Лікування чоловічої потенції препаратами і народними засобами

Чоловіки старше сорока нерідко скаржаться на занадто швидкий статевий акт, недостатньо виражену ерекції, зниження статевої активності. Існує багато способів лікування чоловічої потенції, вони залежать від причини стану – запальних процесів, брак тестостерону, а коригуються таблетками або іншими способами. Впоратися із статевим безсиллям можна з допомогою лікаря і спеціальних препаратів.

Як вилікувати імпотенцію в домашніх умовах

Проблема існувала у всі часи, тому існує чимало ефективних народних методів боротьби з нею. Лікування імпотенції в домашніх умовах народними засобами може включати рослинні компоненти, трав'яні збори, нерідко спрямована в тому числі на психологічний джерело проблеми. Лікування чоловічої потенції комплексне. Серед найпопулярніших народних методів такі:

  1. Правильне харчування. На вироблення тестостерону впливають певна їжа. Чоловікові з проблемою потенції рекомендується харчуватися морепродуктами, овочами, нежирним м'ясом. Корисна оливкова олія – хоча б дві-три чайні ложки в день.
  2. Імбир з медом – відмінне поєднання для лібідо і чоловічого здоров'я.
  3. Відвар кореня женьшеню з додаванням чебрецю має ефект посилення ерекції, перевірений засіб.
  4. Настоянка алое – ще один чудовий народний метод для поліпшення потенції і рішення чоловічий проблеми.
  5. Правильно підібраний комплекс фізичних вправ посилює кровообіг, роботу всіх органів, у тому числі покращує чоловічу потенцію.

Препарати для чоловіків

Ліки для потенції широко представлені на фармацевтичному ринку. Їх роблять з екстрактів рослин – того ж кореня женьшеню і алое, витяжок з панцирів морських тварин. Існують хімічні замінники, але тут потрібна консультація спеціаліста. Вони засновані на різних принципах:

  • одні мають справу з кровообігом і змушують кров доливати до статевого органу сильніше;
  • інші коригують гормональний дисбаланс поряд з іншими негативними факторами в організмі чоловіка, підсилюють вироблення тестостерону або спрямовані на лікування основного захворювання, наслідків травми.

Таблетки для чоловічої сили

Нерідким відповіддю на питання, як лікувати імпотенцію, буває медикаментозна корекція. Ліки для потенції бувають різні: деякі борються з причиною захворювання, а інші тільки тимчасово усувають наслідки. У комплексі з медикаментозною терапією ендокринної системи доктора завжди призначають вітаміни, вітамінні добавки, які сприяють природного вироблення тестостерону. Препарати на зразок Віагри спрямовані тільки на поліпшення кровообігу і розширення судин. У них багато побічних ефектів, склад не завжди безпечний.

Народні засоби від імпотенції

Лікування чоловічої потенції може обходитися без втручання офіційної медицини або володіють великим списком побічних дій препаратів. Народні засоби зарекомендували себе давно, вони діють повільніше, але ефективніше в довгостроковій перспективі. Народні методи безпечні, зате припускають зміни всього способу життя чоловіки поряд з вживанням трав, настоянок і спеціальних продуктів. Найпростіші рецепти наступні:

  1. Чай з імбиром і медом. Свіжий корінь імбиру очищається, натирається на тертці. В окріп кладуть одна чайна ложка меду і дві. Народний рецепт рекомендовано застосовувати щодня, кількість необмежено при відсутності у чоловіка алергії на компоненти.
  2. Женьшень з горілкою. Цей рецепт потребує взяти 3-4 см кореня женьшеню, залити трьома літрами якісної горілки. Настоювати кілька днів. Приймати по дві-три столові ложки перед їжею. Народний метод не підійде особам із захворюваннями печінки, регулярно ведучим автомобіль і так далі.
  3. Настоянка на селері, волоському горісі. Взяти кілька хороших коренів селери, промити і нарізати. Беруть п'ять-шість волоських горіхів, бажано трохи недостиглі. Селера віджимається, сік з горіхами змішуються, заливаються склянкою киплячої води. Настоюють дві години. Проціджують, п'ють по столовій ложці до їжі.

Трави для підвищення потенції у чоловіків

Багато лікарські трави покращують потенцію, збільшують тривалість статевого акту. Лікування потенції у чоловіків з допомогою спеціальних рослин застосовується як в народній медицині, так і в готових засоби у вигляді пігулок, інших формах. Проблема порушення потенції нерідко має під собою психологічні причини, тому дія деяких трав направлено в тому числі на те, щоб знімати занепокоєння і стрес.

  1. Іван-чай – засіб для омолодження, здатне посилити не тільки чоловічу силу, але й скорегувати функції організму, багатий вітамінами.
  2. Корінь аїру – тонізує, поліпшує загальне здоров'я, посилює потенцію, дарує гарний настрій. Доведена ефективність.
  3. Селера – знімає стрес, підсилює кровообіг, очищає від токсинів.
  4. Кропива – використовується для лікування простатиту і пов'язаним з цим захворюванням погіршенням статевої активності. Збільшує тривалість сексуального акту.
  5. Звіробій – надає зміцнювальний ефект, знімає стрес, покращує ерекцію.

Відео

Малишева: Як позбавитися від ІМПОТЕНЦІЇ самостійно??? Як ПІДВИЩИТИ ПОТЕНЦІЮ в 2 рахунки?

Відгуки

Олексій, 42 рокиСтикався з проблемою, можна сказати, часто. Був простатит в хронічній формі, слабка ерекція, через зайнятість не звертав належної уваги, тому потім довелося відносно довго лікуватися. Використовував потім для лікування та антибіотики (від простатиту), і трав'яні настоянки для поліпшення потенції. Всі разом допомогло, хоча не відразу. Курс лікування-від 4 тижнів.
Микола, 54 рокиЗ віком чоловіча сила стала слабшою. Вирішив спробувати Віагру та інші рекламовані препарати. Ефект є, але не дуже довгий за часом, діє не більше години. Потім вирішив спробувати народні кошти – селера, імбир, женьшень привезли спеціально з Китаю. Приготував настоянки, став пити. Стало набагато краще.
Кирило, 28 роківУ мене проблем з потенцією ніколи не було, поки не потрапив в аварію, після цього з головою щось не те стало і відбилося на інших органах... Різні чудодійні таблетки допомагали слабо. Довго відкладав похід до лікаря, а даремно: прописали «для голови», а допомогло і в плані потенції. Порадили ще пити вітаміни і ліки на натуральній основі.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!