Місячний календар стрижок на липень 2019 - найкращі дні для створення образу

Місяць впливає на всі життєві процеси, і на ріст волосся в тому числі. Знання сприятливих і несприятливих днів для стрижки, фарбування, укладання волосся допоможе створити бездоганний образ. Якщо підстригти волосся за місячним календарем, вони будуть міцніше і густіше, а новий образ принесе сприятливі зміни в житті.

На яку Місяць краще стригти волосся

Міняти зачіску рекомендується на зростаючу Місяць. У цей час волосся відростають швидше. Сприятливі дні для нової стрижки – 5, 8 або 11 місячні дні. На убуваючу Місяць підстригатися небажано, але можна зміцнювати коріння, боротися з лупою. У повню не рекомендується радикально міняти імідж, можна тільки кінчики злегка підрівняти.

Місячний календар стрижки волосся на липень 2019

Дата /

Місячний день

Місячна фаза,

сузір'я

Рекомендації за місячним календарем

1 / 29

щербатий у Близнюках

Серйозно задумайтеся про зміни. Вони будуть вдалими не тільки в зовнішності. Зверніться до перукаря, продумайте новий образ, стрижку, укладку. Для фарбування волосся виберіть більш вдалий час.

2 / 30

молодий місяць у Раку

Не записуйтеся в перукарню. Стрижка буде невдалою, може погіршитися душевний стан. Те ж саме стосується нової укладання, фарбування волосся. На користь експерименти із зовнішністю не підуть.

3 / 2

місяць у Раку

Відмінний час для радикальних змін у зовнішності. Нові стрижки надають енергію, піднімають настрій, викликають впевненість у собі. Вибрати нову зачіску, зробіть фарбування. Вітаються будь-які експерименти з волоссям.

4 / 3

місяць у Леві

Це несприятливий місячний день для нових стрижок і укладок. Нова зачіска забере енергію, зробить організм вразливим до хвороб. Краще виконати оздоровчі маски, змінити колір волосся.

5 / 4

місяць у Діві

Якщо хочеться змін і свята душі, переборіть бажання підстригтися. Зачекайте кращого періоду для зовнішніх перевтілень. Хімічна завивка поїсть кінці, фарбування зіпсує коріння. Стрижка додасть волоссю неохайний, недоглянутий вигляд.

6 / 5

Це сприятливий час для будь-яких починань. Змініть спосіб – це приверне удачу, підвищить фінансовий добробут. Будь-яка зачіска поліпшить настрій, додасть волоссю доглянутий, здоровий вигляд.

7 / 6

місяць у Терезах

Не плануйте візит в перукарню. Небажані будь-які маніпуляції з волоссям, навіть підрізання кінчиків. Можна послабити організм, порушити енергетичні зв'язки.

8 / 7

Навіть професійний майстер не зробить бездоганну зачіску. Волосся тьмяними і млявими, сповільниться його ріст. Фарбування доведеться вчасно, оскільки додасть жіночого образу привабливість, сексуальність.

9 / 8

Перша чверть Місяця у Терезах

Присвятіть день візиту в перукарню. Зробіть стрижку, укладку, оздоровчу маску, але не фарбуйте волосся, інакше можете спровокувати конфлікт у родині, нерозуміння близьких людей.

10 / 9

місяць у Терезах

Відмовтеся від будь-яких косметичних послуг. Фарбування, завивка і стрижка не принесуть задоволення. Новий образ може розчарувати. Краще почекати з зовнішніми перевтіленнями.

11 / 10

місяць у Скорпіоні

Відмовтеся від стрижки. При бажанні внести новизну в образ вибирайте неординарні укладання, сміливі фарбування волосся, почніть курс доглядають масок.

12 / 11

День починайте із зовнішніх перевтілень. Виберіть нову стрижку, зробіть укладку, пофарбуйте волосся. Це додасть впевненості в собі, допоможе налагодити стосунки з протилежною статтю.

