Які парфуми краще для дівчини

Вибір ароматів для прекрасної половини людства – процес трудомісткий і творчий. При пошуку парфумів необхідно врахувати не тільки бренд товару, але ще темперамент його майбутньої господині, стиль одягу, вік і навіть соціальний статус. Які парфуми краще для дівчини? Популярні якісних моделей багато, а щоб остаточно не розгубитися, потрібно знати особливості різних духів.

Найсмачніші парфуми для дівчат

Ще в античні часи люди користувалися духами, але парфумери того часу залишилися невідомими. В наші дні технологія виготовлення ароматів змінилася, а деякі бренди вважаються мало не творами мистецтва, якими їх творці присвячують усе життя. Будь-які, навіть найдорожчі і смачні аромати жіночих духів, мають однаковий склад з спирту парфумерної композиції і води. Змінюються лише пропорції ефірних олій або інших натуральних компонентів.

Східні аромати парфумів для жінок

З особливою тремтливістю жінки ставляться до пряним східним композиціям. Дівчина, яка використовує їх, як ніби перевтілюється в екзотичну квітку. У відповіді на питання, які східні духи краще для дівчини, можна навести декілька популярних композицій:

  1. EscadaElixir – класичний представник східної серії від Escada. Поєднує в собі грейпфрут, іланг-іланг. Їм на зміну приходять нотки оксамиту троянди, ніжної ванілі і груші зі сливою.
  2. Chic Petals – стійкий аромат, віддає гранатом з мускусом на тлі імбиру й ірису.
  3. Sensi – аромат від Armani. Цю східну композицію використовують повсякденно, переважно в холодну пору. Верхні ноти насичені акацією з лаймом, а середні – пшеницею з мигдалем.

Іспанські

Епоха Відродження підтвердила статус Іспанії як виробника якісної парфюмерної сировини. Іспанські парфуми однаково схожі і не схожі один на одного, як їх виробники. Які парфуми подобаються дівчатам? В іспанській колекції особливо популярні такі аромати:

  1. Paco Rabanne – серія парфумів, що містить близько 40 моделей. Найбільш затребуваними стала пара Black XS. Чоловічий варіант одночасно сильний і солодкий завдяки поєднанню цитрусових з мускатом. Для жінок композиція має шоколадно-квіткові нотки. Початкові тони віддають журавлино-перцевими нотками, а закінчується все звучанням троянди на тлі какао.
  2. Salvador Dali – легко впізнаваний аромат завдяки «губи» на упаковці, які придумав сам Сальвадор Далі. Популярний колись Salvador Dali Laguna звучить ароматами ананаса, кокоса, амбри, переносять в екзотичні берега з південною рослинністю.
  3. Loewe – ще один іспанський бренд, який відрізняється своїми ароматами в стилі пристрасного танго з додаванням спецій і лаванди.

Холодні аромати

Які холодні парфуми краще вибрати для дівчини? Крижана свіжість подібних ароматів може бути використана в різних випадках. Сучасне парфумерне мистецтво не представляє чисті крижані аромати. Їх доповнюють квітково-фруктовими або деревними відтінками, щоб надати грайливу легкість. Такими є наступні композиції:

  1. Davidoff Cool Water Wave – запах від Філіпа Буссето. Парфумер додав в нього нотки кавуна, гуави і манго. Квіткова мелодія включає відтінки фрезії, рожевого перцю, півонії. Основою стали тони мускусу, амбри, сандалового дерева.
  2. Escada Into the Blue – легка прохолода літнього ранку з росистыми зеленими пелюстками. «Серце» розкривається кавуновими відтінками, а базовою є чуттєва волога деревина.
  3. L'eau par Kenzo pour femme – цитрусово-бузковий коктейль з мускусними нотками. Відмінно підкреслює статус енергійної міської німфи, нерозривно пов'язаної з природою.

Які духи підходять дівчатам

Парфуми для молодих дівчат повинні підкреслювати юність, свіжість, оптимістичний настрій. Це стандартний підхід, але для сучасних леді головною є індивідуальність, яку вони прагнуть підкреслити, в тому числі духами. Зухвалий характер або чуттєвість, прагнення до змін або спокій – правильно підібрані класні парфуми для дівчат здатні повною мірою підкреслити ці риси.

Солодкі

Солодкі парфуми для дівчат приваблюють чоловіча стать, що робить їх особливо популярними. Холодна зима стане з ними тепліше і затишніше. Ось які солодкі парфуми краще для дівчат:

  1. Chanel Candy – «ягідні льодяники», кардинально відрізняються від строгих моделей колекції Chanel нотками персика, вишні, малини.
  2. Prada Candy L'eau – яскравий представник солодких композицій, заснований на поєднанні карамелі з білим мускусом, розбавлених цитрусової ваніллю.
  3. Парфуми Lancome La Vie Est Belle – духи, що підкреслюють м'якість, чутливість позитивно налаштованих дівчат. Аромат схожий на фруктово-ягідний десерт, безтурботний і легкий, з ванільним шлейфом.

Ніжні

Які вибрати дівчині з врівноваженим і спокійним характером? Для ніжних осіб аромати не повинні бути різкими. Вибираючи духи коханій дівчині, варто звернути увагу на наступні композиції:

  1. 1. Alta Moda Real – молодіжні духи, ніжні, але при цьому дихають енергією і яскравими фарбами. Квітково-фруктовий «серце» розкривається в акордах рожевої магнолії, зеленого яблука на тлі цитрусових.
  2. Iris Bleu & Iris Blanc, l'occitane – аромат від Карін Дюбрей. Благопристойний аромат з верхніми нотами смородини, цитрусових, поєднаних з жіночним ірисом і персиком.
  3. Alien Eau Extraordinaire, Thierry Mugler – парфумерна композиція серії Alien. П'янкий тон зі свіжістю чаю і бергамота, переходив у ніжний квітка неролі.

Свіжі

Любителькам свіжості підійдуть такі парфуми:

  1. DIOR - DIOR ADDICT EDT – суперечливий аромат з поєднанням свіжості сицилійського мандарина, східного жасмину, теплого ванільного шлейфу.
  2. DOLCE GABBANA DOLCE FLORAL DROPS – інтригуюча мелодія неролі, нарциса, лілії і амариліса з додавання деревних відтінків. З першої секунди після нанесення образ стає свіжим, але романтичним.

Популярні парфуми для дівчат в 2019 році

Топ духів для дівчат включає такі модні жіночі аромати:

  1. Womanity – перші в рейтингу, нові парфуми від Thierry Mugler. Витончений і вишуканий запах морської води з додаванням інжиру, чорної ікри, полуниці.
  2. Miss Dior – творіння, відмінне солодким квітковим відтінком болгарської троянди в поєднанні з пачулі.
  3. Sahara Noir – найочікуваніша модницями композиція. База спецій і квітів створювалася з екстрактів тютюну, грейпфрута, чорного перцю в поєднанні з бергамотом.
  4. Valentino Acqua Floreale – ще одна довгоочікувана новинка. Елегантна, строга композиція доповнюється грайливими нотками апельсинового дерева і жасмину.
  5. Eau de Lacoste – запах парфумів дівчата, створений парфюмерами модного будинку Lacoste, які вважають стійкість і свіжість особливо популярними в поточному сезоні. Аромат вийшов чуттєво-легкий.
  6. Dior Hypnotic Eau Sensuelle – мелодія переплетення строгості з романтизмом. Свіжість і яскравість їй надають мандаринові акорди.

Відео: які парфуми подарувати дівчині

Як вибрати парфуми для дівчини

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!