Рейтинг найефективніших жіросжігателей

Струнка фігура завжди потребує серйозної роботи над собою, тільки так можна досягти позитивного результату. Щоб прискорити процес схуднення, можна використовувати додаткові препарати, тому чоловіки і жінки завжди шукають найбільш ефективний спалювач жиру. Це спеціальна група медикаментом або продуктів харчування, які допомагають скидати зайву вагу, тренуватися і не відчувати голод.

Що таке жіросжігателя

Це спеціальні добавки, які провокують активну розщеплення жирів і прискорення метаболізму. В основі може використовуватися одне з лікарських речовин, яке і визначає принцип дії засобу. Продаються ефективні жироспалювачі формі напоїв, порошків, капсул, які:

  • прискорює процес природного розщеплення жиру;
  • активізують обмін речовин;
  • знижують апетит;
  • спрощують переробку простих вуглеводів.

Деякі варіанти здатні блокувати розщеплення деяких продуктів, що допоможе знизити загальну кількість калорій, які людина отримує при вживанні їжі. Будь-які медикаменти несуть певну небезпеку для здоров'я людини, тому до таких методів схуднення слід приступати тільки після консультації з лікарем. Більшість ефективних жіросжігателей мають ряд побічних ефектів, протипоказань, які потрібно враховувати при покупці.

Види жіросжігателей

Для досягнення ефективного позбавлення від зайвих кілограмів можна використовувати різні тип даних препаратів. Найсильніший жіросжігателя той, який максимально підходить для вашого організму і запускає, нормалізує процеси, які не давали вам худнути. Кожен з видів має якийсь основний компоненти, що провокує ефект жіросжіганія. Прийнято ділити препарати за такими групами:

  • аптечні Бади;
  • медикаменти з ліполітичних ефектом;
  • продукція спортивних магазинів.

Натуральні

До цієї групи відносять продукти харчування, які при включенні в щоденний раціон (дієти) допоможуть прискорити зниження ваги. Їх головний плюс – відсутність шкоди для здоров'я, доступність і невисока ціна. Заняття спортом і правильне харчування – основа будь-якої програми ефективного схуднення. Для прискорення метаболізму просто включіть в раціон наступні продукти:

  • напої: натуральний чорний кава, зелений чай, свіжовичавлені соки, кисневі коктейлі;
  • зелень, овочі: огірок, кольорова і білокачанна капуста, білі боби, помідори, селеру, цукіні, редис, патисон, брокколі;
  • злакові (цільнозернові): дикий і коричневий рис, гречана крупа, вівсянка, висівки, пророщена пшениця;
  • горіхи;
  • гриби: кремові печериці, білі;
  • насіння гарбуза, гірчиці, льону;
  • фрукти: суниця, вишня, малина, лохина, кокос, абрикоси, манго, чорна смородина;
  • низькокалорійні молочні продукти;
  • риби сімейства лососевих, водорості, риб'ячий жир;
  • субпродукти і нежирне м'ясо, яєчні білки;
  • спеції: гірчиця, паприка, часник, куркума, цикорій, чорний перець, кориця, женьшень, імбир, кмин, коріандр, хрін;
  • рослинні масла.

Термогеники

Цей вид вважається одним з найбільш ефективних варіантів жіросжігателей, користується великою популярністю. Грунтується принцип дії препарати на здатності підвищувати температуру тіла, що призводить до прискорення обміну речовин, зниження апетиту. Основний добавкою в таких медикаментах стає гідроксилимонна кислота, гуарана, кофеїн, холін разом з йохимбе, зеленим чаєм і іншими разючими компонентами. Не можна використовувати цей тип людям, у яких спостерігаються напади аритмії, є патології серця, щитовидної залози, артеріальна гіпертензія.

Ліпотропікі

Це ще один ефективний варіант жіросжігателей, дія якого ґрунтується на більш м'якому впливі на організм людини. У складі засобу міститься левокарнітин, лецитин, хром, метіонін. від вищеописаної групи відрізняються ліпотропікі тим, що не підвищують температуру тіла, не несуть загрози для серцево-судинної системи. Купити добавку можна в аптеці або магазинах спортивного харчування. Надає ця група жіросжігателей наступний ефект:

  • знижують розпад речовин, клітин;
  • утилізують, переносять жири;
  • прискорюють обмін речовин на клітинному рівні.

Бади

Ці препарати, як правило, продаються в аптеках, склад наближений до натурального. Ці схуднення виступають блокатором цукру, ліпідів, не дають їм засвоюватися, що запобігає утворенню жиру. Надають схуднення Бади проносний, сечогінний ефект, складаються, як правило, з таких основних компонентів:

  1. Витяжка з ананаса – Бромелайн.
  2. Гуарана – містить більше кофеїну, ніж в каві (в 3 рази).
  3. Витяжка мате.
  4. Зелений чай. Є легким термогеником, стимулює ЦНС, спалює жири.

Найкращі жіросжігателі для жінок

Дівчата частіше хлопців переживають про надмірну вагу і намагаються зробити свою фігуру красивою. При виборі одного з варіантів потрібно спиратися на власні особливості організму, проконсультуватися з дієтологом. Пам'ятайте, що бувають побічні ефекти і протипоказання, які слід враховувати. Нижче представлений топ жіросжігателя для жінок:

Lipo 6 Black Hers

Творці зазначають, що цей вид був розроблений спеціально для жінок. Вартість медикаменту починаються від 2000 рублів. Головне активна речовина в даному жиросжигателе – кофеїн (термогеник). Це означає, що людям з проблемами серцево-судинної системи приймати Lipo 6 не рекомендується. Йохидрин – один з компонентів, впливає на гормони, максимальний ефект досягається тільки при інтенсивних тренуваннях. При дотриманні дозування побічних ефектів не спостерігається.

