Салат Щітка для схуднення

Якщо ви хочете почистити кишечник, скинути кілька зайвих кілограмів без шкоди для здоров'я, то це блюдо впорається із завданням найкраще. Салат для схуднення Щітка – джерело вітамінів, який наситить організм корисними елементами і одночасно виведе шлаки. Органи травлення почнуть працювати по-новому, ви забудете про запорах, важкості. Популярністю користується салат Щітка для схуднення з селерою або за рецептом Малишевої. Такі страви прості в приготуванні і показують результат вже через добу.

Рецепти салату Щітка для схуднення

Існує безліч варіацій розвантажувальної «Мітелки». Класичний рецепт для схуднення складається з свіжих буряків, моркви та капусти. Салат Щітка для кишечника заправляється лимонним соком з оливковою олією. Цей набір інгредієнтів має низьку калорійність, але дає організму всі поживні речовини. Крім того, з кишечника виводяться шлаки. Все це робить салати Щітка для зниження ваги ефективним засобом у боротьбі із зайвими кілограмами.

З селерою

Зелень у багатьох асоціюється з схудненням. Насправді секрет криється у великій кількості вітамінів і маленькою калорійності. Щоб зробити смачні, оригінальні салати Щітка для схуднення, нам знадобляться такі продукти:

  • селера – 0,5 кг;
  • свіжі огірки – 0,5 кг;
  • невеликі пучки кропу і петрушки;
  • лимонний сік – 30 г;
  • ложка оливкової олії.

Рецепт приготування:

  1. Наріжте або натріть на крупній тертці огірки і селеру.
  2. Подрібніть зелень.
  3. Змішайте всі інгредієнти, полийте лимонним соком і олією.

Дізнайтеся, чим кориснийселера для схуднення.

Від Олени Малишевої

Відома телеведуча не раз пропонувала свою дієтичну їжу для втрати ваги, але її рецепт «Мітелки» заслуговує особливої уваги. Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

  • капуста – 0,5 кг;
  • морква – 0,5 кг;
  • буряк – 0,5 кг;
  • ложка лимонного соку.

Рецепт приготування:

  1. Дрібно нашаткувати овочі.
  2. Додати лимонний сік.
  3. Віджати руками.

Страву необхідно розділити на 8 порцій і є кожні 1, 5 години. Зверніть увагу, що додавати спеції, солити забороняється. 485 калорій, які містяться в цілій мисці «Мітелки», дозволяють скинути зайві кілограми під час розвантаження. Блюдо рекомендується запивати великою кількістю води. Такий раціон дозволить очистити кишечник і поліпшити роботу всього ШЛУНКОВО-кишкового тракту.

Як вживати салат Щітка

Сучасні гастроентерологи радять використовувати блюдо в якості меню розвантажувального дня або як основу дієти. Не варто їсти його на голодний шлунок – це призведе до печії. Підвищити ефективність вживання «Мітелки» зможе щоденне вживання кефіру. Якщо ви не знаєте, скільки днів можна їсти салат Щітка, то розгляньте для себе кілька варіантів раціону з цим блюдом:

  • Для очищення організму рекомендується зробити 1,5 кг салату і вживати його весь день. Після цього протягом тижня необхідно харчуватися в звичайному режимі, але на ніч випивати склянку кефіру.
  • Знизити вагу і вивести шлаки допоможе дієта і курка. Вистачить 7 днів, щоб поліпшити роботу кишечника і скинути 3-4 кг
  • Для максимального результату допускається монодієта на «Волоті» протягом 3 днів. Після цього протягом місяця забудьте про вживання страви.

Відео: як приготувати салат Щітка з буряка та моркви

Якщо ви досі не знаєте, як завжди залишатися в прекрасній формі, то відеоролик нижче розкриє справжній секрет. Чарівний салат Щітка допомагає тисячам жінок по всьому світу швидко приводити себе у форму, при цьому не морити голодом організм. Простий, доступний рецепт стане вашим порятунком після свят, так як допоможе розвантажити шлунок і вивести шлаки.

Салат для схуднення "Щітка". Рецепт.

Відгуки про результати схуднення

Олена, 29 років
Надмірної ваги у мене ніколи не було, але схуднути на пару кілограмів завжди хотілося. Коли помічаю, що набрала, їм Щітку в різних варіаціях замість вечері. Страва смачна, тому голодувати або змушувати себе їсти не доводиться. Кілька днів на такому харчуванні призводять фігуру в порядок.

Марина, 34 роки
Сиділа на вареної риби і Щітці 7 днів. Скинула 3 кг Результатом цілком задоволена. Голодом себе не мучила, просто їла до ситості, але не переїдала. Після такої дієти організм відмінно очистився, немає ніякої важкості в шлунку.

Людмила, 46 років
Салат працює насправді. Їла його цілий день у помірній кількості, щоб втамувати голод. На наступний ранок взвесилась – скинула 1 кг! Відчувала себе після такого розвантажувального дня чудово, але часто сидіти на такій дієті не рекомендую. Це дуже великий стрес для організму.

Увага! Інформація, представлена в статті, носить ознайомчий характер. Матеріали статті не закликають до самостійного лікування. Тільки кваліфікований лікар може поставити діагноз і дати рекомендації з лікування, виходячи з індивідуальних особливостей конкретного пацієнта.
Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!