13 / 12

місяць у Стрільці

У цей місячний день можна будь-які процедури з волоссям, крім стрижки. Волосся добре вбирають будь-лікувальний склад. Новий образ створить сприятливі умови для спілкування з родичами, близькими.

14 / 13

Нові стрижки та оригінальні укладання змінять зовнішній вигляд, підвищать самооцінку. Від фарбування волосся краще відмовитися – така затія принесе розчарування, невдачі в справах.

15 / 14

зростаюча Місяць у Козерозі

Нова стрижка приверне удачу, підвищить добробут, покращить настрій. Волосся краще не фарбувати, оскільки фарба не візьметься, і результат не принесе душевного задоволення.

16 / 15

місяць в Овні

Будь-які маніпуляції з волоссям послаблюють імунітет, провокують проблеми зі здоров'ям. Відмовтеся від візиту в перукарню, не експериментуйте із зовнішністю.

17 / 16

повний місяць, Місяць у Овні.

Несприятливий час для походу в перукарню. Завивка, фарбування і лікувальні процедури для волосся не заборонені. Невдала стрижка стане початком неприємностей в особистому житті. Можливо, зрада рідних і близьких людей.

18 / 17

щербатий в Овні

Укладання, завивка і випрямлення локонів радикально змінюють зовнішність, привернуть протилежну стать, підвищать самооцінку.

19 / 18

Плануйте фарбування, ламінування, укладання, лікувальні маски. Від стрижки відмовтеся, такі зміни в зовнішності спричинять погіршення самопочуття, підвищують ризик захворюваності.

20 / 19

Складні стрижки і зачіски, плетіння кіс, хімічна завивка і ламінування послаблять здоров'я. Краще не стригтися в цей день, а вибрати легку укладання, фарбування, тонування волосся.

21 /20

Це не самий сприятливий день для стрижки, зовнішній вигляд зачіски буде неохайним, кінці почнуть швидше сіктися, а коріння ослабнуть. Колір волосся не міняйте – ослабнуть коріння.

22 / 21

Сприятливий період для змін із зовнішністю. Це хороша можливість зміцнити структуру волосся. Отриманий ефект порадує, а зачіска приверне загальну увагу, удачу і везіння.

23 / 22

Стрижка по Місяцю особливо вдала. Вона заряджає позитивною енергетикою, підніме настрій, підвищить життєвий тонус, приверне багатство. Можна стригти волосся, пофарбувати їх у світлий або насичений відтінок.

24 / 23

Змініть зачіску, і успіх у фінансових справах забезпечений. Новий образ приверне грошові потоки, закличе везіння, підніме настрій. Якщо не віддалятися від обраного стилю, удача на вашій стороні.

25 / 24

третя чверть Місяця, у Тельці

Нервовий напружений день. Відкладіть стрижку на більш відповідний час, інакше повільний ріст волосся і їх випадання стане неприємною несподіванкою. Зміцніть пасма масками, іншими поживними процедурами.

26 / 25

щербатий Місяць у Близнюках

Це суперечливий знак Зодіаку, краще утримайтеся від радикальних змін із зовнішністю. Стрижка зіпсує структуру волосся, сповільнить їх зростання, призведе до хвороби. При бажанні щось змінити краще покрасьтесь в темний відтінок.

27 / 26

Відмініть похід в перукарню за місячним календарем – для цього місячного дня характерна негативна енергетика космосу. Якщо підстригтися, привернете плітки, заздрість, негатив з боку. Фарбування волосся призведе до конфліктів у родині, сварок.

28 / 27

Стрижки і укладання погіршують зовнішній вигляд, підривають здоров'я. Краще пофарбуйте волосся або виконайте ухаживающую процедуру для волосся. Головне – зберегти їх первинну довжину до сприятливого місячного дня.

29 / 28

Щербатий в Раку

За астрологічним календарем зміна зачіски в цей місячний день сприятливо позначиться на долі, притягне удачу і везіння, підвищить самооцінку, додасть упевненість в собі. Фарбування, тонування, ламінування та інші косметичні процедури теж підуть на користь.

