Клізма від глистів

Паразити можуть принести людині масу неприємностей. Продукти їх життєдіяльності накопичуються всередині організму і отруюють людей. Щоб позбутися від шкідників самостійно, спробуйте зробити клізми проти гельмінтів, які є дієвою терапією.

Ефективне очищення організму від паразитів за допомогою клізми

Ефективність протипаразитарних клізм залежить від типу гельмінтів. У більшості випадків такі засоби виявляються дієвими. Крім боротьби з глистами, клізми очищують, виводячи з організму забруднення у вигляді шлаків і токсичних речовин. Корисно буде зробити курс таких процедур після прийому сильнодіючих аптечних препаратів. Проте ставити клізми потрібно з обережністю, особливо дитині. Рекомендується спочатку отримати рекомендацію лікаря на можливість такого лікування.

Як проводиться чистка організму від паразитів клізмою

Постановка клізми від гельмінтів не відрізняється від цієї процедури, проведеної для інших цілей. Правила можна вивчити за фото і відео. Щоб вона стала ефективною в домашніх умовах, необхідно слідувати рекомендаціям:

  1. Спочатку підготуйте кухоль Есмарха до введення. Наповніть її рідиною, яка по температурі повинна становити близько 37 градусів. Закріпіть її так, щоб вона знаходилася на півтора метра вище людини.
  2. Щоб не створювати больових відчуттів, наконечник промажте вазеліном, попередньо вимивши його з милом.
  3. З трубки, по якій буде текти ліки, потрібно прибрати повітря. Для цього опустіть наконечник вниз і, відкривши клапан, випустіть трохи води. Потім закрийте трубку.
  4. На поверхню, де буде лежати чоловік, постеліть пелюшку.
  5. Покладіть пацієнта на лівий бік. Праву ногу йому потрібно трохи зігнути в напрямку живота.
  6. Надягніть на руки латексні рукавички, щоб процедура проходила за правилами антисептики.
  7. Однією рукою злегка розведіть сідниці, інший – починайте повільно, спіральними рухами вводити наконечник. Потім відкрийте клапан. Коли всі засіб вийде з пристосування для очищення, закрити затвор і витягніть наконечник.

★Содова клізма від ГЛИСТІВ. Як проводиться ЧИСТКА КИШЕЧНИКА від паразитів СОДОЮ.

Дієві засоби від гельмінтів – рецепти

Методів приготування противогельминтных клізм в домашніх умовах велика кількість. Багато з них придатні як для винищення вже дорослих глистів, так і для профілактики повторної появи. Ефективні вони будуть тільки проти паразитів, зосереджених в кишечнику, оскільки розчин проникне в цю область. Перед проведенням лікувальної процедури, зробіть промивання прямої кишки, використовуючи звичайну воду.

Содова клізма від паразитів

Очисна клізма з содою – дуже популярний засіб, щоб позбутися від глистів. Для її приготування вам потрібно буде змішати ½ чайної ложки соди і склянку води. Розчин потрібно поставити на вогонь і довести до закипання. Потім, засіб слід остудити до температури людського тіла і залити всередину. Клізма з содою від паразитів повинна триматися близько 30 хвилин. Курс такого лікування за тривалістю займає 1 тиждень.

Клізма з часником від глистів

Для приготування часникової мікроклізми візьміть 3-4 зубки рослини. Очистіть їх і залийте водою у кількості 200-250 мл. Помістіть препарат на полум'я і дочекайтеся його закипання, зніміть її з вогню і процідіть. Введений в анальний отвір часниковий відвар потрібно тримати, скільки пацієнт витерпить. Проводити лікування слід протягом 2 тижнів. Не можна використовувати цей метод на дитину, якій ще немає 3 років.

Цибульно-часникова клізма від гостриків

Клізма від глистів готується за наступним правилам. Візьміть 3 часникових зубки і подрібніть їх у чеснокодавилке. В аналогічну кашку потрібно перетворити цибуля. Змішайте обидва інгредієнта, додайте кип'ячену воду, охолоджену до температури тіла людини (50 мл). Настоювати суміш слід 15 хвилин, потім процідити і зробити віджимання за допомогою марлі. Отриману рідину розбавте 1 л води тієї ж температури. Здійснювати процедуру слід 7 днів.

Рецепт засоби від глистів – молоко з часником

Зробити розчин для клізми від гостриків можна, взявши середню голівку часнику, очистивши її й подрібнивши на маленькі кубики. Молоко підігріти до рекомендованої температури, залити їм овоч. Ємність добре укутайте і настоюйте приблизно 1 годину. Готове ліки процідіть. Для досягнення бажаного ефекту потрібно проводити процедуру 1 раз протягом 3-4 днів.

Народне засіб від паразитів – клізма з полином

Щоб виготовити засіб від глистів для клізми з полину, візьміть 2 ч. л. сухої трави, залийте склянкою окропу. Укутайте посуд, щоб при охолодженні препарат встиг настоятися. Використовувати рідину потрібно, коли вона досягне температури 36-37 градусів. Курс такого лікування становить декілька днів. Можна змішувати полин з пижмою для створення кращих умов позбавлення від гельмінтів. Приймати відвар можна і всередину.

Протипоказання

Процедура клізми від глистів має деякі протипоказання, які можуть спричинити за собою ускладнення:

  • запальні процеси і злоякісного характеру новоутворення, зосереджені в прямій і товстій кишці;
  • кровотеча, що виникає при геморої;
  • наявність крові в одному або кількох органах травлення;
  • утворення тріщин в анальному отворі хронічного або гострого характеру;
  • вагітність;
  • період грудного вигодовування;
  • випадання сегмента прямої кишки.

Відгуки та результати після проведення процедури

Альбіна, 35 роківДля боротьби з глистами використовувала клізму з розчином соди. Очищення організму від паразитів не здалася мені приємною. Однак через кілька днів я здала аналізи. Лікар сказав, що лабораторні дослідження показали, що проблема переможена. Я рада, що не довелося труїти організм таблетками. Приємним бонусом стало відчуття легкості всередині кишечника.
Валентина, 28 роківУ моєму будинку живе багато вихованців, тому періодично паразитами в нашій сім'ї дорослі заражаються і дитина. Раніше пили ліки, щоб вилікуватися, але пізніше лікар порадила спробувати зробити клізму від глистів з часником і молоком. Процедура мала дуже хорошу дію. Найприємніше те, що не потрібно витрачатися на препарати.
Інга, 41 рікВ минулому місяці здала аналізи в рамках комісії. Лікарі сказали, що у мене гострики – цим фактом не зраділа. Вирішила перевірити домашнє засіб з полином. Клізма від глистів допомогла позбутися від паразитів і очистити організм. Дуже приємно, коли препарат вбиває небажаних мешканців кишечника, які можуть принести хвороби і отруюють.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!