Dren

Цей варіант дівчата можуть замовити при виконанні тривалий кардионагрузок. Дуже популярний жіросжігателя серед любителів фітнесу. Ціна на медикамент починається від 1500 рублів. Не рекомендується для новачків у спорті, не можна змішувати з іншими такими добавками. З побічних ефектів відзначають можливий тремор, головний біль. Перед тим як замовити, проконсультуєтеся з лікарем.

Animal Cuts

Найсильніший жіросжігателя, є енергетиком, деякі компоненти зі складу не можна назвати безпечними. Містить термогенние компоненти, діуретики та блокатори вироблення кортизолу. Ціна на медикамент починається від 3000 рублів, приймають по 1 таблетці за добу, не більше. З побічних ефектів у невеликій кількості випадків відзначалося негативний вплив на роботу ШКТ, зростання тиску, блювання.

Tight Hardcore

Цей ефективний спалювач жиру складається з набору трав і відноситься до природних добавок. Допомагає стимулювати активність організму, дуже популярний серед спортсменів при проведенні тривалих тренувань. Містить велику дозу кофеїну, тому протипоказаний людям із захворюваннями серця, судинної системи. Вартість Tight Hardcore стартує від 2200 рублів.

Рейтинг жіросжігателя для чоловіків

Деякі процеси в організмі дівчат і хлопців відрізняються, тому ефективними жиросжигателями для чоловіків будуть препарати з іншими назвами. Щоб отримати швидкий, дієвий результат, можна купити готові укомплектовані варіанти, наприклад:

  1. Ксенікал. До складу препарату входить орлістат, приймають після їжі по 1 капсулі, за добу не більше 3-х. Протипоказанням виступає гостра дієта, проблеми з ШКТ. З побічних ефектів виділяють відзначають головні болі, метеоризм, слабкість, болі в животі. Вартість – від 1000 р.
  2. Редуксин. Головним компонентом жиросжигателя виступає сибутрамін, який ефективно створює за допомогою сигналів головного мозку відчуття ситості. рекомендується почати приймати маленькими дозами, щоб виявити можливу алергію. До побічних ефектів відносять почуття нудоти, головний біль, сухість у роті. Ціна на препарат – від 2500 р.
  3. Турбослім. Відомий ефективний спалювач жиру, основні активні інгредієнти – екстракт папайї, гуарани. З протипоказань – проблеми з серцем, судинами. До шкідливих ефектів відносять шкірні висипання, безсоння. Допомагає не стільки знизити вагу, скільки отримати заряд енергії для проведення тривалих інтенсивних тренувань. Ціна від 200 рублів.

Як вибрати найефективніший жіросжігателя

Важливим протипоказанням для цих препаратів є заборона на одночасний прийом відразу декількох видів добавок. Це не допоможе прискорити процес схуднення і може викликати серйозні побічні ефектні. Коли ви підбираєте для себе найпотужніший жіросжігателя, можна керуватися наступними правилами:

  1. Бренд грає важливу роль, намагайтеся купувати перевірений продукт, вибирайте фірму, яка давно займається випуском жиросжигателей. Дешевим такий варіант не буде, але ви значно знижуєте ризик купити підробку і нашкодити своєму здоров'ю.
  2. Обов'язково вивчіть склад. Відповідає дозування активних речовин нормам. Іноді в гонитві за ефективним спалюванням жиру виробники кладуть більше добавок, ніж слід, що не принесе користі вашому здоров'ю.
  3. Найкращим радою для вас стануть відгуки, фото тих, хто вже спробував цей жіросжігателя. Пошукайте в інтернеті коментарі від інших людей.
  4. Якщо на упаковці жиросжигателя не вказаний термін придатності, вимагайте продавця пред'явити сертифікат і дату виготовлення.

Відео: який кращий жіросжігателя

Який кращий жіросжігателя? Як вибрати жіросжігателя?

Відгуки

Світлана, 28 роківНе люблю таблетки, порошки, тому вибрала природні схуднення – продукти харчування. Склала з них собі дієту, причому сильно не обмежувала себе у м'ясі (брала тільки дієтичне), але повністю відмовилася від солодкого (тільки в каві 2 чайні ложки). Три рази за тиждень ходжу в спортзал, за 3 місяці -7 кг, стала значно краще виглядати шкіра.
Аліна, 22 рокиШукала ефективний жисросжигатель і подруги порекомендували Nutrex Lipo 6X. Спеціально замовляла з іншого міста, тому що в Москві він коштує відчутно дорожче. Я пила курс з 240 таблеток і ходила в тренажерку. За місяць скинула 2 кг, думаю, що це заслуга більше фітнесу. З позитивного відчула тільки приріст енергії і сил для тренувань.
Макар, 27 роківКупив собі Турбослім, один з ефективних жіросжігателей класу енергетики. Допомагає мені тренуватися набагато довше в спортзалі і виконувати велике навантаження. Слід пити добавку тільки за допустимої дози, один раз випив на одну капсулу більше і не можу половину ночі заснути. За місяць скинути 4 кг, але пив жіросжігателя тільки 2 тижні.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!