30 / 29

Саме час позбавитися від всього непотрібного, не зайвим буде підстригтися. З новою зачіскою піде негативна енергетика, сумніви, невпевненість в собі. Волосся краще не фарбуйте, інакше оточуючі будуть налаштовані вороже.

31 / 30

щербатий у Леві

Не починайте нічого нового. Похід у перукарню стане розчаруванням, гроші будуть витрачені даремно. Новий спосіб не вдасться, душевного задоволення не принесе.

Сприятливі дні

Стрижка за місячним днях підвищує шанси на отримання гармонійного, завершеного образу. Сприятливі дати в липні і кращі процедури з волоссям:

  • 3.07. Нова зачіска підвищить настрій, принесе нові ідеї. Фарбування поліпшить матеріальне становище. Волосся стане густішим, підійдуть будь-які косметичні процедури.
  • 4.07. Ідеальний час для нового образу. При фарбуванні і укладанні успіх буде забезпечений.
  • 6.07. Сприятливий день для стрижки і будь-яких оздоровчих процедур з волоссям.
  • 8.07. Стрижка, будь-які косметичні процедури притягнуть удачу, підвищать самооцінку, загострять інтуїцію. Радикальна зміна іміджу не вітається.
  • 11.07. Нова укладання, стрижка і фарбування волосся підвищать самооцінку, настрій, загострять інтуїцію, відкриють дар ясновидіння.
  • 15.07. Волосся стане густішим, перестануть сіктися і випадати. Стрижка додасть їм сили.
  • 19.07. Нова стрижка принесе несподівані зміни в житті.
  • 20.07. Нова зачіска покращить здоров'я, підвищить життєвий тонус.
  • 22.07. Зміна образу додасть відчуття щастя, підвищить самооцінку, поліпшить емоційний фон.
  • 24.07. Фарбування в цей місячний день поліпшить матеріальний стан.
  • 26.07. Зачіска поліпшить мікроклімат в сім'ї, стосунки з батьками. Фарбування допоможе досягти взаєморозуміння з начальством.
  • 29.07. Новий образ підвищить привабливість, додасть жіночності та елегантності.
  • 31.07. В житті вас чекають радикальні зміни.

Місячний календар стрижок на липень 2019 і несприятливі дати:

  • 1 і 2.07. Стрижка забере енергію, послабить організм, підвищить ризик захворюваності.
  • 7.07. Після візиту в перукарню розвиваються фобії, депресія, не виключені проблеми в сім'ї.
  • 9.07. Не найкращий час для радикальних змін в іміджі.
  • 11. 07. Стрижка не принесе користі волоссю. Можуть виникнути проблеми у стосунках з другою половиною.
  • 12, 13, 14.07. У ці дні радикальна зміна іміджу бажаного ефекту не принесе.
  • 16-18. 07. Після перукарні виникнуть проблеми на роботі, труднощі при спілкуванні з родичами, друзями.
  • 21.07. Найбільш несприятливий день у місяці для візиту в перукарню. Краще обмежитися оздоровчими процедурами з волоссям.
  • 23.07. Новий образ погіршить стан здоров'я волосся.
  • 25.07. Можуть виникнути неприємності.
  • 27.07. Зачіска не порадує, настрій буде зіпсовано на кілька днів.
  • 28.07. Стригтися не рекомендується, у цей день краще зробити завивку.
  • 30.07. Не кращий день для стрижки за місячним календарем, справи підуть не так, як планувалося спочатку.

В які місячну добу не можна стригти волосся

Важливо знати місячні дні, коли зовсім не рекомендується відвідувати перукарню:

  • Молодик. Навіть трохи скоротивши волосся, людина скорочує собі життя, може захворіти.
  • Щербатий місяць. Після стрижки сповільнюється ріст волосся, псується зовнішній вигляд зачіски.
  • Стрижка в повня викликає суперечки майстрів. Стригтися до цього періоду не рекомендується, хіба що підрівняти кінчики.

Відео

СТРИЖКА ЗА МІСЯЧНИМ КАЛЕНДАРЕМ

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!