Мангостану для схуднення - ціна в аптеках та відгуки. Як приймати сироп, порошок і сік мангустіна для схуднення

Нещодавно на ринок дієтичних товарів надійшло нове засіб – концентрат мангустіна. Виробник кошти стверджує, що ця біологічна добавка допомагає швидко схуднути, при цьому не потрібно мучити себе фізичними навантаженнями або дотримуватися жорстких дієт.

Що таке мангостану

Екзотичний фрукт росте в тропічних країнах, при цьому батьківщиною плода вважається Малайський архіпелаг, а найбільшого поширення він отримав в Таїланді. Мангостану – це солодкий фрукт з темно-фіолетовою жорсткою шкіркою, який маємо м'ясисту, світлу, соковиту м'якоть у вигляді декількох часточок (дивіться фото внизу). Всередині плоду є кісточки, які не вживаються в їжу, але іноді використовуються як біодобавка. Фрукт також називають явля собою mangosteen або mangustin.

Користь і шкода мангустіна

Явля собою mangosteen є джерелом корисних волокон, заліза, кальцію, кахетинов, фосфору і калію. Крім того, фрукт містить:

  • вітамін D;
  • вітамін А;
  • вітамін Е;
  • вітамін С;
  • вітаміни групи В.

Шкірка мангустіна включає до складу фітонутрієнти, пектини, антоціани і біоактивні речовини, які здатні зміцнити імунітет і надати загально позитивний вплив на організм людини. Сушений продукт знайшов застосування в лікуванні шкіри, тому плід використовують проти екземи, акне, ін. Корисні властивості мангустіна обґрунтовані наявністю в соку фрукта антиоксидантів, протиалергічних, протизапальних і антибактеріальних речовин. Мангостану можна застосовувати як профілактичний засіб проти вірусних та інфекційних захворювань.

Явля собою mangosteen включає 60 видів натуральних фенольних сполук (ксантонов), що відрізняються широким спектром корисних властивостей. Завдяки цьому, вживання плоду сприяє виведенню шлаків, вільних радикалів і токсичних сполук з організму. Насіння фрукта багаті рослинними нутрієнтами і жирними кислотами, що позитивно відображається на здоров'ї волосся, нігтів, шкіри. Які ще корисні властивості має фрукт мангостану:

  • завдяки витяжці з плоду можна вгамувати біль, викликану артрит, радикуліт або іншими захворюваннями запальної природи;
  • мангостану має позитивний вплив на гормональний фон людини (завдяки гормональної стабілізації перестає мучити почуття голоду і їсти хочеться рідше);
  • плід є ефективним профілактичним засобом від раку;
  • при вживанні мангустіна відбувається прискорення обмінних процесів, налагоджується робота кишечника, прискорюється метаболізм і синтез глікогену, внаслідок чого відбувається природне скорочення жирових відкладень і починається схуднення;
  • відвар з шкірки, кори і листя фрукта використовується на Сході для лікування кишкових паразитів, діареї, виразки шлунка, циститу, гонореї та багатьох інших хвороб;
  • корінь рослини, що пройшов термообробку, допомагає жінкам стабілізувати вироблення гормонів, а м'якоть фрукта усуває менструальні болі, запаморочення, гіпертонію;
  • вітамін Д3 в складі плоду надає терапевтичну дію на шкіру, освіжаючи, тонізуючи її;
  • мангостану є прекрасним профілактичним засобом від хвороб вен;
  • при вживанні даного фрукта можна скинути зайву вагу – це забезпечують речовини, які впливають на розщеплення жирів і здійснюють контроль апетиту.

Згідно з науковими даними, небезпека фрукта полягає в тому, що ксантони в його складі розріджують кров, тому для тих людей, у яких спостерігається коагулопатія або гемофілія, схуднення за допомогою мангустіна протипоказано. Крім того, нерідкі алергічні реакції на явля собою mangosteen, тому вживання соку або плода повинно починатися поступово. Немає єдиної думки серед лікарів щодо того, чи можна їсти екзотичний фрукт вагітним – про це краще запитати у свого лікуючого лікаря.

Сироп мангустіна для схуднення

Сік плоду є не менш корисним для схуднення, ніж свіжий мангостану. При цьому продукт з'явився на ринку дієтичних товарів відносно недавно, але вже завоював величезну популярність серед тих, хто прагне позбутися зайвих жирових відкладень. Сироп мангустіна для схуднення допомагає підтримувати нормальний рН-рівень. Крім того, користь соку полягає в його очисних здібності: приймаючи рідина, можна вивести з тіла паразити, грибки, різні мікроби.

