Коляски для новонароджених - рейтинг кращих моделей

Коли в будинку з'являється дитина, йому обов'язково потрібно купити придане. Молоді матусі уважно вивчають ТОП кращих колясок для новонароджених, щоб створити максимально комфортні умови при переміщенні свого чада. У залежності від фінансових можливостей це може бути продукція відомого бренду або бюджетний варіант.

Кращі коляски для новонароджених

Купуючи дитині перше транспортний засіб, молоді батьки звертають увагу не стільки на зручність і амортизацію вподобаної моделі, а на зовнішній вигляд, дизайн. Модні коляски 2019 для новонароджених стають джерелом натхнення, викликають масовий захват. Покупцям ніяких грошей не шкода, аби отримати бажану модель у користування, створити комфорт своєму малюку. Нижче представлені ті варіанти, на які переважає підвищений попит. Це:

  1. NOORDI Arctic sport (Норвегія) – це лідер продажів за якістю матеріалів, надійності складання. Модель легка, багатофункціональна, компактна, забезпечує кілька рівнів захисту малюка.
  2. ROAN Marita – не продувається продукція, виготовлена з водонепроникного матеріалу. У додатку йде дощовик, а дитині в люльці буде комфортно, зручно при транспортуванні.
  3. Noordline Edel (Німеччина) – надійний варіант, який пропонує молодим батькам високу прохідність, маневреність. Прослужить не один сезон, має ряд функцій.
  4. Bebecar Grand Style (Португалія) – красива дитяча коляска, легка в переміщенні, непомітна при зберіганні в квартирі.
  5. Cosatto Giggle (Великобританія) – універсальна коляска, яка насамперед привертає увагу дизайном, кольором, якістю матеріалу і набором доступних функцій.

Коляски для новонароджених 3 в 1

При виборі відповідного транспортного засобу дитині перевагу бажано віддавати багатофункціональним колясок, щоб дитина міг не тільки лежати, але і сидіти, активно пізнаючи навколишній світ. Присутність люльки вітається, щоб за необхідності можна піднести новонародженого, наприклад, в районну поліклініку на плановий огляд. Висновок напрошується сам собою: ідеальний варіант дитини на першому році життя – коляска для новонароджених 3 в 1 (трансформер). Нижче представлені популярні варіанти відомих виробників. Це:

  1. Camarelo Carmela – дитяча коляска, що більше підходить для зимового періоду. Наявність автокрісла стає бонусом для покупців, які мають автомобіль для пересування всієї родини.
  2. CAM Dinamico – сучасна, стильна, компактна і легка коляска, що відрізняється від конкуренток прогресивною системою безпеки в машині.
  3. Tutis Zippy New – ця литовська продукція коштує недорого, але дуже скоро стає ідеальним помічником молодим батькам. Такий трансформер сміливо поповнює рейтинг дитячих колясок, затребуваний у масах.

Рейтинг колясок 2 в 1

Така прогресивна конструкція складається з двох модулів, тому зручна при транспортуванні в машині і повсякденному використанні. Німецькі коляски для новонароджених 2 в 1 характеризуються водонепроникним і немарким матеріалом, додатковими функціями, ортопедичним будовою спинки, легкістю, довговічністю в експлуатації. Деякі покупці вважають таке придбання дорогим, тому прагнуть підібрати бюджетні варіанти інших фірм з таким же високим якістю продукції. Це:

  1. Mima Xari (Іспанія) – стильна і елегантна покупка для новонародженого, підкуплива маневреністю, багатофункціональністю, високою якістю матеріалу і наявністю ряду аксесуарів на кожен день.
  2. Camarelo Sevilla (Польща) – поєднання стильного дизайну, легкість в транспортуванні і мобільного зняття модуля. Це кращі дитячі коляски, які доречно експлуатувати в будь-який час року, і якісний матеріал, міцна рама, гумові колеса ще довгий час не прийдуть в непридатність.
  3. Adamex Barletta (Англія) – класична коляска, яка відрізняється своєю маневреністю, тихим ходом, стильним дизайном. Якщо купувати такі коляски для новонароджених – рейтинг кращих можна вивчити в каталозі разом з остаточними цінами на всі позиції.

