Дієта для схуднення за 10 днів

Будь-яка дівчина мріє про ідеальну фігуру. Стрункою і красивою можна стати не тільки займаючись фізичними вправами та гімнастикою. Часом виникає необхідність скинути зайве за короткий час. Підштовхнути на цей крок можуть неждані події, наприклад, весілля близького родича або подарунок у вигляді путівки за кордон. Позбутися від жирових відкладень за короткий інтервал часу, наприклад, за 10 днів дієти, реально, швидка правильно підібрана програма не заподіє шкоди здоров'ю. Важливо не тільки подбати про фігуру, але ще утримати вагу.

На скільки можна схуднути за 10 днів

Дотримуючись дієти, підтримуйте здоровий обмін речовин. Обмежуйте надходження калорій і забезпечте достатній рівень фізичних навантажень з метою витратити енергію. Щоб забезпечити схуднення за 10 днів, потрібно спочатку оцінити свої сили і загальний стан, оскільки часто дієти включають і розвантажувальні дні. Хоча обмежити себе в харчуванні важко, все ж це реально.

В залежності від маси тіла програми схуднення допоможуть скинути від 5 до 10 кг. Не перевищуйте кількість отриманих калорій або меню дієти, не їжте перед сном. Прагнучи схуднути, не здавайтеся у досягненні своєї мети. Дієта не підходить тим, хто має хронічні захворювання, пов'язані з травною системою, завчасно поговоріть з лікарем з цього приводу.

Як схуднути за 10 днів

Зверніть увагу, що за кілька тижнів дієти та фізичної активності показники скинутих кілограм кожного будуть різними за однаковий термін. Чим більше початковий вага, тим швидше спалюються жирові відкладення. Якщо термін дієти буде тривати більше десяти днів, то постраждає нормальна життєдіяльність організму, йому не буде діставати мікроелементів і вітамінів. Щоб скинути вагу за 10 днів дотримуйтесь наступні поради:

  • Намагайтеся витрачати більше калорій, ніж споживаєте.
  • Щодня вживайте тільки низькокалорійну їжу.
  • Потрібно п'ятиразове розбите на малі порції харчування.
  • Дотримуйтесь тригодинні проміжки між їжею.

Дієта на 10 днів

Будь-яка методика швидкого схуднення є навантаженням навіть для витривалого людини. Заборонено вживати алкогольні напої, тому що вони розпалюють апетит і створюють отруєння. Ефективна дієта на 10 днів заснована на зменшення енергетичної цінності харчування. При безграмотному схудненні, можна порушити баланс гормонів та роботу внутрішніх органів. Дієта мінус 10 кг за 10 днів повинна використовуватися не більше двох разів на рік. Якщо ви зважили свої можливості і вирішили схуднути, пора обдумати, якою дієтою ви скористаєтеся.

Білкова дієта

Суть програми полягає у вживанні продуктів насичених білками, при цьому варто звести до мінімуму наявність жирів і вуглеводів в їжі. Білкова дієта на 10 днів сприяє короткостроковому схудненню за рахунок спалювання жирової і м'язової маси. Схуднення відбувається через довгого перетравлення білків, у результаті організм витрачає зайві кілограми: витрачає більше енергії, ніж отримує.

Необхідно прибрати з раціону солодощі, бобові, сири, копченості, алкоголь. Врахуйте, що насичена білками їжа впливає на кількість цукру в крові і холестерину, можуть загостритися хронічні захворювання. Інгредієнти меню білкової дієти:

  • кисломолочні;
  • яйця;
  • м'ясо і риба (готуються на пару / на решітці, грилі);
  • гриби;
  • овочі.

Капустяна дієта

Капуста відома як доступний низькокалорійний овоч. Тартронова кислота, що міститься в ньому, запобігає трансформацію вуглеводів в жири. Дієта на 10 днів капустяна відома як доступна програма для схуднення. Необхідно зменшити вживання солі, не харчуватися кондитерськими виробами. Замініть цукор медом. Їжу запікайте або готуйте на пару.

На сніданок підійде чашка чаю або кави. Приготуйте капустяний салат на обід. Додайте шматочок яловичини або курячу грудку. М'ясо повинно бути приготована в пароварці, врахуйте, що жирну їжу вживати не можна. На вечерю зробіть запіканку з білокачанної капусти з сиром з додаванням яловичого фаршу. Рекомендується випити порцію однопроцентного кефіру приблизно за 2 години до сну.

Гречана дієта

Ви обов'язково схуднете за 10 днів, користуючись не звично звареної гречкою, а запареної. На 1 порцію крупи потрібно 2-3 склянки окропу. Не додавайте сіль і масло. Дієта на 10 днів на гречці дозволяє пити до 1 літра в день кисломолочних напоїв, і 2-3 зелених яблука. Не пийте газовану воду, не зловживайте кавою та чаєм. За цією програмою реально схуднути на 10 кг за 10 днів, тому що щодня втрачається по кілограму зайвої ваги.

Питна дієта

Ця програма схуднення виключає процес жування, ви будете харчуватися тільки рідкої і кашоподібної їжею. За день можна втратити півтора кілограма ваги. Питна дієта на 10 днів визнана ефективною, але дотримуватися її складно. Велика кількість води в їжі втамовує голод. Коли процес перетравлення добре функціонує, активізується обмін речовин, тому схуднення буде прискореним.

У раціон харчування входять овочеві та молочні супи, кисломолочні продукти, рідкі каші, бульйони, соки без цукру, фрукти і овочі. До сніданку підходять наступні продукти: питний йогурт, молоко, сир, вівсянка. До обіду з'їжте бульйон овочевий суп, борщ чи борщ. На вечерю варто випити порцію кефіру. Не користуйтеся цією програмою понад 10 днів.

Кефірна дієта

Створено чимало різних варіантів кефірної дієти. Щоб схуднути за 10 днів за описаним нижче суворому рецептом, необхідно відмовитися від мучного, солодкого, алкоголю, солі і жирних страв. Не кожен зможе витримати цю програму. Дієта на 10 днів на кефірі, меню:

  • 1-3 день. Щодня пийте одновідсотковий кисломолочний продукт і з'їдайте 100 грам несолоного і неприправленного рису.
  • 4-7 день. Щодня вживайте кефір + по 100 грам неприправленного курячого м'яса.
  • 8-10 день. П'ємо той же кефір в доступному кількості і їмо свіжі яблука.

Відео: худнемо за 10 днів

Дієта від Малишевої худнемо за 10 днів

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!