Капсули для зниження ваги

Препарати для схуднення насичені речовинами, робота яких спрямована на скидання зайвої ваги без будь-яких дієт. Що пропонують фармакологи своїм клієнтам? Капсули для схуднення – це біологічно активні добавки, що прискорюють обмін речовин. Такі препарати для зниження ваги ніяк не розраховані на те, щоб ви різко стали худенькою, в їх основі лікарської речовини, яка вилікує вас від ожиріння. Вибирати нові засоби для схуднення потрібно з граничною обережністю, вивчаючи склад і тип впливу на організм, щоб не нашкодити здоров'ю.

Принцип дії капсул для схуднення

Лишоу, Лінчжі, Best Slim, Редуксин, Дикороси, Золотий Кулька, Best Shown, Екстракт Артишоку – препаратів багато, але яка дія лежить в їх основі? Дію капсул для схуднення базується на таких принципах:

  1. Продукти для схуднення, які продаються в аптеках, обов'язково сертифікується, що підтверджує безпеку коштів. Якщо ви купуєте добавки з полиць сумнівних магазинів – вся відповідальність за ваше здоров'я покладається тільки на вас.
  2. Компоненти в капсулах натуральні, це кави або трав'яний склад.
  3. Якщо капсули на L-карнитине, то вони будуть сприяти схудненню, але не гарантують вам скидання ваги без додаткових дій з вашої сторони: тренувань у спортзалі, відвідування басейну, встановленого правильного раціону харчування.
  4. Засоби для схуднення можуть притупити відчуття голоду, зменшити апетит або прискорити роботу обмінних механізмів. Пам'ятайте, що очікувати високих результатів при обмеженні навантажень не можна. Займайтеся спортом, якщо хочете незабаром пурхати, як метелик.

Огляд ефективних капсул для зниження ваги

Полиці аптек і магазинів пропонують як нові засоби для схуднення, так і старі, перевірені. Популярні і ефективні засоби:

  • Ліда – цей засіб допомагає втілити боротьбу з кілограмами, знаходиться у продажу вже давно. Сильно знижує апетит, пригнічує бажання поїсти. Склад, зазначений виробниками, рослинний. Слід врахувати, цей препарат володіє деякими побічними ефектами і є несертифікованим, тому в аптеках його немає. До побічних явищ відносять: запаморочення, відчуття нудоти, безсоння, зайву нервозність і дратівливість.
  • Білайт – засіб на основі листя лотоса, трутового гриба, пории кокосовидной і оболонки курячих шлунків. Компоненти китайських капсул для схуднення натуральні, виробники вказують, що реальний скидання ваги за місяць від 5 кг. В Москві зможете придбати препарат у магазинах, але слід врахувати, що США і Європа ці капсули забороняють продавати.
  • Бомба – поділяється на два типи таблеток: зелені та червоні. В основі складу зелених – горіхи, гарбуз, червоний перець, лимон, які в комплексі дають можливість схуднути на 10 кг за місяць. Головне завдання речовин – знизити апетит. Бомба червоного кольору складається з Л-карнітину, кайенского перцю, екстракту подорожника і загадкового Fructus Canarli. Безпечно засіб, сказати важко, але в аптеках його не продають, а замовити його можна тільки в інтернеті.
  • Миаози – засіб від східних виробників, дозволяють застосовувати не довше 2 місяців. Складається з глоду, купени, гінкго білоба, індійського лотоса, ламінарії. У випадку побічних реакцій з'являються болі в животі, нудота, сухість у роті. Будь-який вид алкоголю пити під час прийому забороняється. Купити миаози можна в аптеках, інтернет-магазинах та звичайних магазинах-представниках.
  • Жуйдэмэн – китайські Бади на основі ягід глоду, зеленого чаю, хризантеми китайської та інших речовин. Вітаміни, алколоиды, флавоноїди допомагають уникнути стресу, сприяють стабілізації тиску, підвищують імунітет. Капсули за твердженнями творців дають реальні шанси на схуднення, запобігають старінню клітин і покращують м'язи.

  • Цинцзышоу – екстракти фруктів, рослин сприяють тому, що вага починає різко знижуватися. Ківі, гуарана, апельсин, Л-карнітин та комплекс вітамінів – це спалювач жирових клітин організму. Завдяки яблуку шлунок швидше насичується, а порції вашого раціону будуть зменшуватися. Капсули зменшують обсяги токсинів в організмі, проводячи корисну, щадне очищення.
  • Льняні – однойменне масло в капсулах, що пригнічує апетит, але не робить талію осикою. Не можна їсти торти один за одним заїдаючи цукерками, а після них приймати олію льону і мріяти про витонченому силуеті. Продукт всередині капсул дуже специфічний на смак, тому просто рідке масло поступається таблеткам.
  • Яблучні – фармацевтика представляє засіб, основою якого є яблучний оцет. Дієта одночасно з прийомом препарату не потрібна. Протягом місяця можна скинути 5-10 кг, а якщо у людини ожиріння, то застосовують препарат триразовим курсом. Капсули підійдуть для профілактики ожиріння.
  • Спіруліна – магазини з продажу Бадів, мережі аптек поширюють капсули на основі морських водоростей. Виробник зазначає в інструкції результат схуднення відміткою в 15 кг за місяць. Комплекс вітамінів і білка – багате джерело для злагодженості роботи організму. Спіруліна спрямована на щадне схуднення, профілактичні заходи.
  • Ультра ефект – харчова добавка блокує потрапляння жирів в організм. Можна капсули з 16 років, але без одночасного вживання алкоголю або інших засобів для схуднення. Женьшень і комплекс екстрактів створені спочатку для людей, які ведуть малорухливий спосіб життя.
  • Риб'ячий жир в капсулах – засіб противне з дитячих років, але желатинові капсули не тільки корисні, але і ефективні для скидання зайвої ваги. Препарат буде діяти у випадку, якщо ви переглянете свій раціон харчування, а ще краще дотримуйтесь дієти.

Є побічні ефекти і протипоказання

Купуючи тайські та інші східні засоби в аптеках або магазинах, вивчайте обов'язково їх склад, щоб уникнути неприємних наслідків. Найпоширеніші побічні явища під час прийому препаратів для схуднення:

  • підвищене потовиділення;
  • сухість у роті;
  • порушення сну;
  • зникнення апетиту повністю;
  • знервовані стану;
  • прискорене серцебиття;
  • нудота, позиви блювоти;
  • стрибки артеріального тиску.

Відгуки про результати схуднення

Ольга, 18 років Страждаю зайвою вагою з дитинства, вирішила купити в магазині засіб Ліда. Не підійшло, так як постійно нудило і крутилася голова, хоча склад капсул начебто нешкідливий. Може це алергія на речовини ліки.
Ірма, 32 роки Поєднувала нескладну дієту і капсули риб'ячого жиру. За місяць вийшло скинути 4 кг Рекомендую це засіб, якщо хочете скинути трохи зайвої ваги з боків і стегон, привести талію до ідеалу.
Ірина, 22 роки Купила капсули для схуднення Ананас і раджу всім. Засіб – супер, їла, що хотіла. Скинула за місяць 7,5 кг – хороший результат. Засіб володіє високим рейтингом серед приймаючих.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!