Як дізнатися свій тариф на Теле2

Оператор мобільного зв'язку Tele2 пропонує своїм абонентам кілька варіантів тарифів. Кожен з них включає певні умови щодо використання стільникових послуг. Через якийсь час абонент може забути до якого планом він підключений, тому слід знати способи, як подивитися тариф на Теле2.

Як дізнатися тариф на Теле2 через інтернет

Якщо ви впевнено володієте комп'ютером і часто користуєтеся інтернетом, можна не дзвонити і не писати повідомлення оператору. Треба лише завести свій власний особистий кабінет, зробити це можна на сайті компанії. Ця безкоштовна послуга доступна всім власникам сімкарти від Tele2, реєстрація проводиться в два кроки:

  • впишіть свій номер карти;
  • введіть код, він прийде до вас на сімку у вигляді смс.

Це найдоступніший спосіб, як дізнатися тариф на Теле2. Після цих нескладних маніпуляцій ви опинитеся всередині особистого кабінету, де надана вся інформація по вашому пакету:

  • назва;
  • баланс;
  • витрати;
  • додаткові опції, послуги;
  • можливість змінити свій пакет.

Як перевірити тариф на Теле2 з планшета

Деякі абоненти використовують свою карту сим не в телефоні, а в планшеті. Набирати номери довідкової служби з нього можливості немає, тому можна вдатися до інших варіантів, як дізнатися свій тарифний план на Теле2:

  • через USSD-команду;
  • увійшовши в ЛК (особистий кабінет);

Другий спосіб був описаний розділом вище, спосіб підключити ЛК нічим не відрізняється від комп'ютера, вам потрібен лише доступ в мережу. Дізнатися назву тарифу ви зможете на першій же сторінці кабінету. Варіант з відправкою короткого запиту доступний тільки тим, у кого модель планшета розрахована на відправлення виклику. Наприклад, власникам iPad ця функція недоступна, також деякі моделі з ОС Android цього зробити не зможуть. Як дізнатися свій тариф на Теле2 через USSD-запит:

  1. Перейдіть в режим набору номера.
  2. Наберіть комбінацію *107#.
  3. Натисніть Кнопку «Виклик».
  4. На екрані відобразиться назва пакету.

Як дізнатися тарифний план на Теле2 з модему

Іноді користувачі купують мобільний картку для отримання інтернету через модем. Тарифікується серфінг помегабайтно, тому потрібно стежити за станом балансу, новими пропозиціями в пакетах послуг. Якщо забули назву свого плану, то для модему є кілька варіантів, як дізнатися свій тариф на Теле2:

  1. Відкрийте програму керування модемом.
  2. Перейдіть в режим відправки USSD-команд.
  3. Введіть *107# і відправте.
  4. У відповідь прийде назва пакету та його основні параметри.

Деякі версії програм не підтримують відправку запитів, дізнатися назва пакету можна, використовуючи альтернативні методи:

  • увійти в ЛК на сайті через свій номер;
  • витягнути сімку, вставити в телефон і задати питання спеціалісту з техпідтримки;
  • подзвонити з іншого номера, пояснити ситуацію і попросити інформацію для своєї сімки (приготуйтеся, що потрібно буде надати паспортні дані).

Як дізнатися тариф Теле2 на телефоні

Якщо картка вставлена в телефон, то перед вами відкривається багато можливостей, щоб уточнити найменування пакету. Це можна зробити за допомогою відправки короткого команди:

  1. Перейдіть до режиму набору номера.
  2. Введіть *107#.
  3. Натисніть кнопку виклику.

До вас на екран прийде повідомлення з усіма параметрами вашого плану: найменування, баланс, вартість інтернет-трафіку, послуг зв'язку всередині мережі, на інші оператори, залишок MMS/SMS. Якщо ж вам потрібно тільки ім'я пакета – наберіть *108# і натисніть клавішу дзвінка. Якщо ви користуєтеся смартфоном, який має можливість підключення до інтернету, можна залогуватися у ЛК на сайті компанії, завантажити мобільний додаток прямо на свій девайс. Усередині ви отримаєте детальну інформацію по пакету.

Щоб не запам'ятовувати різні короткі номери, ви можете вбити в телефонну книгу телефон сервісної служби оператора – 611. Ви потрапите у голосове меню управління, можете прослухати всю інформацію або відразу ж натисніть кнопку 0 – вас з'єднають з фахівцем технічної підтримки. Іноді доведеться почекати, поки співробітник звільнитися, потім ви можете дізнатися у нього будь-яку інформацію за вашим планом.

Дізнайтеся,як відкрити ММС-повідомлення на телефоні.

Відео: як увійти в особистий кабінет і перевірити тариф на Теле2

Увійти в особистий кабінет Теле2

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!