Очищення організму за допомогою рису

Як і у будь-якої системи, у нашого організму виникає необхідність в чищенні. Різні відкладення, токсини, шлаки накопичуються на стінках кишечнику, в судинах, печінки або на кістках. У країнах Сходу для вирішення подібних проблем використовують очищення організму рисом, для якого потрібен бурий сорт цього продукту, білий (рафінований) не підходить, тому шукайте на упаковці позначку «не шліфований». Для країн СНД – це непопулярний сорт, знайти його деколи складно, тому на крайній випадок замініть рисом другого сорту або звичайним білим.

Користь очищення організму в домашніх умовах рисом

Стародавні ескулапи Китаю стверджували, що чистка рисом дає максимальний ефект, якщо вживати сирі зерна злаку, які дарували відчуття легкості тіла й бадьорості духу. Вже тоді вони знали, як вивести шлаки і токсини з організму в домашніх умовах, використовуючи бурий або червоний рис. Вживати сирі зерна варто тільки людям з міцним шлунком, тому що під час його проходження через організм, він діє як губка. По шляху проходження вбирає всі шлаки, солі і виводить їх.

Оздоровлення організму в домашніх умовах за допомогою рису відбувається завдяки тому, що він є прекрасним адсорбентом. Це властивість під час чищення змусить злак виводити не тільки шкідливі речовини, але і кальцій. У зв'язку з цим людина може відчувати нездужання або головні болі. Чистка і оздоровлення організму в домашніх умовах пройде більш гладко, якщо споживати більше продуктів з вмістом кальцію: каші, горіхи, родзинки і курагу, твердий сир. Так ви зможете заповнити втрати цього важливого речовини.

Рис містить 8 видів амінокислот, які людське тіло використовує для створення нових клітин, на 8% зерна складаються з білків. Рис відрізняється від інших злаків тим, що не має у складі рослинного білка глютену, який у деяких людей провокує алергічну реакцію. Дієта допоможе вам активувати мозкову діяльність завдяки наявності лецитину, відновити кишечник за допомогою олігосахариду, стабілізувати кров'яний тиск завдяки гамма-аміномасляної кислоти.

Використовують рис і в якості засобу, щоб не набрати зайву вагу або для схуднення. Фахівці рекомендують проводити розвантажувальні дні на основі цього продукту, тому що він не стимулює секрецію шлункового соку. Однак варто знати міру і в прийомі рису теж, тому що злаки містять велику кількість натрію, який затримує рідину в організмі, а це може уповільнити процес схуднення. Не варто використовувати такий метод очищення і схуднення, якщо у вас:

  1. Запори.
  2. Серйозні захворювання судин, серця.
  3. Онкологія у важкій формі.
  4. Цукровий діабет.
  5. Період вагітності або годування груддю.
  6. Загострення хронічних захворювань.
  7. Порушення функції печінки, нирок.

Методи очищення організму рисом

Існує кілька способів того, як проводити оздоровлення рисом. Популярним методом, як очистити організм від солі став тибетський рецепт, який потрібно використати протягом 7 тижнів. Є і більш швидкі способи провести чистку – експрес-метод на 3 дня, при якому рис варять до напівготовності і живляться тільки їм по 5-6 разів за день. Але особливе визнання серед людей отримали два варіанти оздоровлення організму цим продуктом, описані нижче.

Очищення рисом 5 банок

  1. Підготуйте 5 пляшок або банок об'ємом 1,5 л, добре їх промийте і просушіть, пронумеруйте по порядку. Це потрібно, щоб кожну порцію споживати своєчасно.
  2. Три столові ложки рису ретельно промийте, поки вода не буде чистою після зерен. Покладіть в 1 ємність і залийте чистою, фільтрованої водою до країв.
  3. На наступний день повторюємо процедуру для ємності номер два, а в першій міняємо воду.
  4. На 3 день повторюємо процедуру і міняємо воду в перших двох банках. Так продовжуємо, аж до 6 дня.
  5. Коли всі банки будуть заповнені, злийте ємність під номером один, а рис покладіть в киплячу воду на 40 хвилин. Їсти його потрібно вранці, натщесерце, приправляти нічим не можна, на протязі 3 годин нічого не їсти і не пити. Решті свій раціон можна не обмежувати.
  6. Порожню ємність знову заповнюємо водою і зернами, тому що ця рисова чистка організму повинна підтримуватися 40 днів.

По Малахову

Один з народних цілителів Малахов, який запропонував багато методів лікування від різних хвороб, розробив свій варіант, як очистити організм від солі з допомогою рису. Він упевнений, що продукт допоможе схуднути, позбутися від болю в суглобах, поліпшити метаболізм, роботу печінки, нирок. За твердженнями цілителя, якщо виконати методику чищення правильно, то сеча стане каламутною, зі слизом. Це означає, що почали виходити з організму шлаки. Для чищення рисом за методикою Малахова необхідно:

  • кожен день є вимочений рис вранці, натщесерце;
  • продукт потрібно вимочувати у воді протягом 4 днів, воду необхідно міняти щодня;
  • після вживання рису не можна їсти або пити 4 години.

Дізнайтеся, чим корисний рис для схуднення.

Харчування при чищенні кишечника

Що вживати при очищенні організму рисом

Можна

Не можна

Тушковані овочі на воді (патисони, помідори, морква, цибуля)

Продукти тваринного походження (молоко, м'ясо, яйця, птицю)

Відварну буряк

Хлібобулочні вироби

Салат «мітелка»: буряк, гарбуз, яблуко і моркву в рівних пропорціях

Кондитерські вироби

Відварені каші на воді

Кава, масло, консерви, сіль і цукор.

Овочеві і фруктові соки

Продукти, які посилюють газоутворення: капусту, редис, груші, горіхи, яблука, бобові, виноград, банани, дині.

Дізнайтеся більше про те, як проводиться чистка організму в домашніх умовах для схуднення.

Відео про чистку організму для схуднення і виведення шлаків і токсинів

Очищення організму рисом в домашніх умовах

Відгуки про результати

Валентина, 34 рокиМені подруги сказали, що чистка організму для схуднення часом важливіше, ніж заняття спортом. Вибрала рисову дієту, тому що люблю цей продукт. Спочатку було важко їсти тільки його, але через тиждень звикла. Так, смак у бурого рису без приправ і спецій не ахті, але результат того коштував. У тілі з'явилася легкість, а 4 кг зайвої ваги пішли за місяць!
Лера, 26 роківРегулярно проводжу чистку організму з допомогою рису, виведення токсинів і шлаків відбувається відразу ж. Люблю ще на ніч зробити м'який скраб з рису, він відмінно очищає шкіру і пори. Виходить всеосяжна чистка організму. Правда, вдається протриматися лише місяць, потім на рис навіть дивитися не можу.
Кирило, 42 рокиПочав використовувати чистку на рисовій дієті, тому що потрібно було рятувати здоров'я і вивести солі з суглобів. Друзі сказали, що допомогу у виведенні її може надати дієта по Малахову для чищення організму. По закінченні дійсно стало легше, зараз я кожних півроку проводжу курс за цією методикою.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!