Як мотивувати себе на схуднення психологічно

Можна слухати багато порад зі сторони, але самостійно прийти до висновку, що пора худнути, непросто. У сучасній психології представлено безліч реальних методів з книг, як мотивувати себе на схуднення, щоб обрана дієта була максимально ефективною. Головне – поставити мету і не бачити для себе перепон щодо її якнайшвидшому досягненню. Сильна мотивація для схуднення – це половина успіху, так що саме час визначитися з таким стимулом.

Що таке мотивація

Якщо жінка перепробувала всі методи схуднути і втратила віру в себе, саме час її повернути. Мотивація для схуднення – сильна річ, оскільки зароджує в свідомості віру, що можна стати стрункою і витонченою, якщо прагнути до певного ідеалу. Частіше активність з'являється при вигляді людей з бездоганними формами, хочеться отримати такий же результат. Якщо правильно мотивувати себе, досягнення поставленої мети реально в домашніх умовах, головне – більше займатися, виключити з раціону калорійну їжу.

Як мотивувати себе на схуднення

Взяти себе в руки, налаштуватися на позбавлення від зайвої ваги цілком реально, головне – мотивація. Для одних людей це бездоганне здоров'я, яке перебуває в здоровому тілі; для інших – атлетичний силует, більше характеризує спортивний дух. Мотивувати себе на схуднення можна відео і фото з інтернету, де на тематичних сайтах можна зустріти історії реальних людей про створення себе і свій бездоганної фігури. Чим глобальніше досягнення, тим більше хочеться повторити і навіть вдосконалити запропонований в якості прикладу результат.

Як почати худнути психологічно

Найкраща мотивація для схуднення – наочний приклад. Можна годинами розповідати жінці про потенційних перервах з її фігурою, однак одне фото мотивує набагато потужніше, практично миттєво. Тут же зникає лінь, хочеться виглядати стрункою і витонченою. Психологія схуднення мотивує: «Краще один раз побачити, ніж 100 разів почути». Тому у всесвітній павутині цінуються реальні фотографії категорії «До і після», де показується, що може бути, якщо перебороти лінь, не шукати аргументовану причину власного ожиріння.

Найсильніша мотивація на схуднення – духовна установка, відсутність компромісів з собою. Робити нічого не потрібно, важливо розставити на рівні підсвідомості пріоритети, відповівши собі на головні питання: «Що буде далі? Чого я хочу? Для чого мені це потрібно? Що і як робити? Які проблеми підуть разом із зайвими кілограмами»? Якщо зрозуміти суть того, що відбувається, схуднення забезпечено в найкоротші терміни. Крім того, мотиватором може стати близька людина, теж зацікавлений в стрімкому схудненні.

Мотивація для схуднення жінкам

Красиве тіло бездоганні форми – це посилена робота над собою. Харчування потрібно тримати в жорстких рамках, систематично займатися спортом, вести здоровий спосіб життя. Вдала мотивація для схуднення для дівчат – це чоловік, вірніше об'єкт зітхання. Якщо такий є в оточенні, то худнути з'явиться настрій. Не всім представникам сильної статі подобаються повні жінки, тому саме час взяти себе в руки, вибрати вдалу дієту, трохи підвищити рівномірні фізичні навантаження на організм. Щоб з'явилася мотивація схуднути, можна відвідати тренінг.

Мотиваційні цитати для схуднення

Ефективна мотивація – це правильно підібрані музика та слова. У першому випадку вітаються ритмічні мелодії, здатні підняти настрій і змусити тіло більше рухатися, зганяючи підшкірний жир. У другому випадку це мотиваційні цитати для схуднення, які вже взяли за основу багато представниць слабкої статі з надмірною вагою. Слова можуть не подобатися, але їх суть повинна дійти до свідомості і кілька його «струсити». Ось декілька відповідних прикладів, як мотивувати себе схуднути, не виходячи з дому і навіть не встаючи з ліжка:

  1. «В здоровому тілі здоровий дух». Це відома народна мудрість.
  2. «Переможи свій вчорашній результат». Цитата, щоб мотивувати для схуднення від Дзігоро Кано.
  3. «Через терни до зірок» від Лі Ханта.
  4. «Нехай дух панує над матерією» від Вінса Ломбарді.
  5. «Починай діяти вже сьогодні». Розумна фраза від Карла Сендберга.
  6. «Немає може бути завтра, є зараз». Так мотивують початківців спортсменів.
  7. «Не буває тріумфу без важкої роботи» від Марвіна Філліпса.

Книги, мотивуючі на схуднення

Жорсткий, обмежений раціон, доповнений фізичними навантаженнями, викликає тугу і смуток, і прагнення швидко схуднути відходить на другий план. Колись непорушні внутрішні налаштування дають збій, і людині, котра худне знову складно подолати власну лінь з нудьгою. Зниження зайвої ваги помітно уповільнюється, з'являються пропуски тренувань і несанкціоновані продукти харчування в дієтичному меню. Щоб більше не вмовляти себе, рекомендується придбати і прочитати мотивуючі книги для схуднення. Ось кращі видання:

  1. «Худнемо разом». Це мотивуючий трактат, заснований на особистому прикладі від відомої ведучої Ксенії Бородіної.
  2. «Секрети схуднення». Видання з картинками і прикладами вправ від відомого фітнес експерта Олени Александрової.
  3. «Я не вмію худнути». Це книги для схуднення створив відомий дієтолог П'єр Дюка, її популярність обчислюється мільйонним тиражем по всьому світу.
  4. «Легкий спосіб скинути вагу». Переконати і змотивувати схуднути береться Аллен Карр, який пропонує позбавлятися від зайвих кілограмів без суворої дієти і голодування.
  5. «Кінець обжерливості». Автором є Девід Кесслер, який допомагає достеменно розібратися, з чим пов'язана поява шкідливої звички багато їсти.
  6. «Школа від товстушок» від Нестерової теж є ефективним методом стабілізувати вагу без знущання над власним організмом.
  7. «Як перестати переїдати і почати жити» від Дж. Райлі – популярне видання сприяє контролю апетиту і позбавлення від ожиріння, дає відповідь, як знайти мотивацію для схуднення.

Мотивуюче відео для схуднення

Умовити людини схуднути може не кожен красномовний оратор. До того ж, для продуктивного схуднення потрібно відчувати задоволення від власних перевтілень, бачити хоча б незначний результат. Щоб підібрати засіб, який реально працює, рекомендується уважно вивчити мотивуючі відео для схуднення. Таких роликів у всесвітній мережі предостатньо, причому для здійснення постеленной цілі пропонують різні методики.

Так що питання, як мотивувати себе на схуднення, можна вирішити в домашній обстановці. Після цього сісти на дієту, вибрати основи правильного харчування, позбутися згубних звичок, більше рухатися і займатися спортом хоча б на рівні любителя. Якщо вийде, можна і іншим підказати, як замотивувати швидко себе на схуднення по особистому прикладу.

Відео: як змусити себе схуднути

5 пунктів про те, як мотивувати себе і не зриватися

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!