Фізичні вправи для поліпшення еректильної функції у чоловіків в домашніх умовах відео

Регулярне виконання нескладних вправ для підвищення потенції у чоловіків і підтримання фізичного здоров'я зміцнюють ослаблені м'язи, щоб скоротити ризик розвитку гострого простатиту. Це хороша можливість підтримати функціональність сечостатевої сфери, забезпечити ефективну профілактику еректильної дисфункції. Заняття повинні бути регулярними, рекомендується додатково проконсультуватися з фахівцем і обумовити вправи для підвищення потенції.

Що таке вправи для підвищення потенції

Щоденні заняття спортом допомагають відновити потенцію, не дарма є прислів'я: «Рух – це життя». Виконання нескладних вправ забезпечують силу і витривалість простати, що актуально для чоловіків навіть після 45 років при проблеми з потенцією і не тільки. Бажаний ефект спостерігається не відразу, а лише після усунення провокуючого фактора і регулярності тренувань. Якщо робити вправи для підняття потенції в домашній обстановці, кінцевий результат нітрохи не погіршується, а для підвищення його доцільно заручитися підтримкою фахівця.

Які вправи підвищують потенцію

У будь-якому тренувальному комплексі кількість повторень одного підходу належить починати з 10, але поступово збільшувати до 25. Рекомендується поєднувати силовий тренінг, гімнастику, кардіо вправи, не забувати про користь ранкової зарядки. Це хороша можливість усунути застійні явища в простаті, нормалізувати концентрацію гормону тестостерону, забезпечити повноцінний секс. Якщо виникла така проблема зі здоров'ям, починати вправи для потенції в домашніх умовах доцільно ще вчора, зволікання загрожує серйозними ускладненнями для чоловічого здоров'я.

Фізичні вправи

Рухи можуть бути повільними, але виконувати їх важливо якісно – брати не кількістю, а якістю повторень. Якщо присідати, то глибоко; а стрибати високо і з витягнутими шкарпетками. Правильне виконання вправ забезпечує позитивну динаміку в найкоротші терміни, і вже через 1-2 тижні підвищення потенції у чоловіків забезпечено. Додатково переглянути звичний раціон, відмовитися від шкідливої їжі і згубних для потенції звичок. Якщо область поразки визначена, правильне харчування і запропоновані нижче вправи для збільшення потенції творять чудеса. Отже:

  1. "Солдатський ша"м для підвищення потенції. Стати прямо, випрямити спину, руки зігнути в ліктях. Виконувати високі підйоми коліна до області живота, грудей (хто як зможе). Вдих виконувати при підйомі коліна вгору. Вправа робити протягом 1 хвилини.
  2. «Берізка». Ноги підняти перпендикулярно підлозі, при цьому руки тримати уздовж жорсткого підстави. Завмерти в такому положенні на 60 секунд, при цьому максимально напружувати сідничні м'язи для підвищення потенції.
  3. "Велосипед". Виконання вправи з положення лежачи, при цьому ноги підняти на кут 90 градусів. Протягом хвилини потрібно крутити педалі, при цьому руки утримувати за головою в замку. Для підвищення потенції – це відмінна вправа.
  4. «Ножиці». Це вправу можна продовжувати в лежачому положенні, а починати з 10 повторів. Важливо тримати руки за головою, а не під сідницями, а ноги піднімати на кут 15-20 градусів – не вище.
  5. Сидячи з упором. Сидячи на краю стільця, витягнути спину вперед, при цьому залишити її максимально прямої. Упор на коліна: на вдиху – напружувати м'язи преса, анус і сідниць, на видиху – розслаблятися.

Присідання для потенції

Фізичні вправи, регулярні заняття спортом при порушенні потенції обов'язково включають присідання для зміцнення простати, сідничних м'язів. Організм перебувати в ослабленому стані, саме час продуктивно його зміцнити. Особливу роль у досягненні поставленої мети грають присідання, які просто зобов'язані стати невід'ємною складовою зарядки або будь-якого іншого тренувального комплексу. Щоб допомогти власному здоров'ю, важливо своєчасно визначити причину патологічного процесу. Ось цінні поради:

