ПБК-20 для схуднення - реальні відгуки. Як діє професійний блокатор калорій і протипоказання

Сучасні розробки фармацевтів зі всього світу допомагають жінці без загрози для здоров'я домогтися свого еталону стрункості. Вибір такої прогресивної продукції величезний, проте більшість представниць слабкої статі зацікавив ПБК-20. Це дієтичний порошок з жиросжигающие і профілактичним ефектом худне організму.

Що таке ПБК-20

Такий інноваційний продукт складно знайти в аптеці. Мало того, багато фармацевти навіть не знають, що таке ПБК-20, для яких цілей препарат використовують на практиці. Це професійний блокатор калорій, який відноситься до офіційної фармакологічної групи Бадів. Приймати ПБК-20 можна з основною трапезою, але при цьому потрібно чітко контролювати визначене дозування.

Інструкція повідомляє, що основна мета цього прийому натурального кошти – жорсткий контроль калорійності їжі, зниження калорій в організмі до мінімальної позначки, природний процес схуднення для жінок будь-якого віку. Забезпечити такий грандіозний результат допоможе унікальний склад цього натурального продукту, поєднання активних компонентів.

ПБК-20 – склад препарату

Щоб зрозуміти вплив БАДа на органи ШКТ, важливо заздалегідь розібратися, які активні компоненти зібрані в натуральній формулою ПБК-20, за яким принципом працюють. Основна діюча речовина – клітковина насіння гарбуза: стимулює природний процес травлення, забезпечує чистку кишечника, гарантує швидке спалювання жирових мас без голодування і інших радикальних методів корекції ваги. Також не варто забувати про вітамінному та мінеральному складі добавки, яка благотворно позначається на стані імунітету.

Якщо потенційний алергік вибирає для схуднення ПБК-20 – склад препарату гіпоалергенний, тому ризик побічних дій мінімальний. Цей рослинний БАД випускається у формі порошку, який можна підмішувати в їжу і питво, пригнічуючи тим самим відчуття голоду, швидше насичуючи шлунок. Склад ПБК-20 схвалений міжнародною асоціацією дієтологів, тому застосовувати препарат для схуднення абсолютно безпечно, надійно.

ПБК-20 – інструкція по застосуванню

Препарат є продуктом вітчизняного виробника, містить докладну інструкцію по застосуванню. Однак перед початком курсу ПБК-20 проконсультуватися з дієтологом теж не завадить. Важливо обумовити добову дозу, щоб правильно, помітно худнути. Якщо прочитати докладний опис ПБК-20 – інструкція по застосуванню повідомляє, що препарат випускається у вигляді порошку, разова доза якого складає не більш 5 р. Цієї норми вистачає, щоб очищати кишечник від продуктів інтоксикації, при цьому швидко схуднути.

Перед тим як приймати ПБК-20 в порошку, важливо з'ясувати, як правильно препарат готувати, як довго використовувати за призначенням. Тільки в цьому випадку дієта дасть бажаний результат на вагах, при цьому очистить організм від шлаків, токсинів. Зайва вага розчиняється буквально на очах, а за один курс для схуднення можна стати легше на 5-7 кг, звузити талію і стегна на 1-2 розміри.

ПБК-20 для схуднення має тільки одну форму випуску – порошок, який потрібно перед вживанням розвести у воді, ретельно перемішати. Приймати всередину до їжі, а при бажанні дозволяється розчинити разову дозу в трапезі, питво. При такій корекції добового раціону реально забезпечити раннє і повноцінне насичення організму, забезпечити імунітет необхідним комплексом вітамінів, мінералів.

Багато хто зацікавлені новинкою жінки побоюються лікарської взаємодії, але у разі цього БАДа для схуднення такі «спецефекти» повністю відсутні. ПБК-20 непомітно адаптується в організмі, діє м'яко, не зачіпає і не дратує інші внутрішні органи і системи, тільки системне травлення, обмінні процеси організму.