Мангустиновый сік чудово підходить не тільки для тих, хто домагається схуднення, але і професійних спортсменів, оскільки, ліквідуючи жирові тканини, продукт не гальмує ріст м'язових волокон, а крім того, є джерелом енергії. Виробники радять пити сироп для схуднення навіть тим, хто не ставить перед собою мету скинути кілограми, а просто хоче добре себе почувати. Сік мангустіна, за їх словами, допомагає швидко відновитися після операцій і важких хвороб.

Відгуки лікарів про сиропі мангустіна для схуднення

Користь мангустіна науково доведена: завдяки вхідним в його склад фенольним сполукам фрукт позитивно впливає на імунну систему, метаболізм, інші обмінні процеси. Останнім пояснюється здатність плоду допомагати в схудненні, тим не менш, вузькоспрямованих досліджень про вплив мангустіна на організм хворих на ожиріння людей не проводилося.

Відгуки лікарів про сиропі мангустіна для схуднення свідчать про його ефективність у сфері боротьби із зайвими жировими відкладеннями. Незважаючи на те, що витяжку з плоду не можна зарахувати до категорії супер-дієвих засобів для схуднення, але і заперечувати її позитивну дію на організм повних людей не можна. Виробники змогли зберегти користь свіжих мангустинов і випустити біодобавку в зручному до вживання вигляді – це великий плюс кошти.

Порошок мангустіна для схуднення

Приймати плід для схуднення можна не тільки у вигляді соку, але і у формі порошку з мангустиновой шкірки. Готують її так: дозрілі фрукти висушують вакуумним способом, після подрібнюють до стану дрібнозернистого порошку, що забезпечує збереження корисних речовин плоду. За словами виробників, порошок мангустіна для схуднення допомагає нормалізувати білковий обмін, прискорити метаболізм і видалити з організму шлаки. Приймати його потрібно, змішуючи з водою, чаєм або натуральним соком, при цьому в процесі пиття слід розмішувати рідина, не даючи порошку осісти на дні.

Як приймати мангостану для схуднення

Сироп для схуднення варто приймати кожен день до їжі, при цьому разова доза становить ½ ч. л. За бажанням, можете додавати сік мангустіна у воду, кисломолочні продукти або не гарячий чай. Виробник радить при появі почуття голоду (коли до основного прийому їжі ще далеко) випити ще 1 ч. л. засоби для схуднення. Останній прийом соку здійснюється перед сном. Курс схуднення триває місяць, перед його початком краще проконсультуватися з лікарем.

Як приймати мангостану для схуднення у вигляді порошку? В даному випадку змінюється тільки дозування засобу: одноразово приймайте по 1-2 ч. л. речовини для схуднення. При цьому можна розводити порошок не тільки в рідинах, але і додавати в каші, салати, іншу їжу. Як є мангостану? Щоб схуднути, потрібно їсти свіжі плоди систематично – по 2-4 штуки в день. Для того, щоб правильно очистити плід, зробіть в центрі круговий надріз, намагаючись не зачепити білу м'якоть, після розкрийте фрукт і їжте мангостану ложкою.

Ціна на мангостану для схуднення

Вартість цього продукту для схуднення цікавить тих, хто прагне позбутися від зайвої ваги з допомогою біодобавок. На полицях супермаркетів екзотичний фрукт знайти складно навіть в Москві, та й ціна плода для росіян висока, тому доцільніше замовити сироп або порошок мангустіна в мережі по каталогу. Купити в інтернет-магазині продукт просто – процес займе кілька хвилин, однак варто знати, як вибрати препарат, щоб не нарватися на неякісний товар. Для цього ознайомтеся з відгуками, які обов'язково є в кожному онлайн-магазині.

Порошок і сироп мають зручну форму для використання, крім того, вони коштують відносно недорого, з урахуванням того, що вистачає кошти надовго. Скільки коштує мангостану для схуднення в Москві:

  • ціна на сироп – 800-950 рублів;
  • ціна на порошок – 2000-3600 рублів.

Відео: сироп мангустіна для схуднення - відгуки реальних покупців

Явля собою mangosteen сироп для схуднення Огляд з Сергієм Комаровим

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!