Холосас для схуднення - інструкція із застосування, рецепти напоїв, відгуки про сиропі

Унікальний склад ліків, користь, яку він приносить, дозволяють застосовувати препарат Холосас для схуднення, оздоровлення організму. Правильно підібрана дієта, застосування вітамінного напою принесуть чудовий результат. Варто пам'ятати, що Холосас – це лікарський препарат. Багато спортсменів вживають його для бадьорості, тонусу, підтримки життєвих сил організму.

Що таке Холосас

Холосас Сироп (cholosasum) являє собою темно-коричневий напій. Препарат володіє солодким смаком з переважанням пряних рослинних ноток. Холосас – це сироп, отриманий шляхом вилучення соку із сирих ягід різноманітних сортів шипшини (травневого, иглистого, даурского). Ліки ще відоме як сироп шипшини або Каротолин. При застосуванні препарату, організм збагачується аскорбіновою кислотою, вітамінами, зміцнюються судини, знижується артеріальний тиск, виводиться жовч, зайва рідина, нормалізується функція печінки.

Холосас склад

Комплекс вітамінів, міститься в напої, надає знезаражувальний, зміцнюючий ефект, допомагає організму в боротьбі з шкідливими бактеріями. Пектини, органічні кислоти посилюють обмінні процеси, позитивно впливають на нирки і печінку, приводять в порядок роботу кишечника. Іноді на лікарський засіб додають екстракти ягід, рослин: червоної і чорноплідної горобини, глоду, журавлини, ехінацеї, м'яти. Холосас склад:

  • насичений водний екстракт шипшини;
  • очищена вода;
  • цукровий сироп.

Холосас користь і шкода

Шипшина багата фруктовими кислотами, вітамінами. Відвар з цих ягід здатний посилити захисні властивості організму, тонізувати його. Настій допоможе при кровотечах, зміцнить кров'яні капіляри. Відгуки про сиропі тільки позитивні. Холосас Сироп, користь якого широко відома, володіє такими ефектами:

  • покращує травлення;
  • підвищує апетит;
  • підвищує захисні функції організму, імунітет;
  • відновлює функціональність ШКТ (позбавляє від закрепів, нудоти);
  • покращує виведення жовчі.

Холосас застосовується у бодібілдингу для підвищення тонусу м'язів, отримання додаткової енергії організмом, покращення процесу спалювання жирової маси. Це прекрасний вітамінний засіб при грудному вигодовуванні.Позитивних факторів безліч, але ліки може принести і шкоду. Шкоди організму може завдати безконтрольний прийом кошти, недотримання дозування. Варто враховувати, що напій містить цукровий сироп, який здатний піднімати рівень глюкози.

Холосас – інструкція по застосуванню

Важливо знати, як приймати Холосас. Лікарі рекомендують препарат для глибокого чищення тіла зсередини. Засіб підвищує опір організму до більшості вірусів, бактерій, грибків. Напій прискорює загоєння ран, саден. Існує безліч рецептів вживання сиропу шипшини з метою позбавлення від жирових відкладень, для очищення організму від отрут, токсинів. Холосас сироп (інструкція по застосуванню) регламентує основні положення прийому, показання та протипоказання. Перед лікуванням необхідно ознайомитися з анотацією. Холосас застосування і дозування:

  • маленьким дітям до 3-річного віку, прийом сиропу можливий щодня по 2-3 рази по 1,25 мл;
  • дітям у віковій групі до 12 років можна пити сироп по пів чайної ложки три рази на день;
  • дорослі люди повинні вживати по 14-18 мл двічі на день.

Найголовніше – норма сиропу на один прийом не повинна перевищувати 20 мл Напій має протипоказання до вживання: його не рекомендують застосовувати без призначення лікаря, для лікування грудних дітей, пацієнтам з гострими порушеннями роботи видільної системи нирок і печінки. Страждають на цукровий діабет слід враховувати, скільки міститься цукру в сиропі. З обережністю слід вживати людям, схильним до алергії.

Застосування Холосаса для схуднення

При бажанні пацієнта схуднути дієтолог радить направити всі сили на відновлення правильного обміну речовин в організмі. Сироп шипшини добре допомагає нормалізувати роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту, відбувається очищення організму від зайвої жовчі, токсинів, шлаків, рідини. Широко застосовується Холосас для схуднення. Сироп буде сприяти швидкому зменшенню маси тіла природним чином, тому вага не повернеться назад. Жовчогінну та сечогінну дію обумовлюють очищення організму.

Холосас і сенна для схуднення

Застосовують Холосас і сенну для схуднення в комплексі, одночасно, але не змішують. Напій з плодів шипшини вживають натщесерце тричі на день по столовій ложці, запиваючи склянкою теплої води. Сенна чудово очищує організм, виводить калові камені, покращує самопочуття. Для приготування відвару для схуднення потрібно 17 г трави залити склянкою води. Прокип'ятити на повільному вогні 5 хвилин, потім відвар настояти 15-20 хв. Такий чай потрібно пити після їди, ввечері.

