Стрижки волосся на вересень 2016 року за місячним календарем

Є думка, що кожна людина пов'язаний з космосом через енергетичне поле. Все, що відбувається з нею в житті, в тій чи іншій мірі залежить від розташування зірок, Місяця та інших небесних тіл по відношенню до Землі. Деякі вважають, що стрижка волосся в несприятливий день не тільки вплине на подальший успіх, але і позначиться на здоров'ї з найгіршими наслідками. Ознайомтеся з календарем стрижок на вересень 2016. Вивчіть список найбільш сприятливих чисел для догляду за вашими волоссям і заплануйте похід до свого стиліста вже за місяць.

Найсприятливіші дні для стрижок за календарем оракул

Відповідно до розташування зірок на небі, астрологи прогнозують успіх у такі дати дев'ятого місяця: 3 – 6 (Місяць під заступництвом знаків зодіаку Тельця і Близнюків), 9 – 11 (дні, коли Місяць знаходиться в Леві), 17 (Скорпіон), 20 (Місяць у Стрільці), 26 (вплив Риб). Ці дати будуть успішними для здорового фарбування волосся. Якщо ви зробите стрижку і яскраве забарвлення в такі дні, ваші волосся будуть мати гарний блиск, ідеальний колір і здорову структуру.

Невдалі дні для стрижки у вересні 2016 року

Повне затемнення Місяця і Сонця у вересні буде 14-го і 28-го числа, в ці дні краще не стригтися. Наступні дати несприятливі для відвідування салону краси: 1, 2 (Місяць у будинку Тільця), 7, 8 (вплив сузір'я Рака), 12 – 16 (Терези, Діва), 18 (Стрілець), 19 (Скорпіон), 21 (під заступництвом Козерога), 24 (Водолій), 25 (Риби), 27 – 30 (Місяць знаходиться в будинку Овна). Ці числа є забороненими для наведення жіночої краси. Але є й ті, які називаються «сатанинськими місячними днями» (9-е, 15-е і 23-е). Вкрай небажано робити стрижку на молодик і повний місяць (13-е і 28-е числа).

Повний місячний календар стрижки волосся на вересень 2016 року

Щоб детальніше ознайомитися з кожної сприятливої або невдалої датою, вивчіть повний місячний календар для стрижки волосся на дев'ятий місяць 2016 року. За допомогою цього прогнозу ви зможете вибрати самі відповідні для свого графіка дні, щоб вдало пофарбувати волосся і постригтися. Ви дізнаєтесь, що можуть принести процедури краси, виконані в певні числа.

1. Місяць убуває, і зірки не розташовують до виконання будь-яких процедур по красі. Волосся можуть втратити свою силу, будуть інтенсивно випадати. Додатково ви ризикуєте втратити в прямому і переносному сенсі велику суму грошей або майно.

2. Стрижка, призначена на цю дату, чревата депресивним настроєм і апатією навіть до найулюбленішим справах. Краще перенесіть процедуру на більш вдалий день.

3. Щоб знайти гармонію, радість, щастя в душі і навколишнього життя, астрологи рекомендують цей день для створення красивої екстравагантної стрижки. Не пропустіть свій шанс.

4. Якщо хочете привернути грошовий потік, вирішити фінансові негаразди, обов'язково заплануйте візит до перукаря і підстрижіться. Зірки допоможуть вам своєю позитивною енергією.

5. Чудова можливість поекспериментувати над своїм образом і знайти щось неповторне, ідеальне і красиве. Будь-яка ваша спроба навести красу принесе неперевершений результат.

6. Ідеальний день для всіляких спа-процедур, щоб стати привабливою і чарівною. Ваша стрижка, зроблена в цю дату, підкорить не одне чоловіче серце.

7. Фаза позитивного впливу зірок змінюється несприятливим, тому краще не планувати жодних стрижок. В іншому випадку ви ризикуєте поганим чином вплинути на своє здоров'я і важливі фінансові справи.

8. Краще не плануйте ніяких походів в салон краси на це число. Ви не отримаєте бажаного результату, настрій може різко погіршитися. Стрижка в цей день може погано вплинути на стан вашого зору, артеріальний тиск, у вас в організмі можуть виникнути запальні процеси.