За рекомендацією дієтолога за добу можна використовувати одну з двох схем схуднення – разова порція тільки перед сніданком, або тричі за день перед кожним прийомом їжі. У даному питанні важливо враховувати специфіку худне організму, кількість зайвих кілограмів. У будь-якому випадку, перш ніж замовити і купити ПБК-20, потрібно проконсультуватися з дієтологом, обговорити спірні моменти, вибрати оптимальну схему схуднення.

Ціна на ПБК-20 для схуднення

Цей БАД складно знайти в аптеці, а ось в інтернеті на офіційному сайті він не просто в наявності, але і недорого коштує, доступний всім зацікавленим користувачам. Віртуальна ціна розумна, тому краще дієтичне засіб купити в інтернет-магазині, при цьому не варто сумніватися у високій якості придбаної продукції. Якщо цікаво знати, скільки коштує ПБК-20, ціна на офіційному ресурсі становить близько 2000 рублів. Вартість в каталозі часто знижується, що пояснюється знижками від виробника, акціями.

ПБК-20 – відгуки лікарів

Ціна цього інноваційного препарату доступна, ось тільки думки лікарів на задану тематику в корені відрізняються. Одні фахівці діляться позитивними коментарями, оскільки бачать користь клітковини гарбуза не тільки з боку продуктивного схуднення, але і стосовно здоров'я. Навіть якщо БАД не допоможе стати стрункішою, шкоди від нього точно не буде.

Однак не всі нотатки мають позитивний зміст на адресу ПБК-20 – відгуки лікарів зустрічаються і негативного характеру. Наприклад, деяких обурює, що купити БАД можна тільки в інтернеті. Якщо його немає в аптеці, то він не вартий уваги. До того ж, дієтичне і лікувальне дію сумнівне, тільки непередбачена витрата грошей. Так вважають багато фахівців, у чому переконують зацікавлених жінок. Прийти до «золотої середини» складно, тому кожна жінка вибирає своє дієтичне засіб.

Дізнайтеся, що таке японська дієта 14 днів.

Відео: професійний блокатор калорій ПБК-20

ПБК 20 - професійний блокатор калорій. Огляд ПБК 20.

Засіб для схуднення ПБК-20 – реальні відгуки

Марина, 31 рікЯ купувала ПБК-20, ось тільки приймала його недовго. В моєму випадку з'явилося неприємне побічна дія – діарея. Від туалету не відходила. Однозначно схудла, але такі методи точно не розраховувала спочатку. Потім і приймати ПБК-20 боялася, тим більше в будні дні, коли на роботу треба. Так і валяється засіб на полиці за непотрібністю.
Іван, 35 роківМоїй дружині порошок ПБК-20 допоміг стати стрункіше на 8 кг. Вона брала його кожен день і навіть ні на яких дієтах не сиділа. Таке пасивне схуднення через три тижні «вистрілила». Я навіть не повірив, як вона змінилася, коли повернувся з відрядження. Після її прогресу вирішив і собі спробувати ПБК-20. Через два тижні ефекту нуль – мені не допомогло.
Світлана, 25 роківВикористовувала цей засіб для схуднення перед весіллям. Тоді вдалося скинути 5 кг, але це було майже рік тому. Надмірна вага незабаром повернувся на свої місця, навіть додався. Тому я другий раз вирішила спробувати щастя з ПБК-20, але дива, на жаль, не сталося. За два тижні скинула 2 кг, а решті вага тримався на вагах, ніби вкопаний.
Ганна, 37 роківЯ дуже задоволена таким способом схуднення, оскільки без голодувань і ранкового бігу позбулася за місяць від 8 кг. Про такий результат і мріяти не могла, тим більше, що моя робота передбачає сидячий спосіб життя. Крім того, вдалося підлікувати гастрит, нападів стало менше. Так що для лікування і схуднення краще кошти, ніж ПБК-20, просто не знайти.
Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!