На час застосування цих двох компонентів бажано перебувати вдома, щоб уникнути неприємних ситуацій, адже чистка організму буде колосальною. Чай за таким рецептом можна вживати для екстреного схуднення. Застосовувати його можна не більше 3 днів поспіль - за цей час ви скинете зайві жирові відкладення. Випивайте достатню кількість рідини за день, щоб уберегти організм від зневоднення.

Холосас, сенна і родзинки для схуднення

Холосас з сінної і родзинками перетворюються в дивовижний компот з цілющими властивостями. Такий вітамінний напій потрібно приймати чотири дні поспіль, з інтервалом в 10 днів. Холосас, сенну і родзинки для схуднення слід поєднати в одному відварі. Для вміст однієї упаковки сени(50 г) потрібно висипати в ємність, залити водою і проварити на повільному вогні, додати пакетик (100 г) родзинок. Отриману суміш настояти, дати їй охолонути. Напій процідити, влити пляшка Холосаса (250 мл), 1 літр очищеної води. Отриманий компот для схуднення перед вживанням обов'язково збовтати.

Холосас з чорносливом і курагою

Корисний рецепт допоможе правильно схуднути. Напій володіє властивістю прискорення метаболізму – за рахунок цього знижується маса тіла. Інгредієнти для рецепта:

  • 100 г промитої кураги;
  • 100 г не копченого чорносливу;
  • 100 г Холосаса.

Сухофрукти нарізати на невеликі шматочки і проварюють півгодини в 0,75 л води. Додати 100 мл ліки. Холосас з чорносливом і курагою в процідженому вигляді слід пити перед сном невеликими ковтками по половинці склянки. Відвар має м'яку проносну та жовчогінну властивість. Для різноманітності смаку сироп шипшини можна купити з добавками (ехінацеєю, м'ятою, горобиною),

Холосас з лимоном

Чудодійний очищаючий настій сприяє не тільки вітамінізації всього організму, він також зменшує апетит. Для приготування напою знадобиться змішати 450-550 мл мінеральної води без газу (краще Боржомі, Єсентуки 4, Моршинської), 50 мл препарату, добре збовтати. Додати сік одного лимона, щіпку кориці або меленого імбиру. Якщо є проблеми зі шлунком (гастрит або виразка), обмежтеся тільки Холосасом з лимоном, але основою залишається мінеральна вода. Напій пити кожні 3-4 години по склянці перед їдою.

Побічні дії

Як і при прийомі будь-якого лікарського засобу, вживання сиропу може призводити до негативних наслідків. Побічні дії Холосаса:

  • алергічна реакція (висип, свербіж);
  • підвищення рівня глюкози в крові;
  • печія;
  • загострення виразкової хвороби;
  • дискомфорт, больові спазми у ділянці живота;
  • блювота.

При негативних проявах варто зменшити дозу або припинити вживання препарату. Холосас важливий для очищення організму та схуднення, він сприятливо впливає на організм, але володіє побічними ефектами, як будь-який лікарський засіб. Якщо втрата настирливих кілограмів стоїть в пріоритеті, а хронічна хвороба не дає приймати напій, можна підібрати аналог.

Відгуки

Кіра, 30 роківЯ дуже довго страждала від проблем з травленням, зайвою вагою. Після позитивних відгуків подруги, стала приймати сироп Холосас в оздоровчих цілях і заодно для схуднення. Спочатку я думала, що толку не буде, але стан організму покращився, болі припинилися, 3-4 кг покинули мій організм, до того ж, сироп дуже приємний на смак.
Євгенія, 20 роківПомітила кислуватий запах при диханні від свого піврічного малюка. Ранком, вдень після їжі запах ставав сильнішим. Педіатр сказав, що у малюка загин жовчного міхура, запропонував настій шипшини. Протягом 10 днів давала сироп дитини до годування. Запах зник, а стан дитини стало набагато краще.
Віталій, 50 роківПід час медогляду на роботі пішов здавати аналізи, аналіз крові був невдалим (показник білірубіну зашкалював). Терапевт направив на УЗД, обстеження показало холецистит. Купив в аптеці Холосас, почистив організм, судини. Стан мого організму покращився. Напій дешевий, так і натуральний. Через місяць здав аналізи, всі свідчення прийшли в норму.
Єлизавета, 41 рікБлизько двох років мене турбували болі в зоні живота, спазми віддавали в бік під ребра. Зайва вага став моїм супутником. Дієтолог порадила приймати напій Холосас для нормалізації самопочуття і для схуднення. Вирішила спробувати, через тиждень пройшли болі, а через місяць стали йти зайві кілограми. Мінус тільки в тому, що дуже солодкий.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!