Коляски для новонароджених, рейтинг кращих для зими

Особливо важливо вибирати якісну коляску напередодні зимових морозів. Необхідно зберегти прогулянки на свіжому повітрі в будь-яку негоду, при цьому новонароджений повинен відчувати себе комфортно. Нижче представлений рейтинг колясок для новонароджених, які ідеально підходять за якістю матеріалу та маневреності для використання в зимовий період. Це новинки і класичні позиції з позитивними відгуками:

  1. Inglesina – прогресивний трансформер на всі випадки життя з регулюванням спинки на 3 положення. Має знімний утеплений чохол, потужні колеса і стійкі задні гальма. Перш ніж замовити модель, бажано ознайомитися з ціною доступна не всім зацікавленим.
  2. Emmaljunga – багатофункціональна модель зі спеціальним механізмом захисту голови. Є гальмівна педаль, глибокий капюшон, двосторонній чохол для ніг. Відмінний прогулянковий варіант для зими зі Швеції, але ціна завищена.
  3. City Lanser – це популярна бюджетна модель польської фірми, вартість якої доступна всім молодим батькам. Серед переваг виділяють систему пружинної амортизації, міцні надувні колеса, чохол для ніг і дощовик. Відгуки позитивні.

Коляски-люльки

Наявність переносний люльки для багатьох батьків – обов'язковий критерій вибору. Рейтинг кращих колясок повинен містити цю функцію, щоб новонародженого було зручно і швидко транспортувати. Можна спочатку подивитися фото, вивчити відгуки, а потім замовити і купити в інтернет-магазині ідеальний варіант за доступною ціною. Якщо потрібна коляска-люлька для новонароджених, нижче представлена вдала продукція популярних фірм:

  1. Happy Baby Charlotte (Англія) – легка модель, основні переваги – простора люлька, регулюється під різним кутом спинка, місткий кишеню і корзина для продуктів.
  2. Peg-Perego Culla auto (Італія) – популярна модель італійської фірми, фото якої залучає всіх молодих батьків. В люльці є спеціальний клапан, який контролює потік повітря. Коляска виконана з водонепроникного матеріалу, має знімний капюшон.
  3. Ady care sonata (Південна Корея) – популярні коляски для новонароджених – рейтинг кращих продовжують, при цьому ціна доступна для молодих батьків. Тепла накидка і великий капор роблять таку модель відмінним транспортним засобом на зимовий період, переносна люлька має еластичні та зручні ручки.

Як вибрати коляску для новонародженого

Вивчаючи численні фото у каталогах, у виборі беруть участь тільки кращі коляски для новонароджених. Обов'язковими критеріями оцінки повинні стати легкість і практичність моделі, якісний матеріал і міцна рама, наявність аксесуарів і доступна ціна продукції, рейтинг фірми – виробника. Відгуки покупців теж рекомендується вивчити, щоб зробити дійсно вигідну покупку.

Ціна на коляски для новонароджених

Це не легкий вибір молодих батьків, адже для свого малюка хочеться придбати найкращий транспортний засіб за доступною ціною. Насправді вартість дитячих колясок різна, обумовлена рейтингом бренду і функціями самих моделей. Наприклад, трансформер City Lanser можна придбати до 15 000 рублів, тоді як ціна продукції бренду Bumbleride досягає 30 000 рублів.

Відео

Як вибрати коляску? - Доктор Комаровський

Відгуки

Марина, 31 рікУ мене дешева коляска трость Adamex, легка і зручна на всі випадки життя. З новонародженим управлятися в ній незвично, але вже з 6 місяців віку це прекрасний варіант. Легко складається, неважка, компактно стоїть у кутку, не займає багато місця. Особисто у мене немає нарікань на таке придбання, другий рік благополучно користуюся.
Світлана, 28 роківЯ купила триколісний візок DeCuevas і сильно пошкодувала про свій вибір. Так, вона легка і компактна, але дуже незручна в управлінні, хитка. Постійно мучилася на поворотах, боялася за дитину. Така нестійкість лякала, а про маневреності взагалі мовчу. Краще вибирати класичні моделі, а не бігати за модою, рейтингами.
Ілона, 35 роківДовго вибирала коляски для новонароджених – мій рейтинг кращих має занадто високу ціну. Довелося зробити вибір на користь трансформера City Lanser за 12 000 рублів. Я дуже задоволена, оскільки наша помічниця вірою і правдою служить вже другий рік, без нарікань. Ходова частина бездоганна, рама легка, а гальма м'які, ще ні разу не підводили в дорозі.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!