при цьому швидких, адже дозволяє схуднути на 20 кг за 20 днів. Зацікавив такий спосіб? Дотримуйтесь інструкцій нижче, щоб скинути вагу.

Меню дієти космонавтів або 20 кг за 20 днів

Перехід на раціон цієї ефективної дієти створює організму стресову ситуацію, адже меню під час неї не змінюється, а щоденна калорійність знижена до межі і складає всього 700 ккал. Зменшення калоражу – це перший механізм, на якому заснована космічне харчування. Другий принцип полягає в скороченні вуглеводних продуктів і збільшення білка.

Єдиний мінус дієти – низька харчова цінність, тому займатися фітнесом сил вже не вистачить, але піших прогулянок при цьому краще не уникати. Якщо ви прийняли рішення спробувати скинути 20 кг за 20 днів, то ось меню.

Сніданок

Чашка кави без добавок або 1 ст. кефіру, омлет, але не на маслі, або 1 яйце варене

Обід

Курка варена, але зі знятою шкіркою, 0,5 л бульйону після її варіння, склянку кефіру або кухлик кави

Перекус

Чашка простого кави або 1 ст. кефіру

Вечеря

1 ст. кефіру, нежирний сир 200 г

Як дотримуватися космічної дієти

Важливо не просто харчуватися за представленою методикою – потрібно ще дотримувати деякі правила дієти. Окрім виключення вуглеводів необхідно відмовитися від таких продуктів:

  • сіль;
  • спеції;
  • хліб;
  • випічка;
  • кондитерські вироби;
  • цукор в будь-якому вигляді;
  • містять клітковину.

Правила дієти, що стосуються самих прийомів їжі:

  1. Харчування обов'язково повинно бути 4-разовим.
  2. Кількість води, що випивається за день, не повинно бути менше 2 л.
  3. Не можна відступати від щоденного меню. Якщо ж мучить відчуття голоду, то дозволяється склянку кефіру.
  4. Вживайте вітаміни, щоб підтримати здоров'я.
  5. Закінчивши дієту, поступово збільшуйте калорійність раціону, адже організм відвик від старого режиму.

Як дуже жорсткий режим, дієта на 20 днів характеризується деякими протипоказаннями:

  • Дотримуватися систему не рекомендується при захворюваннях травної системи, дисфункції нирок або печінки, серцевій недостатності, хронічно протікають хворобах.
  • Не можна сидіти на такій системі вагітним і годуючим жінкам з гормональними збоями.

Дізнайтеся, можливосхуднення на травах 25 кг в місяць.

Відгуки схудлих про результати

Олена, 32 рокиДуже важко дотримуватися цю дієту. Часто паморочиться голова, хочеться їсти. Радують тільки результати – 14 кг за 20 днів. Обіцялося більше, але організм конкретної людини система виробляє індивідуальний ефект. Раджу спробувати, але бути дуже обережними!
Марина, 25 роківЯ так раділа, коли результат був дійсно мінус 20 кг за 20 днів, але є один нюанс – через півроку я набрала вже 25. Питання як схуднути на 20 кг за 20 днів я вирішила, але ось вихід з дієти абсолютно не продумала. Не повторюйте моїх помилок і при дотриманні такого харчування не робіть набіги на холодильник після закінчення дієти – це моя порада.
Наталя, 41 рікЗ віком пружність шкіри знижується і після цієї дієти вона обвисли. Схуднути за 20 днів вдалося на 16 кг, але довелося записуватися в тренажерний зал – не залишати ж себе в такому вигляді. По своєму досвіду рекомендую краще використовувати принципи правильного повноцінного харчування з фізичними навантаженнями – так набагато корисніше, а організму легше.

Фото до і після схуднення

Крім дієтичного харчування, скинути вагу допомагає і психологічний настрій. Насамперед це мотивація. Чим можна мотивувати себе дотримуватися суворий режим? Переглядом фото вже схудлих на дієті космонавтів до її початку і після. Коли ви бачите те, до чого прагнете, простіше переживати обмеження. Захотілося солоденького – погляньте на фотографію і уявіть, що через час ви будете виглядати, як на неї, якщо не зірветеся.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!