9. Сприятливий день для стрижки. Сміливо віддавайтеся в руки стиліста з величезним перукарським досвідом і створюйте кардинально інший спосіб. Все це принесе вам радість, щастя і успіх.

10. Якщо ви відчуваєте брак власної привабливості і чарівності, сміливо йдіть до стиліста. Після цього візиту популярність у протилежної статі вам буде забезпечена. Не виключено, що незабаром ви зустрінете чоловіка своєї мрії.

11. Вплив попереднього дня продовжується і в цей, тому дата дуже сприятлива для красивої стрижки. Не пропустіть свій шанс знайти здорові волосся і успіх у фінансових справах.

12. Цей день складний в енергетичному плані, тому астрологами не рекомендується проводити будь-які маніпуляції з волоссям, а тим більше, фарбувати їх. Інакше вам загрожують серйозні порушення обміну речовин та імунітету.

13. Перший день молодика. Ризикнувши підстригти волосся в цей період, ви можете зіткнутися з величезною кількістю неприємностей, які спричинять за собою серйозні негативні зміни в житті. Категорично відмовтеся від будь-яких процедур краси.

14. Новий місяць все ще має свій негативний вплив, тому не плануйте ніяких походів до перукаря.

15. Низка несприятливих днів для догляду за волоссям ще не припинилася, тому відмовтеся від всіх процедур краси, запланованих на цю дату.

16. Зірки велять проявити терпіння, відмовившись від відвідування салону, якщо ви не хочете послабити свій імунітет і негативно вплинути на нервову систему.

17. Несприятливий вплив зірок закінчує свою дію на енергетику людей. Розташування планет обіцяє вдалий похід до стиліста-перукаря, після якого ви знайдете ідеальний образ красивій леді. Ваші волосся знайдуть силу, красу, здоров'я, стануть рости швидше.

18. Зараз не стрижіться – є великий ризик підхопити застуду, застудити ЛОР-органів.

19. Дата, невдала в плані взаємин. Якщо ви пострижетеся, то можете надовго посваритися з близькими людьми. Відмовтеся від будь-яких процедур краси, запланованих на цей день.

20. Зірки прихильні змін в кращу сторону, посилаючи позитивну енергетику. Стрижіться, щоб зміцнити імунну систему, домогтися процвітання, благополуччя. Ваші волосся принесуть вам багато щастя.

21. Низка хвороб, змішаних з невдачами, може наздогнати вас, якщо ви пострижете волосся. Негайно скасуйте запланований візит до перукаря.

22. Волосся краще не стрижіть: вони можуть сповільнити своє зростання. Загальне самопочуття погіршується, сили закінчуються.

23. Дата, сприятлива для наведення краси. Обов'язково остріг волосся, щоб отримати дар хорошою інтуїції, проникливості.

24. Стрижка принесе погане здоров'я вашого волосся: вони втратять свою життєву силу, перестануть рости. Краще не планувати жодних процедур з зачіскою на це число, якщо ви маєте намір ростити волосся.

25. Щоб не накликати біду на імунну систему, не стрижіть кучері. Це загрожує тривалими хворобами.

26. Сприятливе розташування зірок обіцяє покращення в різних життєвих сферах: кохання, кар'єрі, фінансовому положенні, взаєминах з людьми. Заплануйте повний комплекс по догляду за волоссям на цю дату, щоб збулися всі прогнози.

27. Є ризик загострення хронічних болячок. Це число несприятливо для запланованих витрат, зустрічей. Відмовтеся від усіх процедур щодо наведення краси.

28. Місяць продовжує перебувати в негативній фазі, тому постарайтеся утриматися від стрижки. Це загрожує погіршенням здоров'я, небажаної емоційністю. Відмовтеся від кардинальної зміни іміджу, щоб не нашкодити собі ще більше.

29. Стрижка, запланована на це число, спричинить за собою безліч проблем з нізвідки, хвороб, конфліктних ситуацій. Відмовтеся від будь-яких маніпуляцій зі своїм образом.

30. Останнє число місяця не обіцяє позитивного результату від стрижки, тому краще запланувати похід до стиліста на іншу дату.

Знайшли у тексті помилку? Виділіть її, натисніть Ctrl + Enter і ми все виправимо!