Як видалити аудіозапис Вконтакте в новій версії і з андроїда

Соціальна мережа VK в якийсь момент повністю замінила звичайні аудіопрогравачі на комп'ютері. Зручний розділ з піснями завоював величезну кількість користувачів, що користуються ним щодня. Люди додають собі запису, але не завжди знають, як видалити музику в ВК. Нижче буде наведено кілька способів зробити це.

Як видалити аудіозапис в новому Вконтакте

Практично у кожної людини, яка користується інтернетом, є аккаунт у соціальній мережі. У кого-то тільки один, а деякі реєструються відразу в декількох. VK – лідируюча майданчик за кількістю профілів, багато користуються сервісом через зручного аудиораздела. У користувача є можливість у своєму акаунті додати необмежену кількість пісень в плейлист. Іноді уподобання змінюються, з'являється бажання видалити аудіозапис в новому Вконтакте, але «свіжий» інтерфейс малознаком.

Можливість очистити свій аккаунт від зайвої музики є у кожного користувача. З оновленням дизайну процедура видалення не змінилася. Інструкція, як видалити музику з ВК:

  1. Зайдіть на свою сторінку.
  2. Клацніть на вкладку зі своєю музикою у верхньому меню сайту.
  3. Знайдіть трек, який необхідно прибрати зі списку.
  4. Наведіть на нього мишкою: з'явиться значок у вигляді хрестика.
  5. Натисніть на нього, і трек буде видалено.
  6. При бажанні ви можете натиснути на що з'явився плюсик, якщо пісню необхідно відновити. Ця функція буде доступна тільки до оновлення сторінки з музикою.

Як видалити аудіозапис Вконтакте з телефону

Сучасні смартфони виконують багато функцій: відправлення смс, дзвінків, навігатора, плеєра, пристрою для виходу в інтернет. Сучасні моделі здатні видавати хороше звучання музики через навушники, тому багато використовують їх для прослуховування записів. При наявності інтернету зручно слухати музику зі свого плейлиста на сторінці в VK. Є спосіб, як видалити збережені аудіозаписи Вконтакте на телефоні, на системі Андроїд:

  1. Увімкніть доступ до інтернету, авторизуйтеся.
  2. Відкрийте основне меню програми виберіть розділ з музикою.
  3. Знайдіть трек, який ви хочете прибрати зі списку.
  4. Натисніть на пісню і утримуйте декілька секунд.
  5. З'явиться меню, з якого потрібно вибрати пункт видалити.

Є ще другий спосіб зробити це. Потрібно включити трек, натиснути на назву, яка з'явиться в самому низу сторінки. Далі у вас з'являться повні дані по цій доріжці, а внизу праворуч з'явиться значок «три крапки», на який потрібно натиснути. Знову випаде додаткове меню, де теж присутнє слово «Видалити». Обидва ці варіанти допомагають очистити плейлист.

Як видалити всі аудіозаписи відразу Вконтакте

Іноді людина вирішує заново перебудувати свої улюблені аудіодоріжки, тому з'являється необхідність видалити всі аудіозаписи вконтакте відразу. На даний момент після оновлення дизайну зробити це неможливо. Раніше задача вирішувалася за допомогою стороннього плагіна під назвою VkOpt, який відкривав можливість додаткової установки профілю. Зараз його функціонал після оновлення працює не повністю.

Завантажувати даний плагін краще з сайту розробників. Вони повідомляють, що робота по відновленню функцій програми триває, і незабаром з'явиться варіант, як видалити аудіозаписи Вконтакте списком. Раніше ця процедура виконувалась наступним чином:

  1. Скачайте програму з сайту розробників.
  2. Встановіть плагін в ваш браузер. Зараз ця процедура відбувається автоматично.
  3. Налаштуйте необхідні функції програми.
  4. Перейдіть в розділ з аудіо.
  5. У правому меню з'явиться нова посилання з назвою «Видалити все».
  6. Натискайте її, і записи зі сторінки будуть видалені.
  7. Щоб відобразити зміни, необхідно оновити сторінку.

Як видалити аудіозаписи Вконтакте, якщо ні хрестика

Деякі користувачі після оновлення дизайну зіткнулися із складністю – не з'являється хрестик навпроти пісень, щоб прибрати їх. Доступна тільки кнопка «показати схожі», яка підбирає за стилем схожі пісні. Це пов'язано з тим, що люди відкривають плейлист аудіопрогравача, який розробники помістили в шапку нового інтерфейсу. Це не розділ із вашими записами, а плеєр з плейлістом.

Видалити аудіозаписи вконтакте, якщо ні хрестика, можна через розділ в лівому меню сайту. Деякі користувачі просто не включають даний пункт для відображення. Виправити це можна наступним чином:

  1. Наведіть на будь-який пункт меню сайту.
  2. Зліва від напису з'явиться зображення шестерні. Натискайте на нього.
  3. Перед вами відкриється вкладка редагування меню.
  4. Поставте галочку навпроти «Аудіозаписи», натисніть «Зберегти».
  5. Зайдіть в розділ з піснями через ліве меню.
  6. При наведенні на запис з'явиться хрестик. Ви можете очистити ваш список.

Відео: видалення аудіозаписи Вконтакте

Як видалити всі аудіозаписи вконтакте, в новому дизайні

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!