  1. В якості опори використовувати стілець, за який намагатися триматися тільки руками, а тіло утримувати на вазі. Другою точкою опори вважаються стопи, але на них припадає менша фізичне навантаження. Сідниці знаходяться у «підвішеному стані», завдання чоловіка – переміщати корпус вгору-вниз.
  2. Класичні присідання з прямою спиною можуть допомогти ослабленою простаті, але для їх правильного виконання спина повинна бути максимально прямий, а при опусканні корпусу спиратися покладено на повну стопу – без зміщення на носок. Можна виконати 10 повторів і влаштувати собі перерву, але в підсумку має вийти до 3 підходів.
  3. У положенні полуприседа з прямою спиною рекомендується виконувати обертальні рухи стегнами, при цьому максимально напружуючи сідниці. Ноги розсунути на ширину плечей, руки на поясі. Таке заняття продовжувати протягом хвилини, а опора вправи доводиться більше на п'яти.

Силова гімнастика для чоловіків

Фізичні вправи для поліпшення потенції включають силовий тренінг, але без додаткового прийому допінгу. Такий тренувальний комплекс включає розминку, силовий тренінг, заключну частину. Тривалість тренування – не менше 45 хвилин, інтенсивність фізичних навантажень – вище середнього. Так що роботи вистачає. Якщо розминкою і затримкою можуть стати нескладні базові вправи, відомі зі шкільної лави, то ази силового тренінгу представлені нижче:

  • віджимання на брусах;
  • французький жим;
  • підйом штанги з положення лежачи;
  • присідання з прямою спиною і вантажем;
  • підтягування на перекладині;
  • підйом штанги з положення стоячи до підборіддя;
  • підйом штанги вище голови.

Зарядка для потенції

Особливо корисна гімнастика для потенції чоловіків, однак при відсутності необхідної розтяжки підходить і ранкова зарядка. Якщо правильно розставити життєві пріоритети, то такі фізичні вправи для підвищення потенції у чоловіків стануть нормою повсякденності. В ході тренувань можна задіяти гуму, м'яч, скакалку, еспандер, але при відсутності таких робота буде не менш продуктивною. Отже, для поліпшення потенції, посилення чоловічої сили рекомендується виконувати наступні вправи:

  • швидка ходьба на одному місці з високо піднятими колінами;
  • обертання стегон за і проти годинникової стрілки;
  • різкі повороти корпуса вправо-вліво;
  • «млин»;
  • глибокі присідання з прямою спиною;
  • віджимання на руках від підлоги;
  • стрибки через скакалку.

Комплекс ефективних вправ

Щоб збільшити сексуальну активність і не відповідати статусу представника похилого віку зі всіма витікаючими з цього поняття стереотипами, необхідно грамотно нескладні, але дуже ефективні вправи для підвищення потенції у чоловіків. Правильне харчування, відмова т шкідливих звичок, домашні тренування – це система, яка в сучасному світі відмінно працює. Нижче представлені перевірені часом вправи, які проблеми з потенцією стануть порятунком для чоловіка. Отже:

  1. З положення планки виконувати згинання ніг в колінах до живота. Поступово нарощувати темп, як пробіжка з низького старту, але на одному місці.
  2. Для підвищення потенції виконувати віджимання від підлоги, максимально напружуючи сідничні м'язи. Робити по 20 повторень за 3 підходи з мінімальною перервою.
  3. Виконувати глибокі присідання з прямою спиною, після чого на підйомі виконувати високий стрибок, і так 15 разів без зупинки. Важливо контролювати дихання.
  4. Для підвищення потенції ритмічно крокувати на одному місці з високо піднятими ногами, а потім бігти на одному місці з захлестом ніг на сідниці. Продовжувати вправу 1 хвилину.
  5. Наступна вправа для підвищення потенції – обертання тазу, стоячи на одному місці. Виконувати рух чоловікові належить протягом 1 хвилини.
  6. Чоловікові необхідно уявити, що між ніг знаходиться великий м'яч або камінь, який подумки стискати, напружуючи і розслабляючи сідниці.
  7. Корисним для чоловіка вважається класична вправа «Планка», виконувати яке рекомендується на час з прямих рук, ліктів, бічних позицій.

Відео: вправи для чоловічої сили

Євген Грін - Підвищення потенції у чоловіків. Вправи для підвищення потенції у чоловіків!

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!